Privacy Policy

Vi er Båstad Turism & Näringsliv og bastad.com er vores hjemmeside.

Köpmansgatan 1 

269​21, Båstad

Når du sender en besked, foretager et køb eller beder om et tilbud på bastad.com, indsamler Båstad Turism & Näringsliv de oplysninger, du udfylder formularerne. Oplysningerne kan være navne, telefonnumre, e-mailadresser, adresser, IP-adresser og andre oplysninger angivet i fritekstfeltet.

Båstad Turism & Näringsliv indsamler også persondata via værktøjet Google Analytics, der måler, hvordan besøgende bevæger sig og bruger kolssonofsweden.se

For at kunne håndtere din bestilling af varer eller tilbudsanmodning og besvare spørgsmål i forbindelse med din ordre (kundeservice) eller tilbud gemmer vi dit for- og efternavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, IP-adresse og købshistorik.
Dine oplysninger opbevares, så længe vi har et lovligt grundlag for at behandle dine oplysninger, for eksempel for at opfylde aftalen mellem os eller for at overholde en retlig forpligtelse efter for eksempel bogføringsloven.

En persondata er al information, der direkte eller indirekte kan henføres til en fysisk person.

Båstad Turism & Näringsliv bruger persondata for at kunne imødekomme den besøgendes behov og skabe en så god oplevelse af bastad.com som muligt. Ved tilmelding til vores forretningsmøder bruger vi personoplysninger til at kunne booke lokaler, mad og andre områder, der er nødvendige for at opretholde en høj kvalitet. Før, under og efter Båstad Turism & Näringslivs forretningsmøder bruges persondata til at kontakte, fakturere og bidrage til statistik for at udvikle disse muligheder.

De e-mail-adresser, der indsamles i de dedikerede formularfelter, bruges til at udsende nyhedsbreve.

Hvis du er bosat i Europa, har du ret til at få adgang til personlige oplysninger, vi har om dig, og til at anmode om, at dine personlige oplysninger bliver rettet, opdateret eller slettet. Hvis du ønsker at udøve denne ret, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne nederst på denne side.

.1 Betalingsudbyder
Ved køb deles oplysninger med vores betalingsudbyder. Det der gemmes er fornavn, efternavn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Vælger du at betale med faktura, gemmes også betalingsudbyderens personnummer. Oplysningerne gemmes for at gennemføre købet og for at beskytte parterne mod svindel.
De betalingsudbydere (betalingstjenester), som Båstad Turism & Näringsliv benytter er: Stripe Gateway, betaling i butik.


5.2 Rederiet
For at kunne levere dine ordrer og fuldføre vores aftale, skal vi dele specifikke oplysninger med fragtfirmaet. Det der deles med rederiet er fornavn, efternavn og adresseoplysninger til levering. E-mailadresse og/eller mobilnummer kan også blive delt med fragtfirmaet til meddelelse.
De rederier vi samarbejder med er: Postnord, afhentning.

5.3 Nyhedsbrev
Hvis du har valgt at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil dit fornavn, efternavn og e-mailadresse blive delt med vores nyhedsbrevudbyder. Dette for at kunne holde dig opdateret med information og tilbud til markedsføringsformål.
Vi bruger til udsendelse af nyhedsbreve.

5.4 Retten til indsigt
Du har ret til at modtage uddrag af alle oplysninger, der er tilgængelige om dig hos os. Uddrag leveres elektronisk i et læsbart format.

5.6 Ret til berigtigelse 
Du har ret til at bede os om at opdatere forkerte oplysninger eller supplere oplysninger, der er ufuldstændige.

5.7 Retten til at blive glemt
Du kan til enhver tid anmode om, at oplysningerne om dig slettes. Der er få undtagelser fra retten til sletning, såsom om den skal bibeholdes, fordi vi skal opfylde en juridisk forpligtelse (f.eks. ifølge bogføringsloven).

5.8 Ansvarlig for databeskyttelse
Båstad Turism & Näringsliv er ansvarlig for opbevaring og behandling af personoplysninger i netbutikken og sikrer, at reglerne følges.

5.9 Hvordan vi beskytter dine personlige data
Vi bruger industristandarder såsom SSL/TLS og envejs-hash-algoritmer til at opbevare, behandle og kommunikere følsomme oplysninger såsom personlige data og adgangskoder på en sikker måde.

Denne hjemmeside bruger cookies. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på computeren hos alle, der besøger vores side via browseren.

Cookies giver bastad.com mulighed for at give brugere af denne hjemmeside yderligere tjenester, som ikke ville være mulige uden brug af sådanne filer.

Cookies gør os i stand til at optimere information og kampagner på vores hjemmeside på en måde, der er skræddersyet til den specifikke bruger. Cookies giver os, som det er blevet nævnt andetsteds, mulighed for at genkende brugere, der besøger vores hjemmeside. Cookies er designet til at gøre visse tjenester og funktioner nemmere. For eksempel gør cookies det muligt for brugere ikke at indtaste deres oplysninger, hver gang de besøger vores hjemmeside, fordi disse oplysninger kan gemmes i cookien på brugerens computer.

Brugere kan forhindre vores hjemmeside i at bruge cookies ved at ændre indstillingerne i deres browser for at afvise alle fremtidige cookies. Cookies, der allerede er oprettet, kan til enhver tid slettes via browserindstillingerne eller gennem andre programmer. Hvis cookies er deaktiveret, fungerer nogle webstedsfunktioner muligvis ikke optimalt.

Du kan læse mere om cookies her: https://www.pts.se/en/privat/internet/integritet/kakor-cookies/

OVERSÆTTE

Google-ansvarsfraskrivelse

Det er bestemt irriterende? Dette websted samler "cookies", så du, kære brugere, har den bedst mulige oplevelse.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjäre-halvøen Ibiza

OVERSÆTTE

Google-ansvarsfraskrivelse

Kontakt os

Gode ​​links

Når ulykken er ankommet