Båstad Logotyp

Språk

Stories of

Båstad & Bjärehalvön

Mysigt inomhus – en mycket liten krogguide

Det regnar även på Bjärehalvön ibland. Det hänger ju ihop med att den bördiga jorden ger stora skördar av färskpotatis. Och att landskapet är grönt och inbjudande. När det är ruggigt ute, eller när hösten smyger sig på, ja då vill man ha det mysigt inomhus för sin middag eller sin drink. Gärna med en dov färgskala, stoppade stolar och ljus på borden. Några tips har vi skrapat ihop här i Mysigt inomhus – en mycket liten krogguide. 

Snygg färgsättning

Hjorten i Båstad. är ett anrikt pensionat som har en härlig färgsättning och hög mysfaktor. Här är känslan elegant – tänk marmor och polerade detaljer – men ändå jordnära. 

Flirtig känsla

Mr G i Båstad är baren på Hotel Skansen. Den är mörk och dämpad, med detaljer såsom stoppade möbler i sammetstyg och till och med en brasa att njuta av. Känns lite flirtigt och tjusigt.  

Franskt och personligt

Bistro Grodlår & Timjan i Båstad ligger vid torget och är en personlig liten restaurang med fransk touch och trevlig atmosfär. Gamla filmaffischer pryder väggarna och du sitter nära dina bordsgrannar. 

Ombonat ljust

Bistron på Torekov Hotell i Torekov bjuder på ett luftigt intryck och är fyllt av vinterljus från de stora fönstren. Ändå är det ombonat med heltäckande matta och stoppade möbler.  

Dämpat mys

Mat & Möten på Båstad golfklubb i Boarp har spröjsade fönster och dämpad färgskala. Här är det mysfaktor inomhus och som en bonus för regniga sommardagar finns det dessutom massor av plats utomhus under tak. 

Inbjudande rymligt

Brödernas i Båstad finns i Gamlegårdens nya bygge. Denna krog är del av en kedja och känd för sina goda burgare. Inomhusmiljön är inbjudande och trevlig. 

Ombytligt fräscht

Malens Krog i Båstad är smakfullt och på något märkligt sätt alltid nyrenoverat. På Malens krog kan man räkna med gemyt, god mat och ett personligt bemötande även i de sämsta väder.    

Trångt och härligt

Ham on Rye vid Båstad station är trångt och härligt, och du kan ta dig en bit mat eller fika och samtidigt beskåda köket och bageriet. Passar bra för små sällskap. 

Eget hörn

Vintage Tapas i Båstad har många mindre rum som blir en labyrint av sittplatser och privata små hörn. Vintaget Tapas är inhyst i bottenvåningen på Musikhuset i centrala Båstad. 

Fler krogtips på Bjärehalvön

Restauranger

Annons

Övrigt boende

Exklusivt boende på Bjäre­halv­ön

Kvinnaböske 24 - Exklusivt semesterhus i Bjärehalvön. 13 sängplatser, fullt utrustat kök, gemensamma

Annons

Vandring

Hotel Skansen – vandringspaket

Kustvandring längs Skåneleden mellan Torekov & Båstad, bo bekvämt & njut av god mat på två hotell.

Annons

Se & göra

RAVINEN Kulturhus

Upplev konst och musik i världsklass och njut av lunch och fika med fantastisk utsikt året runt.

Annons

Se & göra

Åkagårdens golfklubb

Åkagårdens GK på Bjärehalvön - Naturskön plats, utsökt restaurang, och boende på Lodgen.

Annons

Restaurang

Hamnkrogen Torekov

Vi är en restaurang i Torekov som erbjuder en spännande och vällagad meny med havets läckerheter.

Vill du ha fler tips & mer inspiration från Visit Båstad?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!