HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA
OSS

4 tips för att jobba aktivt med TripAdvisor

Känner du redan till TripAdvisor? Ditt företag finns redan med i listningen och är uppdaterat med all nödvändig information? Du kanske till och med har tagit kontroll över ägarskapet av din produkt? Då kommer här några tips på hur du kan fortsätta jobba vidare med TripAdvisor för att optimera din synlighet i världens största resekanal.

Först lite bakgrund…

I takt med att vi blir alltmer globaliserade genom den fria rörligheten blir vi även mer digitaliserade. Vi använder oss av internet för att utforska den obegränsade mängden destinationer som finns och dokumenterar sedan gärna själv våra vistelser online. 80 procent av alla människor som söker information gör detta först genom att surfa på nätet. Det stora informationsflödet som internet har gett upphov till har inneburit att andra människor påverkar oss i våra val. 73 procent av alla resenärer inspireras av andra resenärers bilder och låter dessa vägleda dem i deras val av destination, hotell och restaurang.

Se fler insikter och statistik om TripAdvisor

Vi lever i en digitaliserad värld där vår närvaro på plattformar online blir mer och mer avgörande vare sig vi är resenärer som söker oss till den typiska skånska restaurangen eller om vi är entreprenörer som vill få resenärer att söka sig till oss. Det är här TripAdvisor kommer in och kan hjälpa dig att ta kontroll. Följ dessa steg:

OBS! För att kunna börja ta kontroll över ditt rykte på TripAdvisor så bör du först registrera ditt företag, uppdatera den information som finns om din produkt och ladda upp nya bilder.

Dela sidan:

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer