Service & Hantverkare

Båstad & Bjärehalvön bästa service hittar ni här.

Här kan ni få hjälp med det mesta!

Auktoriserad elinstallatör som utför elinstallationer, elförbättringar och lösningar för Smarta Hem , anslutningar för laddning av elbil med flera lösningar. Försäljning av elmaterial och kringutrustning i samband med installationer. Utför arbete med ROT-avdrag och skatteavdrag för Grön Teknik om kunden önskar och är godkänd.

Vill du också ha tillgänglighet utan krångel, personlig service och närvaro ring oss! …
Bevakningsgruppen vakar över Båstad & Bjärehalvön. Din kompletta leverantör av säkerhetstjänster! Bevakningsgruppen är en totalleverantör av kvalificerade bevaknings- och säkerhetstjänster med platskontor i Malmö, Lund, Landskrona, Löddeköpinge, Helsingborg, Båstad och Stockholm. Bevakningsgruppen är genom sina starka, lokala och nischade, dotterbolag ett annorlunda och komplett bevakningsföretag. Med vår breda kompetens, professionella samarbetspartners och omfattande personella resurser, är vi det givna valet när du vill sova tryggt! Vi finns här för dig!…
Akademi Båstad, Yrkeshögskole utbildningar. Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för yrkesutbildningarna som Akademi Båstad driver. Våra första yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har vi successivt etablerat nya verksamheter….
Ska du på semester, utflykt, arbeta eller spela golf! Lämna då din hund hos Svalbo Hundecenter så får den också skoj under tiden du roar dig. Rymliga boxar med golvvärme Stora uterastgårdar Mycket promenader i skogsmiljö Hundsimning och massage Vi finns i Böskestorp, vägen mellan Förslöv och Båstad i nordvästra Skåne. Telefontid: Vardagar 09.00-10.00 Tel: 0702-45 10 80 All bokning görs via mobiltelefon. E-post: info@svalbogard.com (svarar i mån av tid) Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!…

Bilen

En del av Bilmånsson i Skåne AB. Vi finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Båstad.
Följ gärna vår huvudsida. https://www.facebook.com/bmskane, där ni kan ställa frågor och få de senaste nyheterna.
Visa mer

Hos oss på Börjessons Bil hittar du garanterat en bil som uppfyller dina behov – både rationella och emotionella. Vi säljer nya bilar av märkena Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA och Skoda samt begagnade bilar av alla bilmärken. Du kan förvänta dig trevligt bemötande och 5-stjärnig service.

Visa mer

Circle K är den lokala bensinstation i Förslöv och servar både bilister som förbipasserande. Hyr släp/bil, tvätta bilen, tanka eller njut av en god hamburgare. Stationen i Förslöv har fullutrustad butik och bra öppettider.  

Visa mer

Båt

Båstad Hamn är en hamn som har allt.

Från festfyllda sommarkvällar med party, glamour till rofyllda grillkvällar med guldskimrande solnedgång. Under sommaren fylls hamnen av tennisspelare, festprissar och glassätande flanörer. 

Båstad Hamn har som policy att skapa de bästa förutsättningarna för din vistelse. Du skall komma hit full av förväntan och resa härifrån med lust att återvända.

Hamnen är blå flaggad.

Gästhamnen är väl värd en extra kryss.

Reservera din båtplats på dockspot.com

Visa mer

Djur

Ska du på semester, utflykt, arbeta eller spela golf! Lämna då din hund hos oss så får den också skoj under tiden du roar dig.

Rymliga boxar med golvvärme
Stora uterastgårdar
Mycket promenader i skogsmiljö
Hundsimning och massage


Vi finns i Böskestorp, vägen mellan Förslöv och Båstad i nordvästra Skåne.

Telefontid:
Vardagar 09.00-10.00
Tel: 0702-45 10 80
All bokning görs via mobiltelefon.

E-post: info@svalbogard.com (svarar i mån av tid)

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Visa mer

Lära med Hästar erbjuder teambuilding, ledarskapsutveckling och utbildningsprogram – med hästar som lärare! Bland våra kunder finns både företag och ledningsgrupper men också skolor, behandlingshem och föräldrar till barn som behöver hjälp att stärka självkänslan och träna upp olika förmågor. Alla övningar sker från marken – ingen ridning. Lära med hästar har sin bas på vackra Bjärehalvön, ett stenkast från Båstads bykärna, men samarbetar med ridskolor och uppdragsgivare över hela landet. Läs mer på www.laramedhastar.se

Visa mer

Ekonomi & Utveckling

Angtoft Ekonomi AB bedriver en redovisningsbyrå i mindre skala med inriktning på framför allt Bokslut, Deklarationer. Jag kan även ta på mig löpande bokföring och liknande uppgifter. Därutöver sysslar jag även med Likvidationer (godkänd av Bolagsverket) samt fusioner och liknande Aktiebolagsärenden.

Kontakta mig gärna på hansake.angtoft@gmail.com

Visa mer

Bjäre-Kullabygdens Företagsjuridik erbjuder juridisk rådgivning och biträde åt små och medelstora företag på Bjärehalvön och i Kullabygden. Advokat Eric Ericsson har lång erfarenhet av bolagsfrågor, avtalsfrågor, tvistlösning och utbildning. 

Visa mer

Indwell AB

IndWell AB arbetar med rådgivning i samband med medelstora företags förändringsarbeten. Exempelvis vid resursanpassning, förvärv och integrering av nya verksamheter, avveckling av verksamheter samt rådgivning i samband med kapitalanskaffning.

Bolagets kontaktuppgifter är:

E-post: henrik.holmdahl@indwell.se

Mobil: +46 70 290 57 19

Visa mer

Behöver du och ert företag hjälp med utveckling? Vi hjälper dig att identifiera vad som behöver utvecklas för att ni ska kunna växa eller helt enkelt bli bättre på det ni gör. Står ert företag inför förändringar. Det kanske är organisations- och personalförändringar. Vi ger coaching och personligt stöd samt verktyg för att lyckas.

Visa mer

PixelPappa är ett innovationsföretag som bygger appar, hemsidor, VR och andra digitala lösningar. De är branschexperter inom tillgänglighetsanpassad design och gamficiation.Visa mer

Flyg

Din flygplats. Nära dig.
Från nordvästra Skåne till Stockholm och världen. Och tillbaka. Ängelholm Helsingborg Airport är det självklara valet för dig som värdesätter kort restid och bekvämlighet. Flygplatsen ligger lättillgängligt med maximalt 30 minuters bilresa till samtliga kommuner i upptagningsområdet.
Visa mer

Bygg & Anläggning

Prenad började som ett elteknikföretag i Malmö1975.

2020 har Prenad ca 750 anställda på 14 orter i Skåne, Halmstad. Omsättningen 2020 var rekordhög, 1,2 miljarder kronor.

Oavsett hur mycket Prenad har vuxit har den lokala förankringen alltid varit viktig för företaget. Med kontor över hela Skåne, i Halmstad finns lokalkännedom och förutsättningar för nära och långsiktiga relationer mellan Prenads personal och kunderna.

 

Visa mer

Vänd dig gärna till Göran för elinstallationer, elförbättringar och lösningar för ditt Smarta Hem.

Göran är auktoriserad elinstallatör och verkar i bland annat Båstad, Torekov, Skummeslöv mfl områden runt omkring på Bjäre. Kort och gott; Bjäres egen elektriker. Vill du också ha ett snabbt genomförande med personlig service? Välkommen att höra av dig till Elar´n.

goran.elarn@gmail.com

Visa mer

Vi är en komplett leverantör av lyftmaskiner för bygg och industri.

Våra kärnvärden är kvalitet, effektivitet, personlig, säkerhet.

Visa mer

Vi är med i svenska solskyddsförbundet vilket ger en extra trygghet för våra kunder. Det ska vara enkelt och tryggt att köpa solskydd för våra kunder, då är det viktigt att anlita ett företag med ett brett produktprogram och goda kunskaper. Ett medlemskap i Svenska Solskyddsförbundet är en garanti för att leverantören alltid besitter dessa egenskaper. Därför backar förbundet upp så att vi kan erbjuda en unik 3-års garanti. Vi har butik & showroom i Båstad, men vårt arbetsområde sträcker sig från Skanör/Falsterbo upp till Göteborg vilket gör att vi kan täcka ett stort geografisk område. I vår butik visar vi upp alla typer av solskydd för inomhus & utomhus bruk. Det är viktigt att våra kunder kan se och utforska våra produkter och även välja från ett stort utbud av färg och form. Vi är även noga med att ständigt uppdatera våra butiker så vi alltid visar det senaste som kommit ut på marknaden. Vi använder oss av världsledande leverantörer som har högsta kvalité på sina produkter. Så tveka inte att komma in och titta i vår butik eller slå en signal och boka ett hembesök för mätning.

Visa mer

MMB

MMB är ett byggföretag med säte i Båstad. Vi bedriver byggverksamhet från Skåne i söder till Dalarna i norr.

Visa mer

PEAB

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Visa mer

Thimsfors vvs

2014 förvärvades Mats VVS & Oljeservice i Älmhult och i September 2017 … Jonsab VVS i Båstad är sedan 1:a september 2017 helägt av Thimsfors VVS.

Visa mer

Fastighet & lokal

Ett familjeföretag med entreprenörsanda. Backahill är ett familjeägt bolag som grundades1998. Vi har rötterna i Ängelholm och Bjärehalvön

Visa mer

Bjäre har unika förutsättningar för företagare som vill starta upp verksamhet och utvecklas till framgångsrika företag. Det finns bra exempel på småföretag som här växt till etablerade börsföretag och betydande arbetsplatser för bygden.

Båstad Företagsby är en plats för nätverkande där kunskap, engagemang, kapital kan samverka för att växa tillsammans.  Här finns 10500 kvm med stora möjligheter till anpassning efter önskemål.  Vi har charmiga och moderna lokaler, allt från kontorsverksamhet, utbildning, showroom till lager/logistik och tillverkning.

Visa mer

Båstad Lager & Logistik frigör tid, så att du kan fokusera på rätt sak.

Med placering i Båstad, Kungsbacka, Ljungby och Vaggeryd finns de mitt i Sveriges logistiknav.

Deras styrka är att de är flexibla, service-inriktade och lösningsorienterade. De letar ständigt efter nya smarta, kostnadseffektiva och långsiktiga lösningar för dig som kund, och som stärker din verksamhet.

Deras mål är att vara den trygga, enkla och flitiga partnern inom lager, logistik och transport för dig och ditt företag.

Visa mer

Stiftad 1964 med säte i Båstad kommun, har till ändamål och syfte att bevaka medlemmarnas rätt och intressen i deras gemenskap av ägare och/eller brukare av fastighet inom Föreningens verksamhetsområde. Föreningens verksamhetsområde sammanfaller med Hemmeslövs och Eskilstorps Vägförenings område. Föreningens uppgift är att föra talan mot myndighets beslut, om dessa skadar eller motverkar medlemmarnas intressen. Föreningen ska även verka för ordning och trivsel inom området.

Visa mer

Massage

Båstad Massageterapi

Hos mig kan du få akut och förebyggande hjälp med alla former av funktionshämmande smärttillstånd i kroppen.

Jag som driver företaget heter Håkan Börjesson och har arbetat som certifierad terapeut inom Terapeutisk massage och Zonterapi i mer än 25 år.

Jag kan hjälpa dig med:

Akut och förebyggande behandling av alla former av led- och muskelvärk

Rehabilitering efter arbets- och idrottsskador. 

Stressrelaterade problem som sömnlöshet, andningssvårigheter, huvudvärk, yrsel, trötthet och magsmärtor till följd av psykisk utmattnings.

Coaching i fysisk och psykisk återhämtning.

Kontaktuppgifter: Håkan Börjesson, haakan.borjesson@hotmail.com   073-78 76 222

Varmt välkomna!

Visa mer

Webb, kommunikation & foto

Företaget har sitt säte i Båstad och har ett brett verksamhetsområde, bland annat tryckning och efterbehandling av grafiska produkter.


Välkommen att kontakta oss om du har synpunkter på webbplatsen, om någonting inte fungerar som det ska eller om du vill dela med dig av tips och idéer.


Eposta oss gärna om du har frågor eller önskemål på : info@web-print.se
Tänk på att skriva på Engelska eller Svenska.

Visa mer

Esplendido skapar högkvalitativ media och har genom åren bland annat filmat och fotat för Fjällräven Classics, Två Halvöar och Båstad Turism & Näringsliv. 

 

Visa mer

En mobil marknadsbyrå som coachar och avlastar dig som småföretagare med den digitala marknadsföringen. Vi hjälper dig med allt från planering och strategi till framtagning av texter, foto, film & publicering på din hemsida och i sociala medier. Givetvis hjälper vi dig också med digital annonsering om du önskar det. Tveka inte att ta kontakt för att höra hur ett upplägg för just din verksamhet kan se ut! 

Visa mer

LWimages är ett foto – och filmföretag som fokuserar på autentiska bilder och visuella berättelser, ofta med inriktning på naturturism, friluftsliv, adventure travel och outdoor-aktiviteter.

 

Vi kombinerar vår stora passion för foto och film med vårt starka intresse för naturen och människorna och förhållandet dem emellan. Vår styrka ligger i att fånga de genuina, okonstlade ögonblicken. Det är då våra hjärtan slår som starkast. Möjligheten och längtan efter nya innovativa bilder och berättelser är det som driver oss.

 

Vårt arbete syftar till att inspirera men också öka medvetenheten om det ansvar vi har för vår planet. Därför strävar vi alltid efter de bästa lösningarna under våra uppdrag för natur, djur, miljö och människa.

 

Kontakta oss gärna för att höra mer om hur vi eventuellt skulle kunna samarbeta.

Visa mer

MBridgemountain AB är ett företag som drivs, förutom av kunskap, med mycket glädje, kreativitet och energi.

De hjälper dig bl a med: • Marknadsföring • Digitalt • Grafiskt – annonser, foldrar, visitkort, broschyrer, egna utskick mm • Skyltmaterial – flaggor, roll-ups, skyltar, beachflaggor, vepor, billboards m.m.

