Första padelbanan i Sverige

Visste ni att Sveriges första padelbana faktiskt etablerades på Bjärehalvön så tidigt som 1998.  Tiden har gått och sedan dess har sporten vuxit något enormt. 

Padel  Padel  Padel

Spela padel i Båstad?

Padel är en sport som tar världen med storm. Bjärehalvön är inte ett undantag, här etablerar sig allt fler aktörer och vi har dessutom haft möjlighet att husera Swedish Padel Open. Kanske kan man tala om en Calle Knutsson effekt eller också inte, Kalle är en av Sveriges bästa padelspelare och kommer dessutom från Båstad.  På denna sida hittar du aktörer som erbjuder padelspel. 

Dela sidan

Facebook
LinkedIn
Email

Bjäre Golfklubb har padelbanor som är öppna från början av april till slutet september. 2 fina utomhusbanor, parkering, omklädningsrum med bastu, krog samt reception/shop. Bokningsbara tider hittar ni på www.matchi.se

läs mer

Nu med nya fina padelbanor inomhus vid Båstad station. 

Centralen Båstad AB är ett driftbolag som driver den nya moderna padelfastigheten i Båstad vid Järnvägsstationen. Tomten består av 3 utomhusbanor med belysning och snygga lounge.

Miljöer. Inomhus är det 3 plan ( 2300 kvm ) som förutom 5 padelbanor i sober miljö och 12 meter i tak även har bistro med lounge i 2 plan, reception, shop samt konferens och kontorslokaler och ett gym med passlokaler som drivs av Nordic Wellness.  Välkomna till Centralen och Båstad Padel.

Läs mer

Sveriges första padelklubb. Klubben byggde första banan i Båstad hamn år 2009. Härifrån spreds padeln vidare ut i Sverige.

 
Visa mer

Välkommen till Kalkvägen 3 i centrala Båstad. Här finner ni våra två nya utomhusbanor i toppskick med Mondomatta. Rack och bollar finns att hyra respektive köpa på plats.
Välkomna att boka på Matchi

Läs mer

2 st Tennis banor med Clay Tech underlag och det senaste keramiska gruset som gör banorna så gott som underhållsfria. 2 st Adidas Padel banor med den senaste tekniken inom konstruktion på padel banor, allt i harmoni med naturen.

Bana för att spela padel bokas på: www.matchi.se

läs mer

Vill du boka en padelbana går det att göra via onlinebokning eller hör av dig till receptionen på telefon 0431-68500.

 

Visa mer

Xbowl är Båstads nya moderna bowlinghall/sportcenter!

Padelevenemang

När:

7 okt
- 7 okt
, 2023

När:

29 okt
- 29 okt
, 2023

När:

7 jun
- 7 jan
, 2023

När:

16 sep
- 7 jan
, 2023

När:

28 sep
, 2023

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer