Vinter på Bjärehalvön

Vinter på Norrviken

Väl värt ett besök

När mörkret sänker sig och vintern är i antågande, välkomnar Norrviken till ett glimrande vinterland med hopp, ljus och värme. Vi tänder den sagolika granen, låter ljuset leda oss och fyller våra hjärtan med gemenskap, omtanke och glädje. Ta med dig familjen, vännerna och kollegorna, njut av ljus, musik, eldshow och utsökt lokal mat. Under månskenet och krispiga stjärnors ljus inspirerar vi alla sinnen till en magisk upplevelse. Här finns ingen plats för mörker bara hopp, ljus och värme. Varmt välkommen att skapa en ny tradition tillsammans med oss på Norrvikens trädgårdar.

Vad händer just nu?

Spaupplevelser

Kurorten Bjäre

Bjärehalvön har varit en kur och rekreationsort allt sedan 1800-talets slut. Här njuter man av sköna behandlingar i vacker omgivning.

Mer

Längdåkning

.

Glid fram över Bjäre

Runt om på vackra Bjärehalvön finns det möjlighet att åka längdskidor vid gynnsamma förhållanden och snö. Träna inför vasaloppet njut av naturen på ett nytt sätt eller värm upp inför fjällsemestern.

Läs mer

Nära, varierande och storslagen golf

Golfdestinationen Bjärehalvön

Båstad & Bjärehalvön ger en magnifik golfupplevelse med anrik historia, makalösa vyer och en variation av spektakulära golfbanor som är svår att hitta någon annanstans. Golfdestination Bjärehalvön ger en helhet med förstklassig service, riktigt god mat, bra boende och kompletterande aktiviteter som tennis, padel, cykling, vandring, spa och shopping.

Våra golfbanor

En Vintergåva?

Presentkortet

Hela Bjäres Presentkort är en fin gåva som gäller på flera ställen runt om på halvön.

Se vilka som tar emot kortet

Äventyr runt om Bjärehalvön

.

Två Halvöar

Båstad, Ängelholm & Höganäs

Två halvöar, Bjärehalvön & Kullahalvön bjuder på flera fina äventyr och förslag på utflykter som även passar bra under hösten.

Till äventyren

Värmande rum

Väl värt ett besök

Bjärehalvön bjuder på värmande rum året runt. Varm service, lyxiga hotellfrukostar och avkopplande SPA-upplevelser. Som gör dig redo för nästa dag.

Vad händer just nu?

Vad händer i vinter?

Vinterns evenemang

Vintern bjuder på flera evenemang, kultur, utställningar, vernissager och flera konserter.

Kalender

Ut och njut!

.

Upptäck

Bjärehalvön är har flera platser att utforska året runt. Under vintern är det ofta snö och isfritt vilket gör att det är lätt att ta sig fram över landskapet. När det väl är snö får landskapet en helt annan karaktär, en magisk känsla som måste upplevas på plats. Genom våra 130 km markerade leder finns det något för alla, först när du gått alla kan du säga att du har koll på Bjärehalvön.

Nya och bekanta turer

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer