Båstad Logotyp

Språk

Lek & Äventyr

Båstad och Bjärehalvön erbjuder många och spännande aktiviteter för hela familjen. Bra boenden, roliga lekplatser, Kungsbyggets Äventyrspark, vandring, cykling och fantastiska stränder. Den perfekta platsen för lek & äventyr för alla åldrar. 

Hisnande Äventyr

Båstad för dig som söker lite mer spänning & äventyr

Letar du efter lite mer äventyrliga aktiviteter så har du kommit helt rätt. Ta med hela familjen till Kungsbyggets Äventyrspark, cykla downhill på Vallåsens Bikepark, åk ribbåt med Spirit Event eller kanske en sälsafari. Missa inte heller Båstads Skatepark eller att ta en guidad mountainbiketur i de roliga strandskogarna med Ridge Cykling.

Platser för lek

När barnen får bestämma

Runt om på Bjärehalvön finns fantastiska och roliga lekplatser öppna för alla. Linhaga lekapark i Förslöv är den största av dem alla, utanför Malenbadet finns en nybyggd lekpark (2023) och inte långt därifrån längs Strandpromenaden ligger uppskattade Gulstad precis vid havet. 

Djur & natur

Mysiga upplevelser nära naturen

Att upptäcka i naturen är det bästa som finns – att klättra, springa och balansera. Ta dig ut på egen hand eller varför inte besöka en gård gär du också får klappa och mata djur. Barnens Lögnäs och Tyga Gård är just sådana platser. 

Välkommen in till Turistbyrån för fler tips för hela familjen. 

Fler familjeaktiviteter

Familjeäventyr på Tyga Gård
Hallavaravägen 145 Båstad
Barnens Lögnäs
Lögnäsvägen 62, 312 96 Laholm
Bjäre Härads hembygdspark
Erikstorpsvägen 216, 269 93 Båstad
Malenbadet
Havsbadsvägen 1, 269 36 Båstad
Skummeslövsbadet
Norra vägen 128
Upplev bondgård
Hallavaravägen 145 Båstad
Ladda fler

STORIES

Aktiviteter med barn

STORIES

Badplatser för hopp och dyk

STORIES

Hasses glada trädgård