Första padelbanan i Sverige

Det var här det började, närmare bestämt i Båstad hamn.

Där Sveriges absolut första padelbana etablerades 2009

av Båstad Padelklubb och på den vägen är det.

Spela padel i Båstad?

Padel är en sport som tar världen med storm. Bjärehalvön är inte ett undantag, här etablerar sig allt fler aktörer och vi har dessutom haft möjlighet att husera Swedish Padel Open historiskt sätt. Kanske kan man tala om en Kalle Knutsson effekt eller också inte, Kalle är en av Sveriges bästa padelspelare och kommer dessutom från Båstad.  På denna sida hittar du aktörer som erbjuder padelspel.

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email

Båstad Padel

Centralen Båstad AB är ett driftbolag som driver den nya moderna padelfastigheten i Båstad vid Järnvägsstationen. Tomten består av 3 utomhusbanor med belysning och snygga lounge.

Miljöer. Inomhus är det 3 plan ( 2300 kvm ) som förutom 5 padelbanor i sober miljö och 12 meter i tak även har bistro med lounge i 2 plan, reception, shop samt konferens och kontorslokaler och ett gym med passlokaler som drivs av Nordic Wellness.  Välkomna till Centralen och Båstad Padel.

Visa mer

Båstad Padelklubb

Bäste Padelspelare!

Vi byggde vår första bana i Båstad hamn år 2009. Härifrån spreds padeln vidare i Sverige.

Banan i hamnen ägs av Båstad Padelklubb. Vi ser gärna att du blir medlem och då får flera bra erbjudanden för att kunna boka banan till bra pris.

Följ gärna vår facebookgrupp för mer information och nyheter

Vår fina bana ligger väl skyddat från de dominerande vindriktningarna men under vår och höst blir det nerfall från de omkringliggande träden. Var ute i god tid så ni kan få banan ren innan spel. Det finns en aluminiumlåda inne på banan som det ligger lövblås i. Använd den så minimerar ni skador på er själva och banan. Vid spel i minusgrader ökar risken för att glaset går sönder och därför är det förbjudet att spela då.

Mvh Styrelsen.

Visa mer

Deportista

Padel är en relativt ny men snabbt växande sport i Sverige. Padel kan enklast förklaras som en blandning mellan tennis och squash. Banan är mindre än en tennisbana, den är omgiven av spelbara glasväggar och man spelar vanligtvis i par. Detta gör padeln till en social sport, spelet blir något långsammare än tennis och squash vilket gör det lättare att lära sig grunderna på kort tid.

Visa mer

Norrvikens Kust Tennis & Padel Club

2 st Tennis banor med Clay Tech underlag och det senaste keramiska gruset som gör banorna så gott som underhållsfria. 2 st Adidas Padel banor med den senaste tekniken inom konstruktion på padel banor, allt i harmoni med naturen.

Visa mer

Padelbana på Båstad Sportcenter

Vill du boka en padelbana går det att göra via onlinebokning eller hör av dig till receptionen på telefon 0431-68500.

Medlemspris 200 kr/h, icke medlem 340 kr/h. Det går även att boka träning, 0767-910111, 500 kr/h + banhyra.

Visa mer

Xbowl Padel

Banhyra – 200:- Timme

Rackhyra -35:- timme

Bollhyra – 25:- Racket och bollar finns även att köpa i shoppen.

Visa mer

Padelevenemang

Inställt 😔

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme