HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA
OSS

"

-”Som marknadskommunikatör och designer är jag lyhörd, målmedveten och söker alltid nya utmaningar”

Karl Olsson

Marknadskommunikatör & grafisk formgivare

Karl ansvarar för marknad, webb, sociala medier, design och kommunikation. En del av arbetet innebär att ta fram våra tryckprodukter, karta och guide. Karl har byggt, driver och utvecklar bastad.com samt tvahalvoar.se.  

Om

Karl har flyttat mycket och bott i Falkenberg, Ängelholm, Stockholm, Sälen och Åre. Vilket format sättet att vara och dialekten. 

Mål i mitt arbete

– ”Målet med mitt arbete är att ständigt hitta nya lösningar för att göra Bjärehalvön till en så konkurrenskraftig plats som möjligt. Allt kan ständigt bli snyggare, tydligare och bättre!”

NÄR JAG INTE ARBETAR

Utöver arbetet i Båstad, driver jag eget företag inom grafisk design, webbdesign och marknadsföring. Jag står också i receptionen på Råbocka camping i Ängelholm under säsong vilket jag gjort sedan 2013. När jag inte jobbar alls åker jag gärna skidor, desto brantare och djupare snö desto bättre. Jag har också ett stort intresse för musik och är DJ. 

Kontakta Karl

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer