Vinn en riktig drömweekend på Bjärehalvön

Tävla och vinn

Nu har du chansen att vinna en riktig drömweekend på vackra Bjärehalvön under höst, vinter eller vår. För att delta i tävlingen fyller du i vårt tävlingsformulär. 

Vinnarna presenteras i augusti.

Gör så här:

  1. Registrera ditt deltagande genom att fylla i tävlingsformuläret.
  2. Följ oss på instagram @visitbastad
Tävlingsregler

Hur många bidrag får man delta med? 1

Tävlingen pågår? 28 juni t.o.m 15 augusti 2021

Vem får delta? Du måste ha fyllt 18 år för att delta

Hur delas priset ut?  Vinnaren kontaktas via angiven epost och offentliggörs med användarnamn på Instagramkontot: @visitbastad

Vem är ansvarig? Båstad Tursim & Näringsliv

Vem kontaktar man vid frågor?

turistbyran@bastad.com

Tävlingsregler

Det är det här du tävlar om

Höst – Golf och gourmetweekend

En övernattning på fantastiska SOEDER Countryhouse and KItchen där frukost och överraskningsmiddag ingår. Bjärehalvön har totalt 132 golfhål och du och en vän kommer att bjudas på spel på två av våra fina banor – nämligen Bjäre Golfklubb och Åkagårdens golfklubb.
Priset är för två personer.

SOEDER Countryhouse & KItchen

SOEDER Countryhouse & KItchen är en lantlig idyllisk tillflyktsort i hjärtat av Bjärehalvön. Med bara fyra rum och ett matbord kan vi erbjuda en unik och personlig boutique hotell-upplevelse och en spännande meny för den som önskar. Varmt välkomna.

L

Naturskön golfklubb högst upp på Bjärehalvön
149 meter över havet, vackert inramad av naturen hittar du en golfbana i bästa skick, mysigt boende och en härlig matupplevelse i restaurangen.

L

Mitt på Bjärehalvön ligger vår Åkagårdens Golfklubb i naturskön omgivning och med vidunderlig utsikt över det Skånska landskapet! På Åkagården finner ni Ostbutiken som erbjuder goda luncher.

Klicka här

Vinter – Skidåkning och mys för hela familjen

En övernattning på omåttligt populära familjehotellet Riviera Strand. Tillsammans med din familj bor du i en härlig svit och bjuds på både härlig frukostbuffé och middag.
Ni kommer dessutom att få åka skidor på Sveriges sydligaste anläggning, Vallåsen, både liftkort och hyrutrustning ingår.
Priset är för en familj, 2 vuxna och två barn.

Lämna alla tråkiga gamla vanor hemma – kom till den svenska rivieran och koppla av i beprövad badortstradition. Här bor ni precis vid sandstranden i en atmosfär som andas ledighet och modern elegans. Stor inomhuspool, japanska utomhuspooler, generösa rum och en restaurang med såväl gourmetkockar som glassmaskin.
Hit har folk sökt sig genom åren för att hitta den perfekta blandningen av lugn och aktivitet, i en miljö som känns både avslappnad och lyxig. De arkitektoniska särdragen har vi vårdat ömt även om hotellet har genomgått en föryngring – både vad gäller byggnader och målgrupper. Nu är vi ett bekvämt familjehotell, där både barn och vuxna trivs, året runt!

Klicka här
Har du testat Sveriges sydligaste skidanläggning? Med nio nedfarter och en total åkyta på 120 000 kvadratmeter erbjuder Vallåsen åkning för hela familjen. Skidanläggningen är dessutom den enda i Sverige som kan producera snö i plusgrader. En unik destination och ett måste för alla skidälskare!
Klicka här

Vår – Trädgård och kultur i världsklass på vackra Bjärehalvön

Övernattning i fantastisk miljö på Hovs hallar hotell och restaurang där både frukostbuffé och middag ingår. Du kommer att få uppleva en av Europas vackraste trädgårdar, Norrvikens trädgårdar där både entré och lunch i Orangeriet ingår. Dessutom bjuds du på entrén till det helt nybyggda kulturhuset RAVINEN, som slår upp sina portar under oktober månad i år.

Hotell & Restaurang Hovs Hallar hittar du utmed kusten mellan Båstad och Torekov. Hotellet är beläget mitt i den finaste naturen på Bjärehalvön med direkt anslutning till naturreservatet Hovs Hallar. Kom och njut av Bjärehalvöns nordspets och rikta blicken mot den obrutna horisonten. Hotellet är för dig som uppskattar lugn & ro, god mat och vacker unik miljö. 
Klicka här

Norrviken är berömt för sina unika stilträdgårdar, skapade av Rudolf Abelin. Här njuter man av blomsterprakt, promenadslingor, kultur och event. På området finns egen butik, restaurang och café vilket gör Norrviken till ett komplett besöksmål i världsklass. 

Klicka här

Ulla & Gustav Kraitz har länge levt med ambitionen att bygga ett kulturhus i Båstad. Platsen som valts ligger till höger innanför Norrvikens grindar. Det är en ravin  med utsikt ut över Laholmsbukten som gett namn till anläggningen. Ravinens portar slås upp i oktober månad 2021.

Klicka här

Tävlingsformulär

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Tack för ditt tävlingsbidrag!

Vi håller tummarna för att just du ska vinna! 🥰

Vinnaren meddelas i slutet på augusti. Fortsätt njut av den härliga sommaren i Båstad. 🌞

Glöm inte att följa oss på @visitbastad

Vi ses!  ❤

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme