Träning & Hälsa

Den aktiva livsstilen står i centrum på Bjärehalvön. Här finns allt från gym och tennisbanor till utförsåkning inom räckhåll. 

En aktiv vistelse

Gym utomhus

Här hittar ni platserna där ni kan träna  under bar himmel. Dessutom stänger de nästan aldrig och har öppet dygnet runt under hela året. Utmana bästa kompisen, ett syskon eller varför inte en förälder.

Båstad Naprapatklinik

Vi på Båstad Naprapatklinik AB hjälper dig med att bli av med din smärta & återställa din kropp till dess normala funktion med hjälp av vår kunskap & manuella..
Visa mer

Friskis & Svettis Båstad

Friskis&Svettis Båstad är samlingsplatsen för alla som vill kombinera sin träning med glädje och skratt. Vi erbjuder inkluderande träning för alla, med allt från lugnare jympapass till tuffa högintensiva pass. Förutom alla våra härliga pass så har vi ett fullt utrustat gym (öppet dygnet runt) med bland annat fria vikter, styrkemaskiner och konditionsmaskiner. Efter träningen kan ni varva ner med en härlig dusch och ett skönt bastubad.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning för alla. Lustfylld träning är för Friskis&Svettis att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort.

Visa mer

Fysiotest

Vi ger dig och dina medarbetare ett unikt helhetsgrepp om företagets hälsostatus samtidigt som varje medarbetare ges anpassad rådgivning baserat på dennes unika förutsättningar och önskade hälsoläge.

Visa mer

Osteopatikliniken

Osteopat hjälper dig med rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, andnings- och matsmältningsbesvär, muskel- och ledvärk, sträckningar, …
Visa mer

Simba run & climb

Simba Run&Climb är företaget med höga mål. Affärsidén är Upplev, Skriv och Berätta. Simba Run&Climb erbjuder guidade löpturer på Bjärehalvön med inspirerande föredrag om löpning och andra äventyr.

Simba Run&Climb driver CAMP HEAT (Center And Meeting Place High Energy Athletic Training) med löp- och styrketräning.

Simba Run&Climb har lång erfarenhet av löpning och på senare år också bergsvandring (Kilimanjaro, Mount Everest och Klippiga Bergen) och vill inspirera Dig att uppnå höga mål.

Visa mer

starling Heights

Du som kommer till oss har en längtan efter förändring men vet inte var du ska börja.
Vår vision är att förmedla kunskap och verktyg kring hur du tar dig an livet som det är och hur du kan möta dig själv. Med utgångspunkt i mindfulness erbjuder vi samtal, kurser, utbildningar och retreater.
Visa mer

Båstad Naprapatklinik

Vi på Båstad Naprapatklinik AB hjälper dig med att bli av med din smärta & återställa din kropp till dess normala funktion med hjälp av vår kunskap & manuella..
Visa mer

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme