HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA OSS

0
Medlemsföretag

Näringsliv/Om oss/Projekt

Projekt

Aktiv livsstil på Bjärehalvön

Just nu genomförs Leader-projektet ”Aktiv Livsstil Båstad Bjäre” från Båstad Turism och Näringsliv. Syftet är att utveckla Bjärehalvön till en attraktiv destination för såväl den aktiva lokalbon som besökaren.

Under hösten fick Båstad Turism och Näringsliv det positiva beskedet att projektet ”Aktiv Livsstil Båstad-Bjäre” blev beviljat anslag från Leader nordvästra Skåne. Detta innebär att det nu finns ännu mer möjligheter och resurser att utveckla Båstad & Bjärehalvön till en attraktiv destination för den aktiva besökaren.

– Detta är ett utvecklingsprojekt som verkligen ligger mig varmt om hjärtat, säger Karin Bengtsson, VD Båstad Turism & Näringsliv. I dagsläget är vi en Året runt destination men genom temat Aktiv livsstil så kan vi stärka oss ännu mer i samtliga årets månader och på hela Bjärehalvön. Att Båstad & Bjärehalvön stärks inom aktiv livsstil är positivt för ortens varumärke för såväl turism som inflyttning och aktiviteterna till glädje för både besökare och kommuninvånare.

Leader nordvästra Skåne med Öresund arbetar med lokalt ledd utveckling genom leadermetoden med stöd från de europeiska struktur- och investeringsfonderna och beviljar projektmedel till föreningar, företag och offentliga organisationer.

Kontakt för projektet ”Aktiv Livsstil Båstad Bjäre”

Annika Borgelin
0725-03 99 33
annika.borgelin@bastad.com

Leader nordvästra Skåne med Öresund arbetar med lokalt ledd utveckling genom -”Leadermetoden” med stöd från de europeiska struktur- och investeringsfonderna och beviljar projektmedel till föreningar, företag och offentliga organisationer. Läs mer här

Älskar du också företagande?

Bli medlem redan idag och var en del av Båstad & Bjärehalvöns exceptionella företagsnätverk med 300 medlemmar. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer