Kultur
Konst

Båstad & Bjärehalvöns största utbud av konst och hittar ni här. Fantastiska konstnärer, rik historia och underbara platser som Hovs Hallar, Norrvikens trädgårdar och Torekov.

Konst och kultur som du inte får missa!

Tips på fler aktörer

Charlotte Hedberg har öppet i sin ateljé i Hallavara där hon visar sina foto triptyker, målningar och silver smycken.

Läs mer

Christel Khan är en konstnär som jobbar med måleri, keramik och skulptur.

Läs mer

Som medlem stödjer man föreningens arrangemang, kulturen och konstmusiken. I medlemskapet ingår: festivalens programfolder via e-post, inbjudan och rabatterat pris vid konserter under vintersäsongen. Samt tillfredsställelsen av att göra en viktig kulturgärning.

Läs mer

Bjäre Kultur och Meditationscenter föddes söndagen den 16 januari 1994 och det övergripande syftet med centret är att verka för inre frid för att skapa yttre fred.

Vårt motto är ”En tyst väg till internationell fred”

Läs mer

Östra Karups kyrka är belägen på norra sluttningen av Hallandsåsen. Kyrkan är antagligen uppförd så tidigt som vid slutet av 1000-talet eller i början av 1100-talet.

Läs mer

Berättar historien om Båstad som dansk medeltidstad och svensk stadsfläck. Hantverk, kustsjöfart och fiske. Från bad- och kurort till tennismetropol.

Läs mer

Välkommen till Galerie Hansson som jobbar med 1900 och 20-talet finska målningar, tryck och skulpturer av svenska och internationella artister. Öppet i Båstad juni- augusti.

Läs mer

Galleriet ligger mitt i den lilla byn Östra Karup och startade 1998 då den gamla kvarnbyggnaden byggdes om till utställningshall. Varje utrymme på gården har tagits tillvara för att skapa möjligheten att låta många konstnärer visa sina verk samtidigt. I trädgården visas skulpturer i galleriets gröna rum

Läs mer

Utställningslokalen Galleri Hattlösa i Förslöv har spännande konstutställningar. 

Läs mer

Konstgalleri beläget med vacker utsikt över Kattegatt.

Hallavaravägen 145
26991 båstad

Läs mer

Hantverksmässan på Norrvikens Trädgårdar bjuder på modern design med tidlös feeling och har något för alla. 

Läs mer

Hembygdsparken i Boarp. Kliv in i en svunnen tid, besök lanthandel, gamla gårdar från 1600 talet och en skolsal från förr.

Läs mer

Museum med bollkänsla! Mitt i Båstad ligger Sveriges enda tennismuseum. Museet erbjuder mycket innehåll och många kända namn på liten yta. Guidning går att boka. Vill du samtidigt besöka Båstad Centercourt ligger detta på promenadavstånd från museet.

Läs mer

Här anordnas konstkurser för vuxna och barn där man får prova på olika tekniker.

Läs mer

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på reddit
Dela på pinterest
Dela på email

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme