Båstad Logotyp

Språk

Stories of

Båstad & Bjärehalvön

Aktiva möten

Bjärehalvön är perfekt för kombinationen möte och teambuilding. Här finns ett flertal hotell som har kapacitet och erfarenhet att arrangera aktiva möten, konferenser och kick-offer i alla storlekar. Här finns även en slående vacker natur som bjuder in till aktiviteter av olika slag. Några tips på gruppaktiviteter och fina upplägg från oss som bor och verkar här: 

Morgonyoga med havsutsikt

En härlig upplevelse som förändrar hela dagen är att få börja med att väcka kroppens muskler och leder. Att guidas genom djupa andetag och fokusera på bara sig själv en stund. I Båstad och på Bjärehalvön finns flera erfarna yogalärare baserade, och exempelvis konferenshotellen hjälper gärna till att boka in denna härliga start på dagen. 

Mountainbiking på stigar

På cykel hinner din grupp se stora delar av Bjärehalvön på bara några timmar. En guidad tur på grusvägar och stigar anpassas efter gruppen och kan varieras efter teamets fysiska förmåga och aktivitetens syfte. Utmanande och backigt kanske passar en grupp, medan platt längs kusten i långsammare takt passar en annan. Mountainbikes och guide finns hos Ridge Cycling

Välförtjänt lyx på spa

Ibland är den bästa typen av teambuilding att låta ditt gäng lyxa tillsammans. Som att sitta i en badtunna utomhus en ruggig höstkväll på Torekov Hotell. Eller att basta med utsikt över havet på Hotell & Restaurang Hovs hallar. Varför inte kallbada i nollgradigt hav på Hotel Skansen? Eller njuta i utomhuspoolen på Rooftop Spa på samma ställe? En sparitual på Lögnäs Gård kanske vore något. Eller varför inte testa nya Launa Relax & spa på Valhall Park Hotell. Möjligheterna är många. 

Discgolf funkar för alla

Detta är en lättsam och rolig aktivitet som inte kräver några egentliga förkunskaper. Precis som namnet antyder spelar man på banor och målet är att få i sin frisbee i en korg på minsta möjliga antal kast. Discgolf finns bland annat på Vallåsens Discgolf och du kan få hjälp med olika upplägg som funkar bra för större grupper. Räkna med en rolig stund i skogs- och ängsmiljö.

Golf med utsikt

På Bjärehalvön hittar du 132 golfhål inom 10 minuter. Sedan början av 30-talet har man kunnat åka till Båstad och Bjärehalvön i Skåne för att spela golf. Idag finns här banor av hög internationell klass, olika bankaraktärer och unika miljöer. Halvön är omgiven av Laholmsbukten och Skälderviken, detta bidrar till ett gynnsamt klimat som gör att du ofta kan spela året om. Upptäck Båstad Golfklubb, Bjäre Golfklubb, Torekov Golfklubb, Äppegårdens Golfklubb och Åkagårdens Golfklubb.

Ut på vattnet på SUP

Stand-up-paddleboard är en snabbt växande aktivitet världen över. Längs kusten i Båstad eller Torekov är härliga ställen att ta med gruppen ut på dessa stabila surfbrädor med varsin paddel. Exempelvis Båstad Kite och Spirit Event kan hjälpa till med utrustning, instruktioner och guidning. Den senare har även en så kallad Giant SUP – en jättebräda som sätter teamet på prov när alla måste paddla tillsammans. 

Mer om möten och konferens på Bjärehalvön

Annons

Butik

Ladan i Boarp

30 000 artiklar - prisvärda leksaker, presenter & kläder med hög service.

Annons

Butik

HK Sports & golf

Bredt sortiment inom kläder, skor, golf och tennis med kända varumärken till låga priser.

Annons

Hotell

Hotel Skansen

Vid Båstads strand: Spahotell sedan förra sekelskiftet. Konferens, weekend, dagbesök - vi vill att du trivs.

Annons

Restaurang

Bistron Torekov Hotell

Närproducerat med kärlek. Smakupplevelser nära bönder och matproducenter i hjärtat av Skåne.

Annons

Se & göra

Båstad Golfklubb – nya banan

Nya Banan, öppen park-/hedbana, utmanande greener. Sex tees per hål, varierad spelstrategi.

Vill du ha fler tips & mer inspiration från Visit Båstad?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!