HEM

OM OSS

BLI MEDLEM

KALENDERN

KONTAKTA
OSS

"

Mitt mål är att skapa en miljö för såväl medarbetare som företagare som är oslagbar att verka i.

Annika Borgelin

Verkställande direktör

Annika Borgelin är Vd på Båstad Turism och Näringsliv sedan 1 april 2021. Hon har arbetat i organisationen sedan 2017, första tre åren som ansvarig för projektet Aktiv Livsstil, då Båstads varumärke förflyttades mot en natur-, sport- och rekreationsdestination. Därefter tog Annika över som destinationsansvarig och fortsatte arbetet med att skapa en attraktiv destination.
Om rollen som Vd säger hon så här;
– Jag hade inte kunnat tänka mig en bättre plats att axla denna rollen. Båstad och Bjärehalvön ligger mig väldigt varmt om hjärtat och vi har en enorm potential både som näringslivskommun och turistort. Vår historia och entreprenörsanda talar för sig själv och skapar en extremt utvecklande miljö att arbeta i.

Mål i mitt arbete

Att skapa en miljö för såväl medarbetare som företagare som är oslagbar att verka i. Det ska vara enkelt, roligt och givande att driva företag i Båstad och som turistort är vi en av Nordens mest attraktiva och hållbara destinationer.

När jag inte arbetar

Då mår jag som bäst av att vara i naturen! Vandra, cykla, löpträna, paddla kajak eller picknicka, gärna med familj och vänner.

Kontakta Annika

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer