HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA
OSS

Etablera, regler och tillstånd

Idélinjen

Idélinjen är samlingsplatsen rådgivning och finansiering till innovatörer, entreprenörer och företagare i Skåne. Här finns över 50 aktörer med uppgift att hjälpa er att göra era affärer bättre. Sök på etableringsfas, namn, bransch, kategori eller geografisk placering.

Bo, bygga och miljö

Kartor, lantmäteri och mätning för information när du ska söka bygglov, Bostadsanpassning vid funktionsnedsättning,  Information om du ska bygga nytt, bygga om eller bygga till, Var får jag slänga mitt avfall och

Regler & Tillstånd

När du ska starta en ny verksamhet eller om du redan driver en verksamhet, är det viktigt att du tar reda på om verksamheten kräver antingen registrering, anmälan eller ett tillstånd. För mer information om vilket tillstånd du behöver finns här information.

Näringslivet i Familjen Helsingborg

Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag. Känslan skapar Familjen Helsingborg. Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan…

Dela sidan:

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer