Båstad Logotyp

Språk

Annons: Butik

Vi på Optica erbjuder ett brett sortiment av bågar, glasögon, solglasögon, kontaktlinser, synhjälpmedel såsom luppar och förstoringsglas, kikare och väderstationer. Vi har en komplett verkstad där vi själva slipar dina nya glasögon, och vi även kan hjälpa dig med en reparation om olyckan varit framme. Optica öppnade butiken i Båstad 2008 då Andersons Optik överlämnade sin verksamhet. I samband med övertagandet byggde vi om lokalen och moderniserade undersökningsrummet med senaste teknik.

Köpmansgatan 66

Du hittar oss fortfarande på Köpmansgatan 66 i Båstad. Butiken drivs av Rob Verbeeck, leg optiker, tillsammans med Camilla Bengtsson, leg optiker. Emily Sourial Enkel, Gergis Sourial och Tina Filipsson., optikerassistenter.

Ögonhälsoundersökning

Vi på Optica har specialiserat oss i det vi kallar för vår ”Ögonhälsoundersökning”, som är en form av kvalificerad synhälsovård. Undersökningen rekommenderas främst till dig som är över 50 år, eller vid känd ärftlighet för ögonsjukdom. Vi mäter då trycket i dina ögon, gör en synfältsmätning och fotograferar dina ögonbottnar. Vi bedömmer all information, och vid avvikelser remitteras du snabbt vidare för fortsatt vård. Vår personal vidareutbildas fortlöpande, allt för att du som kund kan erbjudas den bästa servicen och kompetensen.

Vår slogan lyder: Dina ögon i goda händer. Välkommen till oss på Optica, din kvalitetsoptiker i Båstad!

+46 (0) 431-721 00
info.bst@optica.se
Köpmansgatan 66, 269 31 Båstad