Träning & Hälsa

Den aktiva livsstilen står i centrum på Bjärehalvön. Här finns allt från mer klassiska gym till unika träningsstudior som erbjuder en rad olika träningsformer, inomhus såväl som utomhus. 

Det mesta för en aktiv vistelse

Gym utomhus

Här hittar ni platserna där ni kan träna  under bar himmel. Dessutom stänger de nästan aldrig och har öppet dygnet runt under hela året. Utmana bästa kompisen, ett syskon eller varför inte en förälder.

Fascia Center Sweden är ett nytänkande, exklusivt hälsocenter där den röda tråden är fascia (bindväv). Med proaktivt och långsiktigt hälsofokus bidrar de till deras klienters välmående på djupet. Långsiktigt välmående, hälsa och balans står i fokus. Genom unika behandlingar och träning som tar utgångspunkt i att skapa en välmående fascia förbättrar de den riktigt långsiktiga hälsan hos deras klienter. Hemsida: www.fasciacentersweden.se

Läs mer

Friskis&Svettis Båstad är samlingsplatsen för alla som vill kombinera sin träning med glädje och skratt. Vi erbjuder inkluderande träning för alla, med allt från lugnare jympapass till tuffa högintensiva pass. Förutom alla våra härliga pass så har vi ett fullt utrustat gym (öppet dygnet runt) med bland annat fria vikter, styrkemaskiner och konditionsmaskiner. Efter träningen kan ni varva ner med en härlig dusch och ett skönt bastubad.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning för alla. Lustfylld träning är för Friskis&Svettis att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort.

Läs mer

Ger dig och dina medarbetare ett unikt helhetsgrepp om företagets hälsostatus samtidigt som varje medarbetare ges anpassad rådgivning baserat på dennes unika förutsättningar och önskade hälsoläge.

Läs mer

Hälsostudion har 600 kvm renoverade lokaler, designade av experter för att ge energi och lust att träna. Ett brett utbud av gruppträningsfomer, PT-träning, gym och utomhusträning. 

Läs mer

En yogastudion för alla, nybörjare som van, där traditionell och modern yoga möts.

Öppet året om.

Du som kommer till Starling Heights  har en längtan efter förändring men vet inte var du ska börja.
Starling Heights vision är att förmedla kunskap och verktyg kring hur du tar dig an livet som det är och hur du kan möta dig själv. Med utgångspunkt i mindfulness erbjuder vi samtal, kurser, utbildningar och retreater.
Läs mer

Loppkalender, traillopp, löparresor, podcast, utrustning, inspiration & bloggar. Allt för traillöparen – Share the passion of trail!

Läs mer

Sportevenemang

När:

7 okt
- 7 okt
, 2023

När:

29 okt
- 29 okt
, 2023

När:

7 jun
- 7 jan
, 2023

När:

16 sep
- 7 jan
, 2023

När:

28 sep
, 2023

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer