Service

Här hittar ni allt från snickare till polis  på Bjärehalvön. 

Här kan ni få hjälp med det mesta!

Service som rekommenderas

Akademi Båstad

Akademi Båstad, Yrkeshögskole utbildningar. Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för yrkesutbildningarna som Akademi Båstad driver. Våra första yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har vi successivt etablerat nya verksamheter.

Visa mer

Svalbo hundcenter

Ska du på semester, utflykt, arbeta eller spela golf! Lämna då din hund hos oss så får den också skoj under tiden du roar dig.

Rymliga boxar med golvvärme
Stora uterastgårdar
Mycket promenader i skogsmiljö
Hundsimning och massage


Vi finns i Böskestorp, vägen mellan Förslöv och Båstad i nordvästra Skåne.

Telefontid:
Vardagar 09.00-10.00
Tel: 0702-45 10 80
All bokning görs via mobiltelefon.

E-post: info@svalbogard.com (svarar i mån av tid)

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Visa mer

Bilen

Circle K Förslöv

Circle K är den lokala bensinstation i Förslöv och servar både bilister som förbipasserande. Hyr släp/bil, tvätta bilen, tanka eller njut av en god hamburgare. Stationen i Förslöv har fullutrustad butik och bra öppettider.  

Visa mer

Båt

Bjäremarin

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

Bjäremarin samarbetar med ett antal leverantörer som tillsammans skapar en full service anläggning, allting för att kunden ska få ett problemfritt ägande.

Vi har både kall/varm förvaring och erbjuder detta huvudsakligen till båtar men förvarar gladeligen annat vid behov.

Vi är flexibla och anpassar oss efter våra kunders behov.

Visa mer

Båstad hamn

Båstad Hamn är en hamn som har allt.

Från festfyllda sommarkvällar med party, glamour till rofyllda grillkvällar med guldskimrande solnedgång. Under sommaren fylls hamnen av tennisspelare, festprissar och glassätande flanörer. 

Båstad Hamn har som policy att skapa de bästa förutsättningarna för din vistelse. Du skall komma hit full av förväntan och resa härifrån med lust att återvända.

Hamnen är blå flaggad.

Gästhamnen är väl värd en extra kryss.

Reservera din båtplats på dockspot.com

Visa mer

Djur

Svalbo Hundcenter

Ska du på semester, utflykt, arbeta eller spela golf! Lämna då din hund hos oss så får den också skoj under tiden du roar dig.

Rymliga boxar med golvvärme
Stora uterastgårdar
Mycket promenader i skogsmiljö
Hundsimning och massage


Vi finns i Böskestorp, vägen mellan Förslöv och Båstad i nordvästra Skåne.

Telefontid:
Vardagar 09.00-10.00
Tel: 0702-45 10 80
All bokning görs via mobiltelefon.

E-post: info@svalbogard.com (svarar i mån av tid)

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Visa mer

Ekonomi & Utveckling

Angtoft Ekonomi AB

Angtoft Ekonomi AB bedriver en redovisningsbyrå i mindre skala med inriktning på framför allt Bokslut, Deklarationer. Jag kan även ta på mig löpande bokföring och liknande uppgifter. Därutöver sysslar jag även med Likvidationer (godkänd av Bolagsverket) samt fusioner och liknande Aktiebolagsärenden.

Kontakta mig gärna på hansake.angtoft@gmail.com

Visa mer

Nerman Group AB

Behöver du och ert företag hjälp med utveckling? Vi hjälper dig att identifiera vad som behöver utvecklas för att ni ska kunna växa eller helt enkelt bli bättre på det ni gör. Står ert företag inför förändringar. Det kanske är organisations- och personalförändringar. Vi ger coaching och personligt stöd samt verktyg för att lyckas.

Visa mer

Hantverkare

Markiscentrum

Vi är med i svenska solskyddsförbundet vilket ger en extra trygghet för våra kunder. Det ska vara enkelt och tryggt att köpa solskydd för våra kunder, då är det viktigt att anlita ett företag med ett brett produktprogram och goda kunskaper. Ett medlemskap i Svenska Solskyddsförbundet är en garanti för att leverantören alltid besitter dessa egenskaper. Därför backar förbundet upp så att vi kan erbjuda en unik 3-års garanti. Vi har butik & showroom i Båstad, men vårt arbetsområde sträcker sig från Skanör/Falsterbo upp till Göteborg vilket gör att vi kan täcka ett stort geografisk område. I vår butik visar vi upp alla typer av solskydd för inomhus & utomhus bruk. Det är viktigt att våra kunder kan se och utforska våra produkter och även välja från ett stort utbud av färg och form. Vi är även noga med att ständigt uppdatera våra butiker så vi alltid visar det senaste som kommit ut på marknaden. Vi använder oss av världsledande leverantörer som har högsta kvalité på sina produkter. Så tveka inte att komma in och titta i vår butik eller slå en signal och boka ett hembesök för mätning.

Visa mer

MMB

MMB är ett byggföretag med säte i Båstad. Vi bedriver byggverksamhet från Skåne i söder till Dalarna i norr.

Visa mer

PEAB

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Visa mer

Thimsfors vvs

2014 förvärvades Mats VVS & Oljeservice i Älmhult och i September 2017 … Jonsab VVS i Båstad är sedan 1:a september 2017 helägt av Thimsfors VVS.

Visa mer

Fastighet & lokal

Bjäre har unika förutsättningar för företagare som vill starta upp verksamhet och utvecklas till framgångsrika företag. Det finns bra exempel på småföretag som här växt till etablerade börsföretag och betydande arbetsplatser för bygden.

Båstad Företagsby är en plats för nätverkande där kunskap, engagemang, kapital kan samverka för att växa tillsammans.  Här finns 10500 kvm med stora möjligheter till anpassning efter önskemål.  Vi har charmiga och moderna lokaler, allt från kontorsverksamhet, utbildning, showroom till lager/logistik och tillverkning.

Visa mer

Garnito är en gedigen fastighetsägare och personlig hyresvärd. Ledorden är hållbarhet och långsiktighet där vi månar om vår personal, våra kunder och fastigheter. Välkommen att bo hos oss!

 

Visa mer

Massage

Båstad Massage & Zonterapi

Hos mig kan du få akut och förebyggande hjälp med alla former av funktionshämmande smärttillstånd i kroppen.

Jag som driver företaget heter Håkan Börjesson och har arbetat som certifierad terapeut inom Terapeutisk massage och Zonterapi i mer än 25 år.

Jag kan hjälpa dig med:

Akut och förebyggande behandling av alla former av led- och muskelvärk

Rehabilitering efter arbets- och idrottsskador. 

Stressrelaterade problem som sömnlöshet, andningssvårigheter, huvudvärk, yrsel, trötthet och magsmärtor till följd av psykisk utmattnings.

Coaching i fysisk och psykisk återhämtning.

Kontaktuppgifter: Håkan Börjesson, haakan.borjesson@hotmail.com   073-78 76 222

Varmt välkomna!

Visa mer

Webb, kommunikation & foto

Digital kommunikation

Facebook, Instagram, LinkedIn, hemsida…sociala kanaler ger oss många möjligheter att synas, förmedla, dela och kommunicera. 

Följ med mig in för att se hur du kan använda dig av fotografi, film, form och digitala berättelser.

Visa mer

Företaget har sitt säte i Båstad och har ett brett verksamhetsområde, bland annat tryckning och efterbehandling av grafiska produkter.


Välkommen att kontakta oss om du har synpunkter på webbplatsen, om någonting inte fungerar som det ska eller om du vill dela med dig av tips och idéer.


Eposta oss gärna om du har frågor eller önskemål på : info@web-print.se
Tänk på att skriva på Engelska eller Svenska.

Visa mer

Turism

Hallandsåsen – gränsen mellan Skåne och Halland. Men för oss som känner området är det mer; bokskog, hagar omgärdade av stengärdsgårdar, stränder och tät granskog. Från havet i väster, med Torekov och Båstad, Ängelholm i söder, Bjärehalvön, Laholm i norr med långa stränder och den trolska skogen, som sträcker sig ända bort till Örkelljunga i öster. Här bor och arbetar alla vi företagare. Vi bjuder in dig till en upplevelse för sinnena. Bo hos oss, smaka den härliga maten, och njut av fartfyllda aktiviteter såväl som av tystnaden. Naturen, med allt vad den kan erbjuda, är viktig både för våra verksamheter och för ren rekreation. Hos oss är det gott att leva!

Visa mer

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme