Föregående
Nästa

Vandra året runt på Bjärehalvön & bli hänförd av vyerna!

Tips till dig som vandrar!

Språkguiden Ingrid Persson Skog har Båstad – Bjäre som specialitet, med förkärlek för teman inom historia, kultur och mat. Fasta och skräddarsydda turer på svenska, engelska och skandinaviska erbjuds året om tillsammans med kunskap om och passion för denna härliga del av Sverige.

Språkguiden Ingrid Persson Skog arrangerar mängder av olika guidade turer för allmänheten. Det kan röra sig om allt från filmvandring i hisnande Hovs hallar till ett stycke oväntad Nobelhistoria i Båstad. Du köper biljett direkt i anslutning till guideturen; kontant/kort/swish. Mer information om detta hittar du under rubriken Kalendarium på min hemsida www.sprakguiden.com

Vill du boka en privat guidning till fots, i buss och båt går det förstås utmärkt. Även  cykelguidning är ett alternativ, under förutsättning att du och din grupp har egna cyklar. Det är bara att ringa eller mejla för mer information.

Vad sägs om gourmetcykling, vandring på branta stigar eller en varför inte en upptäcktsfärd på Hallands väderö? Prisläget varierar beroende på gruppstorlek och arrangemangets längd.

Sedan jag startade mitt företag Språkguiden Ingrid Persson Skog har jag haft otaliga uppdrag i Båstad – Bjäre, men självklart även på andra platser i Nordvästskåne och Sydhalland. Vidare guidar jag regelbundet internationella kryssningsresenärer, främst i Helsingborg – Helsingör.

Hjärtligt välkommen att boka din guidade tur!

Läs mer

Med Väderöbåtarna åker du enkelt och smidigt över till Hallands Väderö. Besök Hallands Väderö och var med om ett äventyr.

Trafik sker med M/S Nanny och M/S Sund. Överfarten tar ca 20 minuter. Kiosk och kafé finns i Sandhamn. Under dagtid sommartid kan extra turer anordnas och avgår då när fartyget är fullastat utan hänsyn till turlistan.

Läs mer

Vandringspaket mellan Torekov och Båstad

Du vandrar mellan Båstad och Torekov längs vackra Skåneleden. Vid starten får du med dig en ryggsäck med matsäck och tips på upplevelser. Övernattning och trerättersmiddag ingår. När livet är som bäst!

18 natursköna vandringsturer

GUIDADE VANDRINGAR under våren

Ingrid Persson Skog tar med dig ut på guidade turer fyllda av spännande berättelser och härliga naturupplevelser.
Klicka för att se hela kalendern.

Bjäre Banvall

Båstad Hiking Festival, 15-17 oktober 2021

Naturreservaten på Bjärehalvön

Gillar du löpning

Besök den svenska västkusten och Båstad & Bjärehalvön. I kuperat kustlandskap får du kanske uppleva Sveriges bästa morgonrunda? Se filmen och njut av underbara vyer!

Skåneleden

Aktiv livsstil på Bjärehalvön

Geocaching

Fler tips till dig som vandrar.

En fotografisk vandring 8-10 maj

Häng med på en vandring inspirerad av pilgrimsvandringar. Ni vandrar med guide längs med Bjärehalvöns magiska kust, det ingår fotokurs, övernattningar och måltider.

Läs mer

Arrangerar arkeologiska vandringar och föreläsningar med inriktning på lokalhistoria.

Läs mer

Från butiken ser du ut mot Sinarpsdalen och Lindegrens egna rödkullor. Här kan man köpa ekologiskt kött av nöt och gris, egna charkuterier och lamm från närliggande gårdar. Lindegrens arrangerar även guidade matvandringar i naturskönt landskap.

Att vandra är min passion, att fotografera mitt yrke.

Den här vandringen är tänkt som försmak och inspiration till de som vill vandra mer aktivt, till exempel på någon av alla Caminoleder eller Alpinistleder i Europa. Vi har därför valt vandrarhem där deltagarna delar rum (alternativ finns för de som absolut vill hålla sig för sig själva).

Läs mer

Naturskyddsföreningen Bjäres främsta målsättning är att värna och ge kunskap om naturen och miljön på Bjärehalvön.

Läs mer

Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp arrangerar årligen denna spännande vandring som påminner oss om hur farligt den kunde vara för flera 100 år sedan att färdas över Hallandsåsen!

Läs mer

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme