Gym utomhus Frisk luft bar himmel

Här hittar ni platserna där ni kan träna  under bar himmel. Dessutom stänger de nästan aldrig och har öppet dygnet runt under hela året. Utmana bästa kompisen, ett syskon eller varför inte en förälder.

Förslövs utegym

Att ge sig ut och springa i skogen är fin träning och avslappning. Om man dessutom kan kombinera det med lite styrketräning är träningspasset komplett. Utegymmet ligger bakom Förslövs skola och bredvid idrottshallen. I anslutning till utegymmet ligger en elbelyst motionsslinga.

Malens utegym

Helt nytt utegym i Båstad och det ligger ca 100 m in i Malenskogen. Du körde Havsbadsvägen ner mot havet, förbi Malenbadet och ner till parkeringen vid stranden. I anslutning till utegymmet finner du en 2,8 km lång elbelyst motionsslinga. Utegymmet ligger i närheten av Malenbadet, ett utomhusbad med stor lek- och plaskbassäng, rutschkanor, undervisningsbassäng och en stor 50-meters pool med friskt och skönt havsvatten.

Skansenbadets utegym

Vid Skansenbadet i Båstad ligger ett nytt utegym i trä och här finns bra möjligheter för dig som vill ha lite tuffare träning.

Utegymmet ligger till vänster om bryggan ut till Kallbadhuset. Redskap finns för knäböj, stocklyft, armhävning, marklyft, situps, dips, armgång, upphopp och balansträning.

Torekovs utegym

Hittar ni precis i närheten av Torekov Hotell. 

Västra Karups IFs utegym

Västra Karups IFs utegym ligger vid Glimmingevägen utanför Västra Karup på föreningens idrottsplats, Utegymmet är öppet för allmänheten året runt, alla veckans dagar och fram till kl 23.00.

Med enkla medel och korta instruktioner går det att träna stora delar av kroppen. Redskapen erbjuder både lättare och tyngre alternativ beroende på hur de används.

Mer info om utegymmet hittar du på Västra Karups IFs hemsida, www.vkif.se, se under Idrottsplats i vänsterspalten.

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme