Båstad Logotyp

Språk

Annons: Restaurang

Gardeners restaurang hos Willab Garden. Här bjuds du på en helt ny nivå av dagens lunch. Lokala ingredienser, varierat utbud och alltid olika rätter att välja på i kategorierna: kött, fisk, sallad och pasta. Här tillagar och bakar vi allting från grunden. Varmt välkommen på en härlig lunch eller unna dig en lyxig fika!

Gardeners erbjuder modern och fräsch mat med säsongens råvaror. Fokus ligger på nordisk matkultur, ekologiskt och närodlat. Och med närodlat menar vi bara ett par steg bort, grönt från våra egna växthus. I vårt café erbjuder vi till exempel smoothies, nypressad juice, hemgjord granola, nygräddat bröd och raw food. Vår lunchmeny består av välkomponerade rätter som bjuder på smakupplevelser utöver det vanliga. Det finns alltid vegetariska rätter på menyn. Vi vill att du ska må bra efter en måltid hos oss och att du gjort ett bra val, både för dig och för vår planet.

”Vi utgår från grönsaken och bygger rätten kring den, utbudet präglas av vad säsongen har att erbjuda och merparten av producenterna är lokalt förankrade”.

0431-686 00
Tomtaholmsvägen 11, 269 41 Östra Karup