A modern meeting place in a historical atmosphere.

Konferens & möten Båstad

Letar du efter den perfekta platsen för dina möten eller din konferens?
En plats där tankekraften kan flöda mitt i underbar natur, med närhet till hav, excellenta boenden, fantastisk service och riktigt god mat? 

Upptäck Båstad & på Bjärehalvön!

Här är det enkelt att få till en riktigt bra konferens som är värd att minnas. 

Varmt välkommen!

For
great ideas

I Båstad finns rum för nyfikenhet, inspiration & innovation. Här finns rum för alla personligheter och mötestyper. Biosittningar, grupparbeten eller personliga möten i loungen – oavsett kan vi lova dig en extraordinär upplevelse i Båstad & på Bjärehalvön.

With expectations

Båstad är en otrolig plats för mässor och event. Vi ger dig unika arenor i fantastiska miljöer och ett proffsigt bemötande. Vi har kunskapen som gör att du som arrangör kan känna dig trygg och våga vara kreativ. Här kan allt hända och du kan alltid förvänta dig det bästa.

By professionals

I Båstad & på Bjärehalvön är vi proffs på värdskap och på att skapa unika upplevelser. Vi har lång erfarenhet av möten, event  & evenemang. Framför allt så älskar vi människor och har alltid dina behov i fokus. Här kan du njuta fullt ut medan vi tar hand om allt det praktiska!

Konferensanläggningar

Hotell Erikslund

Info

Mittemellan Bjärehalvön och Kullahalvön har vi skapat en oas, lättillgänglig för dig. På vårt hotell sover du bra i sköna sängar, i våra restauranger äter du vällagad, god mat och i vår Relaxavdeln...
+46 (0)431-415700
reception@hotellerikslund.se
Hotel Skansen

Info

Hotel Skansen i Båstad, ett spahotell för livsnjutare, i hjärtat av Båstad med havet runt knuten. Bjäresmaker i köket, Kallbadhus på stranden, tennis, padel, golf och nöjen.
+46 (0)431-55 81 00
info@hotelskansen.se
Hotell & Spa Lögnäs Gård

Info

Hjärtligt välkommen till vår familjegård med charmigt bevarade anor från 1800-talet. Här erbjuder vi hotellrum, spa, möte & konferens, restaurang, café, bar, aktiviteter & nöje. Allt i pers...
+46(0)430 - 230 76
info@lognasgard.se
Hotell & Restaurang Hovs Hallar

Info

Hotell & Restaurang Hovs Hallar hittar du utmed kusten mellan Båstad och Torekov. Hotellet är beläget mitt i den finaste naturen på Bjärehalvön med direkt anslutning till naturreservatet Hovs H...
+46(0)431- 44 83 70
info@hovshallar.com
Torekov Hotell

Info

Torekov Hotell är det lilla personliga spahotellet, längst ut på Bjärehalvöns spets. Kom hit och njut av lugnet, sköna spaupplevelser och närodlade smaker i restaurang Bistron. Runt hörnet väntar h...
+46 (0)431-47 16 00
info@torekovhotell.se
Valhall Park Hotell

Info

Välkommen till Valhall Park Hotell, ett familjärt hotell i härlig och rofylld parkmiljö. Här är det enkelt att trivas och nära till Bjärehalvöns, Kullabygdens och Ängelholms fantastiska utbud.I när...
+46 (0)431-25520
info@hotelvalhallpark.se
Hotel Riviera Strand

Info

Hotel Riviera Strand är en ny familjeoas direkt vid stranden. Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans. På och runt hela vår resort finns miljöer till lek, aktivitet och äventyr...
+46 (0)431-785 00
info@rivierastrand.se

Spa

Ge dig själv något extra

Njut av värmande bad och välgörande behandlingar. Njut av något gott att dricka och bara va för en stund.
Läs mer

Eat

Bjäre smakar gott

Ta del av vårt utbud av restauranger, bistros, barer och inte minst en av Sveriges absolut bästa nattklubbar. Njut av god mat i en underbar omgivning.
Läs mer

Cocktails

På Bjärehalvön hittar ni bland annat landets bästa mixolog. Njut av en klassisk Old Fashion, Negroni, eller en välsmakande Sour. Kanske till utsikten av havet eller nedsjunken i en värmande pool och bara njut.
Läs mer

Explore

Upptäcksfärd

Hyr en MTB eller ge dig ut på en trailrunningtur i det kuperade landskapet. Upptäck Bjärehalvön och naturen på nära håll, det finns otroligt vackra platser att upptäcka.
Till Äventyret

Travel here

Bil
Göteborg 1 h & 50 min
Stockholm 5 h & 50 min
Köpenhamn 1 h 45 min

Tåg
Göteborg 1 h & 44 min
Stockholm 5 h & 41 min
Köpenhamn 2h &7 min 

Flyg
Stockholm 1 h & 45 min
Oslo 3 h &  35 min 

News & tips

En_del_av_Två Halvöar_emblem_SVG-03

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer