HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA OSS

Ställ en fråga om att starta företag?

0
Medlemsföretag

Näringsliv/Starta företag på Bjärehalvön

Starta företag på Bjärehalvön

Företagspartner i Skåne AB. Allmän företagsrådgivning som är kostnadsfri, opartisk och konfidentiell. Almis mål är att fler innovativa idéer kommersialiseras och att livskraftiga företag startas och utvecklas.

Verksamt.se finns för dig som vill starta företag, driva företag eller för dig som vill utveckla ditt företag vidare. Webbplatsen är resultatet av ett gemensamt arbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Mittföretag.com är sajten för oss som ska lyckas med våra företag och när vi ska starta eget företag. Här hittar du massor av konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket annat. Som medlem kan du ställa alla dina frågor om företagande, bygga nätverk och marknadsföra ditt företag utan kostnad. Bli medlem idag – klicka här för att välja det medlemskap som passar dig bäst.

För dig som vill starta företag.
Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv starta-eget rådgivning, coaching och mentorskap tillsammans med ett stort aktivt nätverk inom näringslivet.
Läs mer på Nyföretagarcentrums hemsida där du kan hitta information om hur du går till väga för att lyckas med dina drömmar och få vidare stöd och vägledning.

Vi på Båstad Turism & Näringsliv finns här för att hjälpa dig. Vi är en stödjande part vid nyetableringar och medverkar till befintliga företags utveckling.Vi är ditt bollplank och hjälper dig till rätt kontakter inom kommunen. Kontakta oss gärna på: naringsliv@bastad.com

Företagslotsen är en funktion till för att hjälpa dig som företagare att förverkliga dina utvecklingsplaner. Ska du starta eller utveckla en verksamhet som berör flera olika kommunala myndigheter? Eller en verksamhet som kräver flera tillstånd, exempelvis bygglov och serveringstillstånd? Då erbjuder Båstads kommun företagslots. Det är en kostnadsfri tjänst med syftet att göra det enklare att starta och driva företag i Båstads kommun.

Älskar du också företagande?

Bli medlem redan idag och var en del av Båstad & Bjärehalvöns exceptionella företagsnätverk med 300 medlemmar. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer