Första padelbanan i Sverige

Visste ni att Sveriges första padelbana faktiskt etablerades på Bjärehalvön så tidigt som 1998.  Tiden har gått och sedan dess har sporten vuxit något enormt. 

Padel  Padel  Padel

Spela padel i Båstad?

Padel är en sport som tar världen med storm. Bjärehalvön är inte ett undantag, här etablerar sig allt fler aktörer och vi har dessutom haft möjlighet att husera Swedish Padel Open. Kanske kan man tala om en Calle Knutsson effekt eller också inte, Kalle är en av Sveriges bästa padelspelare och kommer dessutom från Båstad.  På denna sida hittar du aktörer som erbjuder padelspel. 

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email

Båstad Padel, stationen

Nu med nya fina padelbanor inomhus vid Båstad station. 

Centralen Båstad AB är ett driftbolag som driver den nya moderna padelfastigheten i Båstad vid Järnvägsstationen. Tomten består av 3 utomhusbanor med belysning och snygga lounge.

Miljöer. Inomhus är det 3 plan ( 2300 kvm ) som förutom 5 padelbanor i sober miljö och 12 meter i tak även har bistro med lounge i 2 plan, reception, shop samt konferens och kontorslokaler och ett gym med passlokaler som drivs av Nordic Wellness.  Välkomna till Centralen och Båstad Padel.

Läs mer

Sveriges första padelklubb. Klubben byggde första banan i Båstad hamn år 2009. Härifrån spreds padeln vidare ut i Sverige.

 
Visa mer

Båstadbaserade Deportista är den lilla och personliga uppstickaren i idrottsresebranchen med en fot i Spanien och den andra i Båstad. Deportista styr upp populära padel camps så väl som privata padelträningar på Bjäre med omnejd. I sin tränarstab har de flera toppnamn, flera av dem med rötter i Båstad. Mer info om aktuella läger finns på deportista.se.

 

Med tio års lokal förankring i spanska Alicante skräddarsyr Deportista även ditt företags, klubblags eller kompisgängs oförglömliga idrottsresa till solsäkra Alicante. Padel är det absolut hetaste just nu, men ni kan även välja att ägna er åt tennis, golf, yoga, löpning, cykling, vandring eller vattenaktiviteter.”

Läs mer

Välkommen till Kalkvägen 3 i centrala Båstad. Här finner ni våra två nya utomhusbanor i toppskick med Mondomatta. Rack och bollar finns att hyra respektive köpa på plats.
Välkomna att boka på Matchi

läs mer

2 st Tennis banor med Clay Tech underlag och det senaste keramiska gruset som gör banorna så gott som underhållsfria. 2 st Adidas Padel banor med den senaste tekniken inom konstruktion på padel banor, allt i harmoni med naturen.

Bana för att spela padel bokas på: www.matchi.se

läs mer

Vill du boka en padelbana går det att göra via onlinebokning eller hör av dig till receptionen på telefon 0431-68500.

 

Visa mer

Xbowl är Båstads nya moderna bowlinghall/sportcenter!

Padelevenemang

Just nu finns inga padelevenemang listade

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme