Presentkort

À la Båstad & Bjärehalvön

Information

OM

Köp gärna ett presentkort som gäller i ditt lokala näringsliv!  Till dig som köper vårt presentkort vill vi rikta ett stort tack! Ni gör skillnad för företagen. Tillsammans gör vi Båstad ännu starkare! 

Här kan du köpa kortet

Vilkor

Detta presenkort är giltigt ett år efter utfärdsdatumet som anges ovan. Kortet kan ej inlösas mot kontanter. Borttappat eller förlorat presentkort ersätts ej.
Tänk på att om du vill dela upp värdet kan det bara nyttjas i den butik du gör första köpet i. 

Vilka valörer på presentkortet kan jag köpa?

Du kan köpa för tre olika valörer, 100,- 300; – och 450; –

Kan jag byta mitt presentkort mot kontanter?

Nej, det kan du inte.

Får jag kontanter tillbaka om jag handlar för mindre än kortet är värt?

Nej, om presentkortet är värt mer än produkterna du handlar för så erbjuder de flesta butiker ett presentkort från deras butik på resterande belopp.  Hör efter i din lokala butik vad som gäller.

Kan jag köpa något som är dyrare än summan på kortet?

Det är aldrig några problem. Du får alltid köpa något som är dyrare och lägga till mellanskillnaden.

Får jag ett nytt presentkort om jag tappar det?

Nej, presentkort är ju en värdehandling precis som kontanter.

Kan jag förlänga giltighetstiden på kortet?

Nej, det går inte.

Omslag

Insida

Här kan du använda kortet

Butiker

Bästa företagare

Presentkort med hjärta för Båstad & Bjärehalvön

Båstad och Bjärehalvön har ett unikt utbud med butiker, restauranger och caféer, detta ska nu samlas i ett gemensamt presentkort och bidra till att stärka det lokala näringslivet.

Vi har otroligt många bra, unika och personliga butiker, caféer och restauranger i Båstads kommun och vi vet att många vill handla på hemmaplan. Vi vill därför kunna erbjuda möjligheten att köpa ett presentkort som går att använda i många av de lokala butikerna, restaurangerna och på hotellen.

Båstad Turism och Näringsliv har en förhoppning om att lokala företag vill köpa presentkorten till sina anställda för att bidra till shopping och restaurangbesök på hemmaplan. Vi kommer att kontakta dem för att sälja detta. Det är också ett ypperligt tillfälle för gemene man att köpa presentkort som gåvor, då mottagaren själv kan välja bland ett stort antal av butiker och restauranger.

Presentkorten finns i valörerna 100kr, 300kr och 450kr. Om presentkortet är värt mer än produkterna du handlar för så erbjuder de flesta butikerna ett presentkort i deras butik på resterande belopp. Hör efter i din lokala butik vad som gäller.

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer