By Båstad Turism & Näringsliv

By Båstad Turism & Näringsliv

Träning & Hälsa

Den aktiva livsstilen står i centrum på Bjärehalvön. Här finns allt från mer klassiska gym till unika träningsstudior som erbjuder en rad olika träningsformer, inomhus såväl som utomhus. 

Det mesta för en aktiv vistelse

Gym utomhus

Här hittar ni platserna där ni kan träna  under bar himmel. Dessutom stänger de nästan aldrig och har öppet dygnet runt under hela året. Utmana bästa kompisen, ett syskon eller varför inte en förälder.

Vibrera mera! Och optimera dina resultat på ett accelererat sätt.

Välkommen till träning på Power Plate, en vibrerande plattform vilken aktiverar hela kroppen och förstärker varje naturlig rörelse, enkel eller avancerad, jämfört med att den utförs på golvet.

Förutom att det är väldigt roligt och annorlunda, så får du på endast 30 minuter ett effektivt träningspass inklusive uppvärmning och återhämtning.

Close the gap between good and great.

Power Plate Tekniken är MDD (Certified Medical Device)certifierad och vi som håller i klasserna är utbildade Power Plate tränare.

www.powerplatesverige.se

Läs mer

Fascia Center Sweden är ett nytänkande, exklusivt hälsocenter där den röda tråden är fascia (bindväv). Med proaktivt och långsiktigt hälsofokus bidrar de till deras klienters välmående på djupet. Långsiktigt välmående, hälsa och balans står i fokus. Genom unika behandlingar och träning som tar utgångspunkt i att skapa en välmående fascia förbättrar de den riktigt långsiktiga hälsan hos deras klienter. Hemsida: www.fasciacentersweden.se

Läs mer

Friskis&Svettis Båstad är samlingsplatsen för alla som vill kombinera sin träning med glädje och skratt. Vi erbjuder inkluderande träning för alla, med allt från lugnare jympapass till tuffa högintensiva pass. Förutom alla våra härliga pass så har vi ett fullt utrustat gym (öppet dygnet runt) med bland annat fria vikter, styrkemaskiner och konditionsmaskiner. Efter träningen kan ni varva ner med en härlig dusch och ett skönt bastubad.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning för alla. Lustfylld träning är för Friskis&Svettis att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort.

Läs mer

Fysiotest

Ger dig och dina medarbetare ett unikt helhetsgrepp om företagets hälsostatus samtidigt som varje medarbetare ges anpassad rådgivning baserat på dennes unika förutsättningar och önskade hälsoläge.

Läs mer

Hälsostudion har 600 kvm renoverade lokaler, designade av experter för att ge energi och lust att träna. Ett brett utbud av gruppträningsfomer, PT-träning, gym och utomhusträning. 

Läs mer

KITEKALLE Båstad

KITEKALLE Båstad är verksamheten som erbjuder kurser och uthyrning av utomhusaktiviteter på flera platser i Båstad, Torekov och Laholm. Stand up padle är en aktivitet som de allra flesta kan prova på, definitivt mer än en gång, och därför vill vi ge dig möjligheten att utforska olika miljöer och vatten på våra olika orter.

Förutom SUP kan man gå en kurs i kitesurfing eller vågsurfing. På Kalkan (Öresjön) är du varmt välkommen att prova på ett SUP-yoga-pass eller låta ditt barn paddla med andra barn under sommarens barn-SUP.

Om man planerar för en möhippa/svensexa, ett företagsevent eller en aktivitet för skolklassen/idrottsföreningen så har vi garanterat något att erbjuda. Vår vision är alltid att matcha kundens önskemål och därför skräddarsyr vi gärna en upplevelse efter alla specifika önskemål.

https://www.kitekalle.se/bastad.php

 

Läs mer
Osteopat hjälper dig med rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, andnings- och matsmältningsbesvär, muskel- och ledvärk, sträckningar, …
Läs mer

En yogastudion för alla, nybörjare som van, där traditionell och modern yoga möts.

Öppet året om.

Du som kommer till Starling Heights  har en längtan efter förändring men vet inte var du ska börja.
Starling Heights vision är att förmedla kunskap och verktyg kring hur du tar dig an livet som det är och hur du kan möta dig själv. Med utgångspunkt i mindfulness erbjuder vi samtal, kurser, utbildningar och retreater.
Läs mer

Simba Run&Climb är företaget med höga mål. Affärsidén är Upplev, Skriv och Berätta. Simba Run&Climb erbjuder guidade löpturer på Bjärehalvön med inspirerande föredrag om löpning och andra äventyr.

Simba Run&Climb driver CAMP HEAT (Center And Meeting Place High Energy Athletic Training) med löp- och styrketräning.

Simba Run&Climb har lång erfarenhet av löpning och på senare år också bergsvandring (Kilimanjaro, Mount Everest och Klippiga Bergen) och vill inspirera Dig att uppnå höga mål.

Läs mer

Loppkalender, traillopp, löparresor, podcast, utrustning, inspiration & bloggar. Allt för traillöparen – Share the passion of trail!

Läs mer

Sportevenemang

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Kakor

Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du som användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme

TRANSLATE

Google disclaimer