Medlemserbjudanden Båstad Turism & Näringsliv

För medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv

Välkommen till B2B torget!

Här kan medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv presentera erbjudanden och rabatter till andra medlemsföretag. Är du medlem och vill ge ett erbjudande till andra medlemsföretag, kontakta oss då på naringsliv@bastad.com eller ring 0431-750 45

Erbjudanden

Erbjudande

Blomsterbergs Sängar erbjuder 1000 kr i rabatt vid köp över 3000 kr. Använd värdechecken nedan.
Visa mer text

Kontakt

Erbjudande

Med ett betal- och kreditkort Mastercard Guld får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi. Dessutom ingår även en mängd förmåner i kortet. Förmåner som man har nytta av både i vardagen och på resan, t ex: – Bonus på alla köp – Reserelaterade försäkringar och skydd – Drivmedelsrabatt – Upp till 55 dagars räntefri kredit – Två betalningsfria månader per år Vi bjuder på årsavgiften första året, värde 495 kr.
Visa mer text

Kontakt

Erbjudande

När man rör sig blir man glad. När man är glad blir man frisk. Att investera i hälsa för dina medarbetare lönar sig i längden! Friskis&Svettis Båstad erbjuder dig som medlem i Båstad Turism & Näringsliv olika typer av företagsträning som passar just er. Det här erbjuder vi Small group passar det lilla företaget. Träna med personlig tränare, PT, i en grupp med fem till åtta deltagare. 5 träningstillfällen för 4995kr ink. moms. Företagsträning. Träna i ledarledd grupp med upp till 15 deltagare. Välj bland jympa, skivstång, stationsträning, core/flex, yoga, spinning och indoor walking beroende på dag och tid. 995kr ink. moms/träningstillfälle. Föreläsning. Vill ni öka kunskapen inom kost och träning hos era anställda så erbjuder vi föreläsningar inom olika områden (ni väljer). Föreläsningen kan hållas antingen i våra lokaler eller på er arbetsplats. 2495kr ink. moms. Specialarrangemang för ditt företag Vi kan också hjälpa till med att skräddarsy lustfyllda företagsträffar med till exempel träning, mingel och mat. En härlig kick-off, en inspirerande hälsoträff eller kanske en avslappnad after work-aktivitet. Utifrån de önskemål och möjligheter ni som företag har syr vi ihop bra samarbeten mot det gemensamma målet att få människor att plussa på sin hälsa. Vid frågor eller bokningar, kontakta Träningsansvarige Mikael Alm mikael@bastad.friskissvettis.se eller 070 – 543 26 36 Välkomna!
Visa mer text

Kontakt

Erbjudande

Vi möts på Bjäre Runt 21-22 augusti 2021 – Sveriges vackraste motionslopp Som medlem i Båstads Näringsliv erbjuder vi er 20% rabatt på anmälan med koden Båstadsnäringsliv21. Gäller enskild person och grupp. Ange företag i anmälan. Ni kan också maila anmälan till kitt@hiwayevent.se för fakturering och gruppanmälan. Som medlem i Båstads Näringsliv får ert företag också möjlighet att sätta upp en egen meetingpoint på Stortorget i Ängelholm där ni kan ses innan och efter loppet och där vi gör iordning ert vatten, frukt och annat till målgång. Se bjarerunt.se för mer info. Anmäl er på Race.se från 1 december.
Visa mer text

Kontakt

Båstad Massage & Zonterapi

Erbjudande

SPECIALERBJUDANDE 800 kr för 90 minuters behandling

Här kan du få akut och förebyggande hjälp med alla former av funktionshämmande smärttillstånd i kroppen.
Visa mer text

Kontakt

Erbjudande

Är det snart dags för teambuilding, kick-off eller bara en riktigt rolig dag tillsammans med kollegorna? Då är Gårdskampen något för Er! Gårdskampen är en äventyrsgård som har upp till 30 olika aktiviteter inomhus. Ni delas upp i lag som sedan duellerar i en 10-kamp mot varandra. Fysiska övningar blandas med samarbetsövningar och kluriga uppdrag där alla kan delta. Låter det intressant? Besök vår hemsida för mer information -> www.gardskampen.se Och glöm inte, som medlem i Båstad Turism & Näringsliv erbjuder vi Er 10% på Er nästa bokning. Vi ses på Gårdskampen!
Visa mer text

Kontakt

10% i Tuistbyråns shop

Erbjudande

Som medlem får du 10% i vår shop på Turistbyrån. Här finns fina kläder med Båstad tryck på, olika souvenirartiklar, snygga koppar från Design House Stockholm Open, linne handukar från Vävaren, och en eller annan Dalahäst. Observera att rabatten ej gäller Presentkort – à la Båstad & Bjärehalvön.
Visa mer text

Kontakt

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Älskar du också företagande?

Bli medlem redan idag och var en del av Båstad & Bjärehalvöns exceptionella företagsnätverk med 300 medlemmar. 

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer