Företagsbesök?

Vill ni ha ett besök kontakta mig; Näringslivsutvecklare Pathricia på:

"

Det känns härligt att få prata om min egen bygd och de underbara besöksmål vi har här på Bjärehalvön.

Elinor Alm

Turistinformatör

Elinor Alm är Turistinformatör på Båstad Turism och Näringsliv sedan 31 mars 2020. Här började hon efter den 2 åriga utbildningen ”Koordinator inom besöksnäringen” på Akademi Båstads Yrkeshögskola.

Elinor har varit bosatt i både Italien och Spanien men landade till slut på Bjärehalvön igen, där hon delvis är uppvuxen.

-Efter att ha varit ”turistvärdinna” för släkt och vänner som har varit och besökt mig när jag har bott utomlands känns det nu härligt att få prata om min egen bygd och de underbara besöksmål vi har här på Bjärehalvön. Jag lär mig något nytt varje dag. Nya smultronställen och nya spännande verksamheter dyker upp här på vår vackra halvö, som är full av kreativa människor och entreprenörer.

Mål i mitt arbete

Att bemöta den nyfikne besökaren på ett professionellt sätt för att kunna ge adekvat och uppdaterad information, tips och inspiration för att kunna skapa en så bra upplevelse som möjligt på vår destination.

När jag inte arbetar

Dans är min passion och då i första hand salsa och tango. Antik och loppis-fynda ligger mig också varmt om hjärtat och givetvis umgänge med familjen och middagar med goda vänner. Just nu ser jag fram emot promenader tillsammans med familjens nya fyrbenta vän.

Kontakta Elinor

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Älskar du också företagande?

Bli medlem redan idag och var en del av Båstad & Bjärehalvöns exceptionella företagsnätverk med 300 medlemmar. 

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer