Båstad Logotyp

Språk

Stories of

Båstad & Bjärehalvön

Bäst i Båstad

Vad är egentligen bäst i Båstad? Ja det beror givetvis på vem du frågar. Men det som många tycker om brukar vara pålitligt. Bäst betyg på en stor recensionssida är inte hela sanningen. Men ger dig möjligtvis en idé om hur det ligger till.

Inlägget nedan gäller gästrecensioner på olika sajter den 4 juli 2023. Glöm inte att det poppar upp nya företagare varje år som gör ett enormt jobb med sin krog, bar eller hotell. Det kan ta några år att hamna på en lista. Vi hoppas att du som besökare framför allt kommer hit med ett öppet sinne och äventyrslusta!

Bästa restaurang

Högst betyg på Tripadvisor får Restaurang Sand, Vintage tapas, Bistro Grodlår & Timjan samt Hjorten. Högst betyg på Eatie (av de krogar som fortfarande är öppna) har Hotell Riviera Strand, Kafé Bokhandlaregården, Salomon krog samt Bistro Grodlår & Timjan. På Google toppar Bahia, Vintage Tapas och Bistro Grodlår & Timjan. Fler restauranger hittar du här.

Bästa hotell

Högst betyg på Tripadvisor får Hotel Riviera Strand, Hotel Skansen samt Båstad Camping. På Booking ligger Hotell Bella Luna, Hotel Riviera Strand och Hotel Skansen i topp medan gästnöjdheten på Google toppas av SOEDER Country House följt av Ramsjögård Hotell och Bjäre Golfklubb hotell & lodge. Fler logitips hittar du här.

Bäst att göra

På Tripadvisor är det Norrvikens trädgårdar, följd av Birgit Nilssons museum och Hovs hallar som ligger överst på listan över sevärdheter i Båstad. Vad gäller friluftsaktiviteter toppar Skansenbadet följt av Hallandsåsen och Kustvandring på Bjärehalvön. Mer att göra finns här.

Annons

Restaurang

Restaurang Hjorten i Båstad

Underbara måltider med endast 100 meter till havet.

Annons

Se & göra

Båstad konstgalleri

Ett konstgalleri som syftar till att främja konstintresset på Bjärehalvön med omnejd.

Annons

Butik

HK Sports & golf

Bredt sortiment inom kläder, skor, golf och tennis med kända varumärken till låga priser.

Annons

Camping

First Camp Torekov

Mysiga stugor, campingtomter vid havet. Barnklubb, äventyrsgolf, lugn stund på terrassen.

Annons

SPA

Hotel Skansen spa

Skansens SPA - en värld av njutning, där du kan röra dig mellan olika upplevelser och hitta din egen favorit.

Vill du ha fler tips & mer inspiration från Visit Båstad?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!