Medlemserbjudanden

HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA
OSS

För medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv

Erbjudanden
Läsning har betydelse både för vår språkutveckling, fantasi och inlevelse. Speciellt när boken ger nya perspektiv både på oss själva, vår omgivning och yoga. 

Så varför inte ge företagets anställda en bok om yoga i julklapp?

Välkommen att höra av dig till Laila för mer information.

Pris på boken:

Ordinarie pris 250 kr.
Handla 10st. à 200 kr/st.
Handla 20st.  à 180 kr/st.
LÄS MER

Kontakt

Är du en nytänkande chef som inser att det är värt att investera i medarbetarnas hälsa? Då hittar du den bästa julklappen på Shala Hala. Välkommen att höra av dig till Laila så skräddarsyr vi något som passar just dig, ditt företag och din personal.
LÄS MER

Kontakt

25 mars. 21 kilometer njutning. Du springer längs havet, med den salta vinden i ansiktet och de vida vyerna i blickfånget. Känner den friska lukten av saltvatten och tång. Som medlem i Båstad Turism & Näringsliv får ditt företag 10% rabatt på startavgiften med koden BTNMED23. Bilda ett lag och var med i Företagsfajten!
LÄS MER

Kontakt

Julklappar till personalen? 20% rabatt på hela Design House Stockholms ordinarie sortiment. Köper du fler än 10st lämnar vi 30% rabatt (Gäller på ordinarie pris ej kampanjvaror tom 22 dec). Vi hjälper dig hitta rätt klapp till rätt pris till just din personal😊 Välkommen att höra av dig till Lise Holm på mail.
LÄS MER

Kontakt

Hovenäs Teknik & Digital Design utbildar varje år många småföretagare inom digital marknadsföring och sociala medier. Ta chansen du också och boosta dig med en utbildning! Få 15% rabatt när du bokar en utbildning. Ange koden DREAM BIG vid bokning.
LÄS MER

Kontakt

Ska du bygga en app, VR-lösning eller webbtjänst? Under loppet av 3 veckor sätter vi ihop en prototyp till dig. På detta sätt kan du snabbt validera din idé och säkerställa att du fokuserar på rätt saker. Det kan handla om att visa upp ett flöde för tänkta investerare för en helt ny produkt, eller revidera befintlig lösning för att besluta om fortsätt utveckling av er app eller webbtjänst. Vi leverera en prototyp du kan klicka dig igenom i din telefon eller på din dator. Ett komplett flöde som ger dig realistisk feedback på din idé. PixelPappa erbjuder alla medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv 15% rabatt på detta arbetet. Ordinarie pris, 80.000ex moms. Som medlem betalar ni endast 68.000 ex moms.
LÄS MER

Kontakt

Har era företagsflaggor blivit lite luggslitna? Tänk på att flaggorna är det första intrycket dina kunder och samarbetspartners får när de besöker er.

Vi erbjuder nu alla medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv 15% rabatt på beställning av flaggor & beachflaggor. Flaggorna är tillverkade i Sverige.

Välkommen att höra av er på Mejl: 1meddelande@gmail.com eller slå en signal på 0739 – 606500
LÄS MER

Kontakt

Ledarskapsutveckling Att LEDA sig själv och COACHA andra Fyra (2+1+1) aktiva ledarskapsdagar med praktisk träning på vackra Bjäre Pris: 15.900kr exkl. moms. Som medlem i BTN 15% rabatt dvs 2385 kr
LÄS MER

Kontakt

10% i Turistbyråns shop

Som medlem får du 10% i vår shop på Turistbyrån. Här finns fina kläder med Båstad tryck på, olika souvenirartiklar, snygga koppar från Design House Stockholm Open, linne handukar från Vävaren, och en eller annan Dalahäst. Observera att rabatten ej gäller Presentkort – à la Båstad & Bjärehalvön.
LÄS MER

Kontakt

När man rör sig blir man glad. När man är glad blir man frisk. Att investera i hälsa för dina medarbetare lönar sig i längden! Friskis&Svettis Båstad erbjuder dig som medlem i Båstad Turism & Näringsliv olika typer av företagsträning som passar just er. Det här erbjuder vi Small group passar det lilla företaget. Träna med personlig tränare, PT, i en grupp med fem till åtta deltagare. 5 träningstillfällen för 4995kr ink. moms. Företagsträning. Träna i ledarledd grupp med upp till 15 deltagare. Välj bland jympa, skivstång, stationsträning, core/flex, yoga, spinning och indoor walking beroende på dag och tid. 995kr ink. moms/träningstillfälle. Föreläsning. Vill ni öka kunskapen inom kost och träning hos era anställda så erbjuder vi föreläsningar inom olika områden (ni väljer). Föreläsningen kan hållas antingen i våra lokaler eller på er arbetsplats. 2495kr ink. moms. Specialarrangemang för ditt företag Vi kan också hjälpa till med att skräddarsy lustfyllda företagsträffar med till exempel träning, mingel och mat. En härlig kick-off, en inspirerande hälsoträff eller kanske en avslappnad after work-aktivitet. Utifrån de önskemål och möjligheter ni som företag har syr vi ihop bra samarbeten mot det gemensamma målet att få människor att plussa på sin hälsa. Vid frågor eller bokningar, kontakta Träningsansvarige Mikael Alm mikael@bastad.friskissvettis.se eller 070 – 543 26 36 Välkomna!
LÄS MER

Kontakt

Är det snart dags för teambuilding, kick-off eller bara en riktigt rolig dag tillsammans med kollegorna? Då är Gårdskampen något för Er! Gårdskampen är en äventyrsgård som har upp till 30 olika aktiviteter inomhus. Ni delas upp i lag som sedan duellerar i en 10-kamp mot varandra. Fysiska övningar blandas med samarbetsövningar och kluriga uppdrag där alla kan delta. Låter det intressant? Besök vår hemsida för mer information -> www.gardskampen.se Och glöm inte, som medlem i Båstad Turism & Näringsliv erbjuder vi Er 10% på nästa bokning. Vi ses på Gårdskampen!
LÄS MER

Kontakt

Med ett betal- och kreditkort Mastercard Guld får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi. Dessutom ingår även en mängd förmåner i kortet. Förmåner som man har nytta av både i vardagen och på resan, t ex: – Bonus på alla köp – Reserelaterade försäkringar och skydd – Drivmedelsrabatt – Upp till 55 dagars räntefri kredit – Två betalningsfria månader per år Vi bjuder på årsavgiften första året, värde 495 kr.
LÄS MER

Kontakt

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer