Båstad Logotyp

Språk

Stories of

Båstad & Bjärehalvön

Shoppa till festen

Behöver du shoppa till festen? Är det mingel, cocktailparty, invigning, avslutning eller födelsedag? Ja, det finns många skäl att klä upp sig i Båstad och Torekov. Samtidigt finns det egentligen inget skäl att lämna Bjärehalvön för att shoppa inför kvällen. Här är några tips på klädbutiker där du får experthjälp att shoppa till festen och förstås ett bra utbud av vackra festkläder. 

Shopping i Båstad med person som tittar i skyltfönster.
Shopping i Båstad.

Shoppa säkra kort

Vid Båstad torg finns Märkesbutiken som är en trendkänslig trotjänare med väletablerade och välkända märken. Här hittar du looken som passar bra i hamnen. Ett bra val både vad gäller herr- och damkläder. 

Shoppa festligt och lekfullt

Dam & herrkläder för dig som tycker om stil och kvalitet men även skor, accessoarer och inredningsdetaljer hittar du hos Elin & Arvid, Butikerna på Gården, på Bjärehalvön. Passa också på att handla hem goda delikatesser från Tant Grön.

Shoppa exklusivt

I butiken som heter Köpmansgatan finns damkläder och accessoarer från en rad internationella designers som håller lite högre priser och väcker lite mer uppmärksamhet. Perfekt när du vill vara färgstark och känna dig riktigt snygg. Butiken No.21 är en exklusiv butik med många internationella märken med hög standard och vänder sig till modemedvetna kvinnor i alla åldrar. Butiken ligger i ett fint gathus på Köpmansgatan mitt i Båstad.

Shoppa avslappnat

Flera svenska och danska klädmärken finns på Vita Snäckan mitt i Båstad. Här erbjuds en lite mer budgetvänlig och avslappnat kvinnlig stil som passar många, samtidigt som stilkänslan är på topp. 

Shoppa på outlet

Outlet Syd varierar stil och utbud, men det är alltid värt ett stopp för att se vad som finns inne. Både dam- och herrkläder samt skor. Många klassiska och svenska märken, men även internationella. 

Mer shopping på Bjärehalvön

Annons

Festlokal

Pepes Bodega, LOFT & Papas restaurang

Pepes Bodega, LOFT & Papas - Restaurang, bar och nattklubb vid stranden i Båstad sedan 1991.

Annons

Butik

Ladan i Boarp

30 000 artiklar - prisvärda leksaker, presenter & kläder med hög service.

Annons

Gårdsbutik

Ebbessons Gårdsmejeri – ost

Ebbesons Gårdsmejeri: Ost med kärlek. Hårdost, vitmögelost, blåmögelost, kittost. Beställ ostlåda nu!

Annons

Se & göra

Båstad Golfklubb – nya banan

Nya Banan, öppen park-/hedbana, utmanande greener. Sex tees per hål, varierad spelstrategi.

Annons

Se & göra

Språkguiden Ingrid Persson Skoog

Upptäck Båstad – Bjäre med Språkguiden Ingrid Persson Skog. Guidade turer året om. Boka nu!

Vill du ha fler tips & mer inspiration från Visit Båstad?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!