De har precis lanserat de populära We ❤️ Båstad och We ❤️ Bjäre flaggorna!

Flaggorna finns till försäljning på Båstad Turistbyrå.

MBridgemountain AB hjälper dig och ditt företag att synas – hör av dig till Maria för kreativa och smarta lösningar.

 

 

 

Visa mer

Säkerhet

Vi monterar brandlarm, ritar brandritningar (utrymningsplaner, insatsplaner mm) och säljer från brandprodukter (släckutrustning, nödljusarmaturer etc) till hjärtstartare och säkerhetsskåp.

Vi fixar brandskyddsdokumentation vid ny/till/ombyggnad.

Vi kan erbjuda utbildning i Heta arbeten, Allmän brandkunskap,
Första hjälpen, Hjärt Lung Räddning, och Hjärtstartare.

Vi hjälper er gärna med ert SBA (Systematiskt Brandskydds Arbete).
Vi kan ta fram SBA dokument, utföra årlig kontroll av brandredskap
och erbjuda smidiga lösningar för egenkontrollerna. Ring oss på: 0703 262 595

Visa mer

Ring oss på tel:+46431363538

Visa mer

Tjänster

Båstad Städ utför all form av städning.

Välkomna att höra av er!

Visa mer

Carpe Persona

Carpe Persona utvecklar företag och dess ledare att bli mer tydliga i hur de leder sig själva och sina medarbetare. De arbetar på olika sätt dels genom coachning och dels genom ledarskapsutveckling i att våga ha mod, empati för att möta och leva enligt sina värderingar och mål, både till dig själv och som företagare. Utvecklingen sker individuellt eller i grupp.

 

Visa mer

Fontänhuset Båstad riktar sig till personer som upplever eller har upplevt psykisk ohälsa. De arbetar enligt fontänhusmodellen och dess 37 internationella riktlinjer som går ut på att driva ett Klubbhus med en psykosocial arbetsinriktad rehabilitering. Målet är att medlemmarna ska bli starka och självständiga individer med gott självförtroende och god självkänsla samt få en insikt i hur värdefulla de är och kunna hitta en väg tillbaka till studier eller arbete.

Visa mer

Hållbar Hantering hjälper till slutstädning, förrådsrensning, trädgårdsskötsel m.m. Beställ storsäck och hämtning. De hjälper dig att åka till återvinningscentralen.

Rot o Rut avdrag för vissa tjänster.

De utför även tunga lyft, med en liten smidig kranbil.

Kontakt: hallbarhantering@gmail.com  Ulf Nilsson  070-5369838

Visa mer

Linnéakliniken erbjuder estetiska behandlingar av missprydande ådernät. Behandlingen görs efter en första kostnadsfri konsultation där dina besvär bedöms.  Anna Matre, leg. sjuksköterska med specialistutbildning har erfarenhet från en större Stockholmsbaserad klinik inom kärlkirurgi, åderbråck och ådernät och är den som utför behandlingen som tar ungefär en timme. 

Du är välkommen att höra av dig!

 

 

Visa mer

Rundwall Konsult kan garantera att du kommer påverkas!

Tankar och känslor som utmanas oavsett om det handlar om föreläsning, chefscoachning eller en större insats som processledare för utvecklingsarbete

Visa mer

Stigssons Begravningsbyrå har funnits på Bjäre sedan 1976. De är ett litet företag som ger ett tryggt och personligt omhändertagande dygnet runt. Med deras kärlek till bygden vill de värna om traditioner men samtidigt möta nya tankesätt och självklart verka för en hållbar framtid.

Visa mer

Vi är ett utbildningsföretag och en komplett leverantör av säkerhetsutbildningar inom truck, lift, fallskydd, travers, brandfarliga arbeten, hjullastare och teleskoplastare. Utbildningarna går man med fördel på en av våra fullutrustade anläggningar i Värnamo, Mellbystrand, Vetlanda och Ljungby eller på plats hos kund om rätt förutsättningar finns.

Visa mer

Turism

Hallandsåsen – gränsen mellan Skåne och Halland. Men för oss som känner området är det mer; bokskog, hagar omgärdade av stengärdsgårdar, stränder och tät granskog. Från havet i väster, med Torekov och Båstad, Ängelholm i söder, Bjärehalvön, Laholm i norr med långa stränder och den trolska skogen, som sträcker sig ända bort till Örkelljunga i öster. Här bor och arbetar alla vi företagare. Vi bjuder in dig till en upplevelse för sinnena. Bo hos oss, smaka den härliga maten, och njut av fartfyllda aktiviteter såväl som av tystnaden. Naturen, med allt vad den kan erbjuda, är viktig både för våra verksamheter och för ren rekreation. Hos oss är det gott att leva!

Visa mer

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer