API key not valid, or not yet activated.

Första padelbanan i Sverige

Visste ni att Sveriges första padelbana faktiskt etablerades på Bjärehalvön så tidigt som 1998.  

Tiden har gått och sedan dess har sporten vuxit något enormt. 

 

Padel  Padel  Padel

Spela padel i Båstad?

Padel är en sport som tar världen med storm. Bjärehalvön är inte ett undantag, här etablerar sig allt fler aktörer och vi har dessutom haft möjlighet att husera Swedish Padel Open. Kanske kan man tala om en Calle Knutsson effekt eller också inte, Kalle är en av Sveriges bästa padelspelare och kommer dessutom från Båstad.  På denna sida hittar du aktörer som erbjuder padelspel. 

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email

Båstad Padel, stationen

Nu med nya fina padelbanor inomhus vid Båstad station. 

Centralen Båstad AB är ett driftbolag som driver den nya moderna padelfastigheten i Båstad vid Järnvägsstationen. Tomten består av 3 utomhusbanor med belysning och snygga lounge.

Miljöer. Inomhus är det 3 plan ( 2300 kvm ) som förutom 5 padelbanor i sober miljö och 12 meter i tak även har bistro med lounge i 2 plan, reception, shop samt konferens och kontorslokaler och ett gym med passlokaler som drivs av Nordic Wellness.  Välkomna till Centralen och Båstad Padel.

Visa mer

Båstad Padelklubb

Bäste Padelspelare!

Vi byggde vår första bana i Båstad hamn år 2009. Härifrån spreds padeln vidare i Sverige.

Banan i hamnen ägs av Båstad Padelklubb. Vi ser gärna att du blir medlem och då får flera bra erbjudanden för att kunna boka banan till bra pris.

Följ gärna vår facebookgrupp för mer information och nyheter

Vår fina bana ligger väl skyddat från de dominerande vindriktningarna men under vår och höst blir det nerfall från de omkringliggande träden. Var ute i god tid så ni kan få banan ren innan spel. Det finns en aluminiumlåda inne på banan som det ligger lövblås i. Använd den så minimerar ni skador på er själva och banan. Vid spel i minusgrader ökar risken för att glaset går sönder och därför är det förbjudet att spela då.

Mvh Styrelsen.

Visa mer

Deportista

Båstadbaserade Deportista är den lilla och personliga uppstickaren i idrottsresebranchen. Med tio års lokal förankring i spanska Alicante skräddarsyr de ditt företags, klubblags eller kompisgängs oförglömliga idrottsresa till solsäkra Costa Blanca. Padel är det absolut hetaste just nu, men ni kan även välja att ägna er åt tennis, golf, yoga, löpning, cykling, vandring eller vattenaktiviteter.

Deportista är spanska och betyder idrottare eller atlet. Vi på Deportista är övertygade om att det bor en idrottare inom oss alla. Dessutom vet vi hur viktigt det är för alla att få fysisk rörelse och utmaningar för att kroppen ska må bra.

Visa mer

Norrvikens Kust Tennis & Padel Club, Padel Zenter Båstad

2 st Tennis banor med Clay Tech underlag och det senaste keramiska gruset som gör banorna så gott som underhållsfria. 2 st Adidas Padel banor med den senaste tekniken inom konstruktion på padel banor, allt i harmoni med naturen.

Bana för att spela padel bokas på: www.matchi.se

Visa mer

Padelbana på Båstad Sportcenter

Vill du boka en padelbana går det att göra via onlinebokning eller hör av dig till receptionen på telefon 0431-68500.

Medlemspris 200 kr/h, icke medlem 340 kr/h. Det går även att boka träning, 0767-910111, 500 kr/h + banhyra. 

Visa mer

Xbowl Padel

Banhyra – 200:- Timme

Rackhyra -35:- timme 

Bollhyra – 25:- Racket och bollar finns även att köpa i shoppen. 

Visa mer

Padelevenemang

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme