Båstad Logotyp

Språk

Annons: Se & göra

Språkguiden Ingrid Persson Skog har Båstad – Bjäre som specialitet, med förkärlek för teman inom historia, kultur och mat. Fasta och skräddarsydda turer på svenska, engelska och skandinaviska erbjuds året om tillsammans med kunskap om och passion för denna härliga del av Sverige.

Språkguiden Ingrid Persson Skog arrangerar mängder av olika guidade turer för allmänheten. Det kan röra sig om allt från filmvandring i hisnande Hovs Hallar till ett stycke oväntad Nobelhistoria i Båstad. Du köper alltid biljett i förväg. Mer information om detta hittar du under rubriken Kalendarium på min hemsida www.sprakguiden.com Vill du boka en privat guidning till fots, i buss och båt går det förstås utmärkt.

Även cykelguidning är ett alternativ, under förutsättning att du och din grupp har egna cyklar. Det är bara att ringa eller mejla för mer information. Vad sägs om gourmetcykling, vandring på branta stigar eller en varför inte en upptäcktsfärd på Hallands väderö?

Prisläget varierar beroende på gruppstorlek och arrangemangets längd. Sedan jag startade mitt företag Språkguiden Ingrid Persson Skog har jag haft otaliga uppdrag i Båstad – Bjäre, men självklart även på andra platser i Nordvästskåne och Sydhalland. Vidare guidar jag regelbundet internationella kryssningsresenärer, främst i Helsingborg – Helsingör. Hjärtligt välkommen att boka din guidade tur!

0738 – 50 33 43
ingrid@sprakguiden.se