HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA
OSS

"

Tillsammans skapar vi ett företagsklimat som det pratas gott om och som lockar till företagsetableringar och företagsutveckling

Pathrica Hansson

Näringslivsutvecklare/ Företagslots

Pathricia Hansson är Näringslivsutvecklare på Båstad Turism och Näringsliv sedan januari 2020. Pathricia jobbar även som Företagslots på Båstads kommun.

Om

Uppvuxen i en liten ort i norra Skåne i en stor syskonskara det har präglat mig. Har lärt mig både att kompromissa och respektera andra. Det är egenskaper som tillsammans med arbetserfarenheter är stora tillgångar i mina nuvarande arbetsroller.

Rollen som Näringslivsutvecklare

– ”Jag gör insatser som behövs för att skapa goda förutsättningar för Båstads näringsliv. Jag är en länk mellan företag och kommun och för näringslivets perspektiv inåt i kommunen och vice versa. Samarbetar med andra aktörer, genomför aktiviteter som gynnar utveckling av näringslivet, planering, samordning och genomförande av företagsbesök, säger Pathricia.”

rollen som Företagslots

– ”Jag bidrar till en snabb och smidig väg in i kommunen. Min ambition är att ge snabba svar på dina frågor. Du får hjälp att hitta rätt bland lagar och regler och en överblick över vilka tillstånd du eventuellt kan behöva söka för din verksamhet. Jag hjälper till och samordnar så att du enkelt får kontakt med rätt personer inom kommunen.”

Mål i mitt arbete

– ”På Bjärehalvön har vi en fantastiskt företagsanda. Här ska det vara enkelt att både starta, driva och utveckla företag. Ett bra företagsklimat är viktigt för att företag ska kunna utvecklas. Mitt mål är att skapa ännu bättre förutsättningar för ett starkt företagsklimat genom ökad samsyn och förståelse för förutsättningar och våra olika perspektiv. Tillsammans skapar vi ett företagsklimat som det pratas gott om och som lockar till företagsetableringar och företagsutveckling.”

NÄR JAG INTE ARBETAR

Ett starkt intresse för idrott har löpt som en röd tråd genom livet. Spenderar gärna en kväll i Catena Arena där jag hejar på favoritlaget Rögle BK. När jag umgås med min familj och vänner mår jag som allra bäst. Nästa stora privata projekt är att bygga hus i Ängelholm.

Kontakta Patricia

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer