Företagsbesök?

Vill ni ha ett besök kontakta mig; Näringslivsutvecklare Pathricia på: naringsliv@bastad.com

Etablera, regler och tillstånd

Idélinjen

Idélinjen är samlingsplatsen rådgivning och finansiering till innovatörer, entreprenörer och företagare i Skåne. Här finns över 50 aktörer med uppgift att hjälpa er att göra era affärer bättre. Sök på etableringsfas, namn, bransch, kategori eller geografisk placering.

Bo, bygga och miljö

Kartor, lantmäteri och mätning för information när du ska söka bygglov, Bostadsanpassning vid funktionsnedsättning,  Information om du ska bygga nytt, bygga om eller bygga till, Var får jag slänga mitt avfall och

Regler & Tillstånd

När du ska starta en ny verksamhet eller om du redan driver en verksamhet, är det viktigt att du tar reda på om verksamheten kräver antingen registrering, anmälan eller ett tillstånd. För mer information om vilket tillstånd du behöver finns här information.

Näringslivet i Familjen Helsingborg

Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag. Känslan skapar Familjen Helsingborg. Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan…

Dela sidan:

Dela på facebook
Dela på linkedin

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Älskar du också företagande?

Bli medlem redan idag och var en del av Båstad & Bjärehalvöns exceptionella företagsnätverk med 300 medlemmar. 

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer