Hyr stuga eller självhushåll

När du hyr en Stuga på Bjärehalvön är det så mycket mer än bara ett boende. Från stugan har du med en mindre biltur tillgång till ett fantastiskt område fullt av aktiviteter, njutning och upplevelser. Båstads puls, pittoreska gränder i Torekov, spektakulär vandring och evenemang i världsklass. 

Dela sidan med andra

Facebook
LinkedIn
Email
Mitt i centrala Båstad, en stenkast från hamnen och stranden finns Residence Perseus. Här kan du välja bland 11 unika lägenheter i olika storlek oc...
Kvinnaböske 24 är ett exklusivt semesterhus som ligger vackert beläget på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.  Här finner du magiskt vacker natu...

Båstad Camping

Har pittoreska stugor med 4 bäddar och är på cirka 15 kvadratmeter plus sovloft och veranda. Det kombinerade kök/allrummet är utrustat med kyl, spis, microvågsugn, kaffekokare och diverse kökstillbehör/möblemang. Toaletter och duschar finns ett stenkast från stugorna.

Visa mer

Böskestorps Stugor

Stugor på Hallandsåsen med fantastisk utsikt över havet, endast 6km från Båstad. Böskestorp Ranch har fyra stugor á 37 kvm 4-6 bäddar. Läge: mitt i naturen med avkopplande miljö och samtidigt centralt på Bjärehalvön. Öppet året om, Välkomna!

Visa mer

Hålehallstugan

Hålehallstugan ligger vackert i bokskogen på Hallandsåsens sydsluttning norr om Förslöv. Det är ett trevligt utflyktsmål för familjen alla tider på året. Stugan tillhör och sköts av Friluftsfrämjandets lokalavdelning Ängelholm / Båstad.

Det finns ett fullt utrustat kök och storstugan har 50 sittplatser vid bord. I sovsalarna finns det enkel och våningssängar för 14 personer. I anslutning till sovsalar finns 2 omklädningsrum med dusch och bastu. Uteplats med grill och bord.

Visa mer

Gårdsannexet

Huset har 4 sängplatser och 2 sovrum. Lämpligt för både den lilla familjen eller två par. De flesta möblerna är nya och det mesta håller god svensk standard. Köket är fullutrustat och byggt för att även passa dig som är rullstolsburen. Vi vill att alla ska kunna åka på semester på landet. Dock är inte utemiljön och insteget i huset klart så har du speciella behov önskar vi att du stämmer av med oss så vi gör det möjligt för just dig att bo här.

Visa mer

Tyga gård

Boende på Bjärehalvön nära Torekov, Bed & Breakfast med fantastiska vyer,  Hallavaravägen 145, 26991,  Båstad

Visa mer

Vadebäcks Gård är en familjeägd gård i litet format med stora ambitioner. På gårdens 5 hektar finns både betesmark, liten åkermark… Läs mer

Visa mer

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer