Båstad Logotyp

Språk

Annons: Boende


Välkommen till Åkagårdens Lodge! Bo i ett eget hus mitt på golfbanan. Naturskönt läge i södra Sverige med närhet till Båstad och vacker havsutsikt.

Huset har fyra sovrum (totalt 8 bäddar) och tre badrum, samtliga med toalett och handfat. Ett badrum har även dusch, och badrummet på övervåningen är ett minispa. Ett välutrustat kök finns.

Om ni inte känner för att laga mat under semestern så finns Åkagårdens Golfkrog endast 200 meter bort. På bottenvåningen finns även en matplats samt en härlig vinterträdgård med öppen spis. Utanför vinterträdgården finns en altan med utemöbler och grill. Från uteplatsen har man utsikt över Skälderviken och Kullaberg samt givetvis golfbanan.

På övervåningen ligger förutom sovrum och minispa ett allrum som är utrustat med dart och biljardbord. Fritt trådlöst internet samt tv-kanaler ingår i priset.

Tänk på när ni söker lediga tider att ni väljer ett rum (hela huset) och sedan antalet personer. Ni kan välja att boka en hel vecka med bytesdag på lördagar, eller så kan ni välja att boka per dygn.

+46 (0)431-41 77 30
info@akgk.se
https://akagardenslodge.se/
Coordinates of this location not found