Tietosuojalauseke

Olemme Båstad Turism & Näringsliv ja bastad.com on verkkosivustomme.

Köpmansgatan 1 

269 21, Båstad

Kun lähetät viestin, teet ostoksia tai pyydät tarjousta osoitteessa bastad.com, Båstad Turism & Näringsliv kerää lomakkeisiin täyttämäsi tiedot. Tiedot voivat olla nimiä, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita, osoitteita, IP-osoitteita ja muita vapaassa tekstikentässä mainittuja tietoja.

Båstad Turism & Näringsliv kerää myös henkilötietoja Google Analytics -työkalulla, joka mittaa kävijöiden liikkumista ja käyttää kolssonofsweden.se-sivustoa.

Tavaratilauksesi tai tarjouspyyntösi käsittelemiseksi ja tilauksesi (asiakaspalvelu) tai tarjoukseen liittyviin kysymyksiin vastaamiseksi tallennamme etu- ja sukunimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi ja ostohistoriasi.
Tietojasi säilytetään niin kauan kuin meillä on laillinen peruste käsitellä tietojasi, esimerkiksi täyttääksemme välisen sopimuksen tai noudattaaksemme esimerkiksi kirjanpitolain mukaista lakisääteistä velvoitetta.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti liittää luonnolliseen henkilöön.

Båstad Turism & Näringsliv käyttää henkilötietoja vastatakseen vierailijan tarpeisiin ja luodakseen mahdollisimman hyvän kokemuksen bastad.comista. Rekisteröityessämme liiketapaamisiin käytämme henkilötietoja, jotta voimme varata tilat, ruuat ja muut korkean laadun ylläpitämisen edellyttämät tilat. Ennen Båstad Turism & Näringslivin liiketapaamisia, niiden aikana ja niiden jälkeen henkilötietoja käytetään yhteydenottoon, laskutukseen ja tilastoihin osallistumiseen näiden mahdollisuuksien kehittämiseksi.

Lomakkeen kenttiin kerättyjä sähköpostiosoitteita käytetään uutiskirjeiden lähettämiseen.

Jos asut Euroopassa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin sinuun liittyviin henkilötietoihin ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä tämän sivun alareunassa olevien yhteystietojen kautta.

.1 Maksuntarjoaja
Ostosta tehdessäsi tiedot jaetaan maksupalveluntarjoajallemme. Tallennetaan etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Jos valitset laskulla maksamisen, myös maksupalveluntarjoajan henkilötunnus tallennetaan. Tiedot tallennetaan ostoksen toteuttamiseksi ja osapuolten suojaamiseksi petoksilta.
Båstad Turism & Näringslivin käyttämät maksupalveluntarjoajat (maksupalvelut) ovat: Stripe Gateway, maksu myymälässä.


5.2 Varustamo
Jotta voimme toimittaa tilauksesi ja täydentää sopimuksemme, meidän on jaettava tarkkoja tietoja varustamolle. Varustamon kanssa jaetaan etunimi, sukunimi ja osoitetiedot toimitusta varten. Sähköpostiosoite ja/tai matkapuhelinnumero voidaan myös jakaa varustamolle ilmoitusta varten.
Varustamot, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat: Postnord, nouto.

5.3 Uutiskirje
Jos olet valinnut uutiskirjeemme tilaamisen, etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi jaetaan uutiskirjeen toimittajallemme. Näin pystymme pitämään sinut ajan tasalla tiedoista ja tarjouksista markkinointitarkoituksiin.
Käytämme uutiskirjeiden lähettämiseen.

5.4 Käyttöoikeus
Sinulla on oikeus saada otteita kaikista sinusta saatavilla olevista tiedoista. Otteet toimitetaan sähköisesti luettavassa muodossa.

5.6 Oikeus oikaisuun 
Sinulla on oikeus pyytää meitä päivittämään virheelliset tiedot tai täydentämään puutteellisia tietoja.

5.7 Oikeus tulla unohdetuksi
Voit milloin tahansa pyytää sinua koskevien tietojen poistamista. Poistooikeudesta on muutamia poikkeuksia, kuten se, pitääkö se säilyttää, koska meidän on täytettävä lakisääteinen velvoite (esimerkiksi kirjanpitolain mukaan).

5.8 Vastaa tietosuojasta
Båstad Turism & Näringsliv vastaa henkilötietojen säilyttämisestä ja käsittelystä verkkokaupassa ja varmistaa, että sääntöjä noudatetaan.

5.9 Kuinka suojaamme henkilötietojasi
Käytämme alan standardeja, kuten SSL / TLS ja yksisuuntaisia ​​hajautusalgoritmeja tallentaaksemme, käsitelläksemme ja välittääksemme arkaluontoisia tietoja, kuten henkilötietoja ja salasanoja, turvallisesti.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan jokaisen selaimen kautta sivustollamme vierailevan henkilön tietokoneelle.

Evästeiden avulla bastad.com voi tarjota tämän verkkosivuston käyttäjille lisäpalveluita, jotka eivät olisi mahdollisia ilman tällaisten tiedostojen käyttöä.

Evästeiden avulla voimme optimoida tietoja ja kampanjoita verkkosivustollamme tavalla, joka on räätälöity tietylle käyttäjälle. Evästeiden avulla voimme, kuten muualla on mainittu, tunnistaa käyttäjät, jotka vierailevat verkkosivustollamme. Evästeet on suunniteltu helpottamaan tiettyjä palveluita ja ominaisuuksia. Esimerkiksi evästeet mahdollistavat sen, että käyttäjät eivät syötä tietojaan joka kerta, kun he vierailevat verkkosivustollamme, koska nämä tiedot voidaan tallentaa käyttäjän tietokoneen evästeeseen.

Käyttäjät voivat estää verkkosivustoamme käyttämästä evästeitä muuttamalla selaimensa asetuksia niin, että kaikki tulevat evästeet estetään. Jo luodut evästeet voidaan poistaa milloin tahansa selaimen asetusten tai muiden ohjelmien kautta. Jos evästeet on poistettu käytöstä, jotkin verkkosivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi optimaalisesti.

Voit lukea lisää evästeistä täältä: https://www.pts.se/en/privat/internet/integritet/kakor-cookies/

KÄÄNTÄÄ

Googlen vastuuvapauslauseke

Varmasti se on ärsyttävää? Tämä verkkosivusto kerää "evästeitä", jotta teillä, hyvät käyttäjät, olisi paras mahdollinen kokemus.

St. Tropez Båstad Lontoo Torekov Stockholm Bjären niemimaa Ibiza

KÄÄNTÄÄ

Googlen vastuuvapauslauseke

Ota yhteyttä

Hyvät linkit

Kun onnettomuus on saapunut