Företagsbesök?

Vill ni ha ett besök kontakta mig; Näringslivsutvecklare Pathricia på:

Är Tyskland en viktig marknad för dig?

Då ska du finnas med på Holiday Check!

Tyskland är Skånes största internationella marknad, och som bekant växer de digitala kanalerna snabbt även där. Globalt dominerar TripAdvisor, men i Tyskland, liksom övriga tysktalande marknader samt Polen, är Holiday Check den ledande resesajten och den ledande OTA’n (Online Travel Agent).

Holiday Check har en databas med mer än 680 000 hotell. Antalet hotell i Skåne som anslutit sig uppgår endast till 15 och det är då nästan uteslutande kedjehotell i Malmö, Lund och Helsingborg.

Holiday Check är den största reseportalen med mer än 15 miljoner recensioner, bilder, videos samt inlägg i forum. De har mer än 600.000 följare på Facebook. Även de största arrangörerna som TUI och Thomas Cook har Holiday Check på sina hemsidor.

Att registrera sig är kostnadsfritt. Viktigt att tänka på är att den information man lägger ut skall vara på tyska och att man också bemöter/svarar på tyska.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Andersson lena.andersson@skane.com

Läs mer om Holiday Check

Dela sidan:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på linkedin

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Älskar du också företagande?

Bli medlem redan idag och var en del av Båstad & Bjärehalvöns exceptionella företagsnätverk med 300 medlemmar. 

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer