Båstad Logotyp

Språk

Stories of

Båstad & Bjärehalvön

Mysigt inomhus – en mycket liten krogguide

Det regnar även på Bjärehalvön ibland. Det hänger ju ihop med att den bördiga jorden ger stora skördar av färskpotatis. Och att landskapet är grönt och inbjudande. När det är ruggigt ute, eller när hösten smyger sig på, ja då vill man ha det mysigt inomhus för sin middag eller sin drink. Gärna med en dov färgskala, stoppade stolar och ljus på borden. Några tips har vi skrapat ihop här i Mysigt inomhus – en mycket liten krogguide. 

Snygg färgsättning

Hjorten i Båstad. är ett anrikt pensionat som har en härlig färgsättning och hög mysfaktor. Här är känslan elegant – tänk marmor och polerade detaljer – men ändå jordnära. 

Flirtig känsla

Mr G i Båstad är baren på Hotel Skansen. Den är mörk och dämpad, med detaljer såsom stoppade möbler i sammetstyg och till och med en brasa att njuta av. Känns lite flirtigt och tjusigt.  

Franskt och personligt

Bistro Grodlår & Timjan i Båstad ligger vid torget och är en personlig liten restaurang med fransk touch och trevlig atmosfär. Gamla filmaffischer pryder väggarna och du sitter nära dina bordsgrannar. 

Ombonat ljust

Bistron på Torekov Hotell i Torekov bjuder på ett luftigt intryck och är fyllt av vinterljus från de stora fönstren. Ändå är det ombonat med heltäckande matta och stoppade möbler.  

Dämpat mys

Mat & Möten på Båstad golfklubb i Boarp har spröjsade fönster och dämpad färgskala. Här är det mysfaktor inomhus och som en bonus för regniga sommardagar finns det dessutom massor av plats utomhus under tak. 

Inbjudande rymligt

Brödernas i Båstad finns i Gamlegårdens nya bygge. Denna krog är del av en kedja och känd för sina goda burgare. Inomhusmiljön är inbjudande och trevlig. 

Ombytligt fräscht

Malens Krog i Båstad är smakfullt och på något märkligt sätt alltid nyrenoverat. På Malens krog kan man räkna med gemyt, god mat och ett personligt bemötande även i de sämsta väder.    

Trångt och härligt

Ham on Rye vid Båstad station är trångt och härligt, och du kan ta dig en bit mat eller fika och samtidigt beskåda köket och bageriet. Passar bra för små sällskap. 

Eget hörn

Vintage Tapas i Båstad har många mindre rum som blir en labyrint av sittplatser och privata små hörn. Vintaget Tapas är inhyst i bottenvåningen på Musikhuset i centrala Båstad. 

Fler krogtips på Bjärehalvön

Restauranger

Annons

Restaurang

Gardeners restaurang Båstad

Lokala ingredienser, varierad dagens lunch och hållbar matkultur.

Annons

Hotell

Valhall Park Hotell

Familjärt i naturskön omgivning nära golf, hav, flygmuséum. Lokala råvaror och konferensmöjligheter.

Annons

Restaurang

Hotell & SPA Lögnäs Gård

Välkomna till vår härliga restaurang & vinterträdgård. Lokalproducerad mat lagad med kärlek.

Annons

Se & göra

Språkguiden Ingrid Persson Skoog

Upptäck Båstad – Bjäre med Språkguiden Ingrid Persson Skog. Guidade turer året om. Boka nu!

Annons

Shopping

Elin Arvid, Butikerna på Gården

Elin Arvid: Kvalitetskläder och skor. Utforska vårt utbud på Facebook!

Vill du ha fler tips & mer inspiration från Visit Båstad?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!