Båstad Logotyp

Språk

I Båstad mot Bjärehalvöns yttersta spets där det dramatiska landskapet sänker sig mot havet ligger Hotell & Restaurang Hovs Hallar.

Här kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Hotell & Restaurang Hovs Hallar är beläget mitt i naturreservatet med samma namn och utsikten över Kattegatt och Laholmsbukten är enastående.

Våra lokaler är anpassade för upp till 120 personer och lokalerna är utrustade med gratis wifi, whiteboard, blädderblock, projektor. Totalt har vi fem konferenslokaler i olika storlekar. Samtliga ligger i huvudbyggnaden.

Ett möte hos oss kombinerar det effektiva arbetet med underbar natur och stora möjligheter till aktiviteter som sammanför gruppen och ger ett minne för livet. Hos oss kan du anordna företagets konferens, kick-off, teambuildning eller dylikt.

Vi önskar dig och ditt företag hjärtligt välkommen till Båstad och Hotell & Restaurang Hovs Hallar!

”Vi är handplockade medlemmar i Skånska Möten som representerar utvalda mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången. Läs mer på www.skanskamoten.se

0431- 44 83 70
info@hovshallar.com
Hovshallavägen 160 269 91 Båstad