バスタッドのロゴタイプ

スプラック

Njuuut

Spa och rekreation i Båstad och på Bjärehalvön

Avkoppling & välbefinnande i Båstad & på Bjärehalvön – den perfekta platsen för SPA & rekreation. Njut av lugnet och skönheten på vår vackra halvö. Unna dig SPAbehandlingar och wellnessupplevelser med guldkant. Njut av avkopplande bad, välgörande massage eller utforska omgivningarna genom vandring eller cykling. Här kan du finna harmoni och balans på just det sättet som får dig att må bra. 

食物

Lokal gastronomi & kulinariska upplevelser

Bjärehalvön smakar gott – här erbjuds välrenommerade restauranger, barer och en av Sveriges absolut bästa nattklubbar.  Maten och drycken är alltid välkomponerad och vald med omsorg så att du som besökare kan ägna dig åt att njuta lite extra. Här har du alltid nära till producenter och odlare, potatisplanteringar, vingårdar, rader av äppelträd och djur som betar fritt. Passa på att upptäcka det kulinariska Bjäre under ditt besök. 

ネイチャーズ

Obeskrivligt vacker

Båstad och Bjärehalvön är platsen där du kan uppleva magiska och varierande naturupplevelser. Här möter du fantastiska kuststräckor och dramatiska klippformationer med utsikt över det glittrande havet. Det är en plats där du kan njuta av den friska havsluften och ta in den vackra naturen. 

Upplevelser för livsnjutaren

Våra SPA-anläggningar

自転車に優しい, ホテル, 会議, SPA, ピッチ

ホテル&スパロニャスガード

ログネスヴァーゲン 62, 312 96 ラホルム
自転車に優しい, ホテル, 会議, SPA

ホテル&レストランホブスハラー

Hovshallavägen160、26991Båstad
自転車に優しい, ホテル, 会議, SPA

ホテルスカンセン

Kyrkogatan 2、269 33Båstad
自転車に優しい, ホテル, 会議, SPA

ヴァルホールパークホテル

StjernsvärdsAllé66、262 74アンヘルホルム
ホテル, 会議, SPA

トレコフホテル

Själaviksvägen2、269 78トレコフ
もっと読み込む

STORIES

När Båstad blir badort

STORIES

幸福な一日

STORIES

Båstadtips från influencers