Båstad Logotyp

Språk

Annons: Se & göra

På Åkagårdens golfklubb i Skåne råder en öppen och välkomnande stämning som uppskattas av golfare i alla åldrar. 18-hålsbanan, av landskapskaraktär, är byggd på Hallandsåsens sydsluttningar och är en utmaning för alla spelare. Området är enastående vackert och från banan har du en fantastisk utsikt över det fina landskapet, Skälderviken och Kullahalvön. Layouten är utmanande och intressant med flera möjligheter att välja egna spellinjer, men det gäller att hålla kolla på vinden som alltid är en viktig faktor här. Båda slingorna börjar och slutar vid klubbhuset och det finns därför goda möjligheter att bara spela nio hål.

Efter avslutad rond slinker du in på golfkrogen för något svalkande att dricka, en bit mat, en fika eller bara en aptitretare. Självklart erbjuder krogen även den traditionella korven efter 9 hål. Passa även på att spela på vår korthålsbana, Pay and Play. Banan har 6 hål som är mellan 45 och 85 meter långa och håller samma fina kvalitet som vår 18-hålsbana. På korthålsbanan kan du även spela frisbeegolf och/eller fotbollsgolf. Så passa på att utmana släkt och vänner på en 3-kamp.

I klubbhuset hittar du förutom golfkrogen Ostbutiken Åkagården och receptionen även en Golfstore shop. Här finns ett stort utbud av golfprodukter samt snygga och funktionella kläder för både golfare och icke golfare.

Tillsammans med Åkagårdens Lodge kan Åkagårdens GK erbjuda kompletta golfpaket, perfekta för kompisgänget eller klubben som vill ha tillgång till en kanonanläggning för träningsläger.

+46 431417 730
info@akgk.se
Lyngåkravägen 39