Willab Garden Restaurang Båstad 1

Om

Gardeners restaurang hos Willab Garden. Här bjuds du på en helt ny nivå av dagens lunch. Lokala ingredienser, varierat utbud och alltid olika rätter att välja på i kategorierna: kött, fisk, sallad och pasta. Här tillagar och bakar vi allting från grunden. Varmt välkommen på en härlig lunch eller unna dig en lyxig fika!

Gardeners erbjuder modern och fräsch mat med säsongens råvaror. Fokus ligger på nordisk matkultur, ekologiskt och närodlat. Och med närodlat menar vi bara ett par steg bort, grönt från våra egna växthus. I vårt café erbjuder vi till exempel smoothies, nypressad juice, hemgjord granola, nygräddat bröd och raw food. Vår lunchmeny består av välkomponerade rätter som bjuder på smakupplevelser utöver det vanliga. Det finns alltid vegetariska rätter på menyn. Vi vill att du ska må bra efter en måltid hos oss och att du gjort ett bra val, både för dig och för vår planet.

”Vi utgår från grönsaken och bygger rätten kring den, utbudet präglas av vad säsongen har att erbjuda och merparten av producenterna är lokalt förankrade”.
Läs mer

I Sociala kanaler

Kontakta oss

Dela

Facebook
LinkedIn
Email

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer