Näringslivsfrukost 12 mars

Näringslivsfrukostarna är ett tillfälle då du som näringsidkare kan möta andra företagare och utbyta erfarenheter. Under frukostarna finns det utrymme för medlemmar att presentera sin verksamhet. Vi jobbar också hårt för att frukostarna ska innehålla inspiration och tar in kunniga  föreläsare, ofta utifrån den enskilda frukostens tema. Vi hoppas att så många som möjligt vill delta då det stärker företagandet på Bjärehalvön. Välkomna! 

Hjälp oss att dela sidan i ditt nätverk, desto fler desto roligare!

Dela på facebook
Dela på email
Dela på linkedin

 

Pathricia Hansson, Båstad Turism & Näringsliv

 

Vem har mer anmält sig?

Till anmälningsformuläret

(Klicka på pilen)

Information

Båstad Turism & Näringsliv, Ängelholms Näringsliv och Höganäs kommun bjuder in dig till näringslivsfrukost.

Du som är medlem i Båstad Turism & Näringsliv bjuds in till ett inspirerande digitalt frukostmöte

den 12 mars 08.00-09.15.

Föreläsare

Mi Ridell är skådespelerska och expert inom kroppsspråk. Hon har studerat ickeverbal kommunikation för den amerikanske FBI agenten Joe Navarro och skrivit en bok i ämnet. Under detta webinar kommer du att få lära dig hur du blir ännu bättre på digitala möten och hur du håller energin uppe framför skärmen. Mi går igenom grunderna i tekniken, hur man läser av andras kroppsspråk, hur man gör med sitt eget kroppsspråk digitalt och vad man ska tänka på i samspelet med andra under det digitala mötet.

Kostnad

Kostnadsfritt för dig som kund i Ängelholms Näringsliv eller medlem i Båstad Turism & Näringsliv

Arrangör

Frukostmötet arrangeras i samarbete med Ängelholms Näringsliv & Höganäs kommun.

Anmälan

Genomförd bokning innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn, personuppgifter och kontaktuppgifter registreras i vårt kundregister. Genom anmälan godtar du också att ditt namn offentliggörs i vår marknadsföring.

Bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas på hemsidor, i annonser och trycksaker för Båstad Turism & Näringsliv. Vi gör allt vi kan för att tillhandahålla så korrekt information som möjligt. Vi reserverar oss dock för eventuella fel i informationsflödet.

Du som av personliga skäl inte vill att ditt namn ska synas kontaktar Email: naringsliv@bastad.com Ange ditt namn och mail. Vi tar hänsyn till bilder där personen tydligt kan identifieras, inte massbilder där personen är en av många deltagare.

Läs villkor

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer