Medlemserbjudanden

HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA
OSS

För medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv

Erbjudanden
Hovenäs Teknik & Digital Design utbildar varje år många småföretagare inom digital marknadsföring och sociala medier. Ta chansen du också och boosta dig med en utbildning! Få 15% rabatt när du bokar en utbildning. Ange koden DREAM BIG vid bokning.
LÄS MER

Kontakt

Ska du bygga en app, VR-lösning eller webbtjänst? Under loppet av 3 veckor sätter vi ihop en prototyp till dig. På detta sätt kan du snabbt validera din idé och säkerställa att du fokuserar på rätt saker. Det kan handla om att visa upp ett flöde för tänkta investerare för en helt ny produkt, eller revidera befintlig lösning för att besluta om fortsätt utveckling av er app eller webbtjänst. Vi leverera en prototyp du kan klicka dig igenom i din telefon eller på din dator. Ett komplett flöde som ger dig realistisk feedback på din idé. PixelPappa erbjuder alla medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv 15% rabatt på detta arbetet. Ordinarie pris, 80.000ex moms. Som medlem betalar ni endast 68.000 ex moms.
LÄS MER

Kontakt

Har era företagsflaggor blivit lite luggslitna? Tänk på att flaggorna är det första intrycket dina kunder och samarbetspartners får när de besöker er.

Vi erbjuder nu alla medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv 15% rabatt på beställning av flaggor & beachflaggor. Flaggorna är tillverkade i Sverige.

Välkommen att höra av er på Mejl: 1meddelande@gmail.com eller slå en signal på 0739 – 606500
LÄS MER

Kontakt

Advokat Eric Ericsson Tel. 070-678 57 82 bjarekullabygdensforetagsjuridik.se Introduktionserbjudande till medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv: Första timmen rådgivning kostnadsfri. Gäller vid uppdrag om minst två timmar som påbörjas 1 mars – 31 augusti 2022.

Rådgivning om vardagsjuridik för små och medelstora företag på Bjärehalvön och i Kullabygden

• Avtal • Bolagshandlingar • Tvister • Utbildning
LÄS MER

Kontakt

Ledarskapsutveckling Att LEDA sig själv och COACHA andra Fyra (2+1+1) aktiva ledarskapsdagar med praktisk träning på vackra Bjäre Pris: 15.900kr exkl. moms. Som medlem i BTN 15% rabatt dvs 2385 kr
LÄS MER

Kontakt

Tillsynsrond från 999:-/mån
Kameraövervakning från 999:-/mån
Vi hjälper gärna till med alla era säkerhetsrelaterade frågor och vi har en bred kunskapsportfölj att ta hjälp av. Kontakta gärna oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa er med säkerheten kring er verksamhet.
Väktare och teknik är den ultimata kombinationen. När den ronderande väktaren lämnar ditt område sätter kamerorna igång att arbeta. De registrerar alla rörelser och kopplas upp mot vår larmcentral när de registrerar oväntade incidenter. Larmoperatörerna beslutar om rätt insats och kontaktar t ex väktaren, som snabbt kan vara på plats för att göra en kontroll.
LÄS MER

Kontakt

9 oktober. 21 kilometer njutning. Du springer längs havet, med den salta vinden i ansiktet och de vida vyerna i blickfånget. Att springa längs havet, med den salta vinden i ansiktet och de vida vyerna i blickfånget. Känna den friska lukten av saltvatten och tång. Le åt att korna som betar här har en så vacker arbetsplats. Det är vårt sätt att rensa tankarna, få upp humöret, återhämta oss och hitta energi. Det är terapi och det är njutning. Vi unnar fler att få uppleva det här. Därför skapade vi Torekov–Båstad. Som medlem i Båstad Turism & Näringsliv får ditt företag 10% rabatt på startavgiften med koden TORBAS10. Får vi tipsa om att springa loppet som en företagsaktivitet? Hemsida: https://torekovbastad.se
LÄS MER

Kontakt

Vi möts på Bjäre Runt 21-22 augusti 2021 – Sveriges vackraste motionslopp Som medlem i Båstads Näringsliv erbjuder vi er 20% rabatt på anmälan med koden Båstadsnäringsliv21. Gäller enskild person och grupp. Ange företag i anmälan. Ni kan också maila anmälan till kitt@hiwayevent.se för fakturering och gruppanmälan. Som medlem i Båstads Näringsliv får ert företag också möjlighet att sätta upp en egen meetingpoint på Stortorget i Ängelholm där ni kan ses innan och efter loppet och där vi gör iordning ert vatten, frukt och annat till målgång. Se bjarerunt.se för mer info. Anmäl er på Race.se från 1 december.
LÄS MER

Kontakt

Båstad Massage & Zonterapi

SPECIALERBJUDANDE 800 kr för 90 minuters behandling

Här kan du få akut och förebyggande hjälp med alla former av funktionshämmande smärttillstånd i kroppen.
LÄS MER

Kontakt

10% i Turistbyråns shop

Som medlem får du 10% i vår shop på Turistbyrån. Här finns fina kläder med Båstad tryck på, olika souvenirartiklar, snygga koppar från Design House Stockholm Open, linne handukar från Vävaren, och en eller annan Dalahäst. Observera att rabatten ej gäller Presentkort – à la Båstad & Bjärehalvön.
LÄS MER

Kontakt

När man rör sig blir man glad. När man är glad blir man frisk. Att investera i hälsa för dina medarbetare lönar sig i längden! Friskis&Svettis Båstad erbjuder dig som medlem i Båstad Turism & Näringsliv olika typer av företagsträning som passar just er. Det här erbjuder vi Small group passar det lilla företaget. Träna med personlig tränare, PT, i en grupp med fem till åtta deltagare. 5 träningstillfällen för 4995kr ink. moms. Företagsträning. Träna i ledarledd grupp med upp till 15 deltagare. Välj bland jympa, skivstång, stationsträning, core/flex, yoga, spinning och indoor walking beroende på dag och tid. 995kr ink. moms/träningstillfälle. Föreläsning. Vill ni öka kunskapen inom kost och träning hos era anställda så erbjuder vi föreläsningar inom olika områden (ni väljer). Föreläsningen kan hållas antingen i våra lokaler eller på er arbetsplats. 2495kr ink. moms. Specialarrangemang för ditt företag Vi kan också hjälpa till med att skräddarsy lustfyllda företagsträffar med till exempel träning, mingel och mat. En härlig kick-off, en inspirerande hälsoträff eller kanske en avslappnad after work-aktivitet. Utifrån de önskemål och möjligheter ni som företag har syr vi ihop bra samarbeten mot det gemensamma målet att få människor att plussa på sin hälsa. Vid frågor eller bokningar, kontakta Träningsansvarige Mikael Alm mikael@bastad.friskissvettis.se eller 070 – 543 26 36 Välkomna!
LÄS MER

Kontakt

Är det snart dags för teambuilding, kick-off eller bara en riktigt rolig dag tillsammans med kollegorna? Då är Gårdskampen något för Er! Gårdskampen är en äventyrsgård som har upp till 30 olika aktiviteter inomhus. Ni delas upp i lag som sedan duellerar i en 10-kamp mot varandra. Fysiska övningar blandas med samarbetsövningar och kluriga uppdrag där alla kan delta. Låter det intressant? Besök vår hemsida för mer information -> www.gardskampen.se Och glöm inte, som medlem i Båstad Turism & Näringsliv erbjuder vi Er 10% på nästa bokning. Vi ses på Gårdskampen!
LÄS MER

Kontakt

Blomsterbergs Sängar erbjuder 1000 kr i rabatt vid köp över 3000 kr. Använd värdechecken nedan.
LÄS MER

Kontakt

Med ett betal- och kreditkort Mastercard Guld får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi. Dessutom ingår även en mängd förmåner i kortet. Förmåner som man har nytta av både i vardagen och på resan, t ex: – Bonus på alla köp – Reserelaterade försäkringar och skydd – Drivmedelsrabatt – Upp till 55 dagars räntefri kredit – Två betalningsfria månader per år Vi bjuder på årsavgiften första året, värde 495 kr.
LÄS MER

Kontakt

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Kakor

Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du som användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer