Previous slide
Next slide

Vandra året runt på Bjärehalvön & bli hänförd av vyerna!

 

Tips till dig som vandrar!

20 natursköna vandringsturer

 

GUIDADE VANDRINGAR under våren

Ingrid Persson Skog tar med dig ut på guidade turer fyllda av spännande berättelser och härliga naturupplevelser.
Klicka för att se hela kalendern.

Bjäre Banvall

 

Båstad Hiking Festival, 15-17 oktober 2021

 

Naturreservaten på Bjärehalvön

Gillar du löpning

Besök den svenska västkusten och Båstad & Bjärehalvön. I kuperat kustlandskap får du kanske uppleva Sveriges bästa morgonrunda? Se filmen och njut av underbara vyer!

Skåneleden

 

Aktiv livsstil på Bjärehalvön

Geocaching

Fler tips till dig som vandrar.

En fotografisk vandring 8-10 maj

Häng med på en vandring inspirerad av pilgrimsvandringar. Ni vandrar med guide längs med Bjärehalvöns magiska kust, det ingår fotokurs, övernattningar och måltider.

Läs mer

Arrangerar arkeologiska vandringar och föreläsningar med inriktning på lokalhistoria.

Läs mer

Haglöfs kommer från Sverige, ett land med extremt väder och vidsträckta landskap. En plats där naturen inte är avlägsen, utan själva essensen av vår kultur och vårt samhälle. Haglöfs gör sitt yttersta för att designa utrustning som blir till hjälp för alla överallt på deras egna friluftsäventyr. Haglöfs grundades 1914 av Wiktor Haglöf, en visionär med en dröm och en verktygslåda. -”Vår historia har utvecklats från en blygsam början och vi har vågat oss ut på okända marker och tagit fram tekniska designer som sätter en ny standard för hantverket.”

-”På Haglöfs är vi ”Outsiders by Nature”. Vi ritar utanför linjerna, tänker utanför boxen och lever utanför våra bekvämlighetszoner. Vi uppmuntrar en utforskande sida, både fysiskt och mentalt, genom att omfamna naturen. Vi anser att alla kan uppleva naturen, och gör allt vi kan för att se till den bevaras så att även framtida generationer får möjlighet att utforska den.”

Läs mer

Från butiken ser du ut mot Sinarpsdalen och Lindegrens egna rödkullor. Här kan man köpa ekologiskt kött av nöt och gris, egna charkuterier och lamm från närliggande gårdar. Lindegrens arrangerar även guidade matvandringar i naturskönt landskap. 

Att vandra är min passion, att fotografera mitt yrke.

Den här vandringen är tänkt som försmak och inspiration till de som vill vandra mer aktivt, till exempel på någon av alla Caminoleder eller Alpinistleder i Europa. Vi har därför valt vandrarhem där deltagarna delar rum (alternativ finns för de som absolut vill hålla sig för sig själva).

Läs mer

Naturskyddsföreningen Bjäres främsta målsättning är att värna och ge kunskap om naturen och miljön på Bjärehalvön.

Läs mer

Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp arrangerar årligen denna spännande vandring som påminner oss om hur farligt den kunde vara för flera 100 år sedan att färdas över Hallandsåsen! 

Läs mer

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer