By Båstad Turism & Näringsliv

A modern meeting place in a historical atmosphere.

Konferens & möten Båstad

Konferens på Bjärehalvön i Skåne? Låt tankekraften flöda och lämna kontoret för konferens med placering; Båstad & Bjärehalvön i Skåne.  Underbar natur, alltid närhet till havet,  excelenta boenden, fantastisk service och riktigt god mat. På Bjärehalvön är det enkelt att få till en riktigt bra konferens som är värd att minnas.  När ni tänker på nästa konferens tänk också Båstad & Bjärehalvön. Varmt välkommen!

Rum för alla mötestyper & personligheter

I Båstad finns rum för nyfikenhet, inspiration & innovation. Här finns rum för alla personligheter och mötestyper. Biosittningar, grupparbeten eller personliga möten i loungen – oavsett kan vi lova dig en extraordinär upplevelse i Båstad & på Bjärehalvön.

Mässor och event

Båstad är en otrolig plats för mässor och event. Vi ger dig unika arenor i fantastiska miljöer och ett proffsigt bemötande. Vi har kunskapen som gör att du som arrangör kan känna dig trygg och våga vara kreativ. Här kan allt hända!

Proffs på värdskap

I Båstad & på Bjärehalvön är vi proffs på värdskap och på att skapa unika upplevelser. Vi har lång erfarenhet av möten, event  & evenemang. Framför allt så älskar vi människor och har alltid dina behov i fokus. Här kan du njuta fullt ut medan vi tar hand om allt det praktiska!

Spa

Ge dig själv något extra

Njut av värmande bad och välgörande behandlingar. Njut av något gott att dricka och bara va för en stund.
Läs mer

All year golf

Golfdestination Bjärehalvön

– 132 Golfhål
– 6 Golfklubbar
– 7 golfbanor
– Otroliga vyer
– Nära till allt
Läs mer

Eat

Bjäre smakar gott

Ta del av vårt utbud av restauranger, bistros, barer och inte minst en av Sveriges absolut bästa nattklubbar. Njut av god mat i en underbar omgivning.
Läs mer

Cocktails

På Bjärehalvön hittar ni bland annat landets bästa mixolog. Njut av en klassisk Old Fashion, Negroni, eller en välsmakande Sour. Kanske till utsikten av havet eller nedsjunken i en värmande pool och bara njut.
Läs mer

Swimmers high!

Cold bath

Många beskriver hur de känner sig pigga, modiga och starka när när de kallbadat. Prova du med och se om samma känslor uppstår.
Badplatser

Norrviken

En magisk plats, parken med dess sju stilträdgårdar är definitivt en av Bjärehalvöns absolut vackraste besöksmål. Här arrangeras flera utställningar och evenemang årligen.
Till Norrviken

Explore

Upptäcksfärd

Hyr en MTB eller ge dig ut på en trailrunningtur i det kuperade landskapet. Upptäck Bjärehalvön och naturen på nära håll, det finns otroligt vackra platser att upptäcka.

The Challenge

Starta i Båstads hamn, spring upp längs Kyrkogatan ta sedan höger efter kyrkan, korsa Prästlidens parkering och ta dig runt den oförlåtliga slingan i Pershögsskogen och sen så fort tillbaka till hamnen du bara kan. Pusta och och njut av hamnens utsikt.
Info om slingan

Båstad meetings & events

Hotel Skansen

Hotel Skansen
Hotel Skansen i Båstad, ett spahotell för livsnjutare, i hjärtat av Båstad med havet runt knuten. Bjäresmaker i köket, Kallbadhus på stranden, tennis, padel, golf och nöjen.

Båstad meetings & events

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand
Hotel Riviera Strand är en ny familjeoas direkt vid stranden. Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans. På och runt hela vår resort finns miljöer till lek, aktivitet och äventyr, platser där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugnet. Allt detta med en känsla av lyx och komfort. Hotel Riviera Strand ligger i en underbar del ...

Båstad meetings & events

Valhall Park Hotell

Valhall Park Hotell

Båstad meetings & events

Hotell Erikslund

Hotell Erikslund
Mittemellan Bjärehalvön och Kullahalvön har vi skapat en oas, lättillgänglig för dig. På vårt hotell sover du bra i sköna sängar, i våra restauranger äter du vällagad, god mat och i vår Relaxavdelning & Spa får du tid för avkoppling. Vårt spa erbjuder underbara behandlingar, ett rikt utbud av träningspass och stort välutrustat gym i två plan...

Båstad meetings & events

Hotell & Restaurang Hovs Hallar

Hotell & Restaurang Hovs Hallar
Hotell & Restaurang Hovs Hallar hittar du utmed kusten mellan Båstad och Torekov. Hotellet är beläget mitt i den finaste naturen på Bjärehalvön med direkt anslutning till naturreservatet Hovs Hallar. Kom och njut av Bjärehalvöns nordspets och rikta blicken mot den obrutna horisonten. Hotellet är för dig som uppskattar lugn & ro, god mat ...

Båstad meetings & events

Torekov Hotell

Torekov Hotell

Båstad meetings & events

Hotell & Spa Lögnäs Gård

Hotell & Spa Lögnäs Gård
Hjärtligt välkommen till vår familjegård med charmigt bevarade anor från 1800-talet. Här erbjuder vi hotellrum, spa, möte & konferens, restaurang, café, bar, aktiviteter & nöje. Allt i personlig och lantlig stil. Hos oss kan ni bo på lyxiga spapaket, husbils- & husvagnspaket (vi har 30 ställplatser med el och tillgång till fantastisk...

Travel here

Bil
Göteborg 1 h & 50 min
Stockholm 5 h & 50 min
Köpenhamn 1 h 45 min

Tåg
Göteborg 1 h & 44 min
Stockholm 5 h & 41 min
Köpenhamn 2h &7 min 

Flyg
Stockholm 1 h & 45 min
Oslo 3 h &  35 min 

News & tips

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Kakor

Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du som användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme