Catering & festlokal

Behöver du catering eller en lokal till festligheter som bröllop, student, sommarfesten, företagsfesten eller annat festligt tillfälle? Här hittar du förslag på leverantörer av mat och lokaler till nästa fest i Båstad och på Bjärehalvön.

Mat & Dryck

Rekommenderas

Restaurang, bar och nattklubb vid stranden
i Båstad sedan 1991. Alltid sommar, alltid fest!
Det är känslomässigt riktigt. 
Glöm aldrig de’

Belägna mellan havet och tennisbanorna i Båstadhamn försöker vi skapa en sydländsk atmosfär. Hos oss kan du få dina flesta sinnen tillfredsställda.

SLUTNA SÄLLSKAP

Vi tar emot allt från 30 till 300 sittande gäster.

Ni är alltid välkomna att komma med förfrågningar om privata eller företags arrangemang.

Läs mer

I Orangeriet serverar vi vällagade luncher med inspiration av vad som är bäst för stunden. 
Till barnen har vi ekologiska pannkakor med sylt & grädde, pasta med köttfärssås utöver dom vanliga lunchrätterna.

Välkommen in på en god och vällagad lunch.
Vi har öppet dagligen kl 11.00 – 16.00
Är ni ett större sällskap och önskar gruppmeny så mejla gärna så skickar vi passande menyer till er.

Organeriets matfilosofi:
“På historisk mark förvaltar vi en framtid”
Jorden, naturen, havet & människorna lever i samklang med bygdens identitet. Att förvalta detta kräver förståelse och kunskap om dess förutsättningar. Med utgångspunkt från det så skapar vi ett kök som utvecklas med bygden. Med respekt och omsorg vill vi se historia bli framtid. Ett kök som är relaterat till den unika plats där vi befinner oss. Ett kök som vi kallar “Det platsrelaterade köket”

Läs mer

Fler aktörer inom catering

Boathouse

The boathouse är ett brasserie i svensk tappning, en fantastisk mötesplats i Båstad hamn. Utbudet är lika generöst som öppettiderna, från tidig morgon till sen kväll. Hos oss äter du frukost, lunch, middag och allt där i mellan!

Välkommen till oss!

Bygdegården Förslöv

Vi hyr ut lokaler till diverse ändamål som t.ex. konferens, föreläsning, kalas, kursverksamhet mm.

För att hyra måste ni ha fyllt 25 år.

För hyra av Fågelsång, max 30 personer.

Mail: gittan1952@hotmail.com Telefon: 070 788 96 60

Drivan

Vi skickar dig en anpassad meny baserat på den information som du lämnat till oss angående en menyfråga, men du får alltid möjlighet att diskutera din meny med vår kock personligen eller på telefon. Vi vill att du ska utforska alla möjligheter i din meny och skapa idéer utifrån din smak och budget.

 

Friggin Båstad

Friggin Båstad är ett grill och eventföretaget som gör ditt event till det som spelar roll! Vi finns hela sommaren på plats nere i Båstads hamn.

Vet du hur vi jobbar? Vi tillsammans med er skräddarsyr vad som ska bli ert perfekta matevent! Vi kommer ut till er, riggar upp tält, grillar, smokers, stationer och allt som behövs för den ultimata grill, BBQ och matupplevelsen. Under tiden vi fixar maten sitter du lugnt i båten och stämmer av så att drickan är kall och gästlistan är klar.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook: frigginbastad

Läs mer

ICA-Supermarket Båstad

Oavsett vardag eller fest hittar du det du behöver i en Supermarket-butik. Handla matvaror hos ICA Supermarket Båstad. Nya erbjudanden varje vecka! Enkelt. Snabbt. Personligt.

Båstad Seafood

Båstad Seafood säljer allt det goda från havet vid handelsområdet Entré Båstad, Skåne.
Båstad Seafood består av både butik och restauraang som erbjuder Sveriges största sortiment av fisk. Vi erbjuder ett komplett sortiment av färsk fisk, skaldjur, färdiga rätter, delikatesser och mängder av andra unika produkter från havet.
Året runt serveras läckra och välsmakade rätter från vår meny och i en avslappnad och skandinavisk restaurangmiljö. Vill du hellre ta med dig något delikat hem eller dit du är på väg – så finns mer än du kan tänka dig i vår butik.

Läs mer

ICA-Nära Grevie

Välkommen till matbutiken Ica Nära i Grevie. Bekvämt, Nära, Personligt och Fräscht. Här finns fritt Wifi.

Heberleins butik i Förslöv har en liten och unik produktion av korv, skinka etc. som bara säljs på plats utan disk. De erbjuder också catering för hämtning.

La Barcelonesa tar Barcelona till Båstad. Delikatessbutiken somkänner och lever den sydeuropeiska kulturen och gastronomin inifrån. Delikatessbutiken La Barcelonesa belägen Boarps Handelsby tar den bästa och mest omtyckta maten från Medelhavsregionen till dig. Njut av Medelhavskost till vardags och till fest. Medelhavskosten toppar listorna över den mest hälsosamma maten i världen och är känd för sina sunda egenskaper. Medelhavsregionen har genom århundradena varit en mötesplats mellan folk och kulturer. Medelhavsmaten är därför en blandning av många kök. I norra Spanien används mycket svamp, fågel och vilt. I söder odlas kryddor, frukter och grönsaker. La Mancha är berömt för sin saffran och vitlök, Valencia för mandel och citrusfrukt, Extremadura för oliver och charkuterier. Ost och olivolja tillverkas i hela landet och längs kusterna fångas fisk och skaldjur. Mycket av dessa delikatesser ryms i vårt sortiment och även annat gott från Medelhavsregionen. Butiken letar alltid efter och introducerar nya spännande produkter och smaker. Vi har både pata negra- och Serranoskinka, stor variation av kallskuret, get- och fårostar och konserver från både ¨Mar y Tierra¨ som man säger i Spanien (från hav och land).

Läs mer

Mat & Möten

Ulrika och Andreas som driver Mat & Möten i Båstad har två restauranger, en på Båstad Företagsby och en på Båstad Golfklubb. Mat & Möten i Båstad Företagsby serverar smakfulla luncher & stilfull catering. På Båstad Golfklubb erbjuder lunchrestaurang, Bar & Coffelounge.

Placerad mitt ute i hamnen i Torekovs gamla båtvarv bjuder  restaurang Varvet Mat & Vin in till en upplevelse utöver det vanliga. Här finner du även vårt café.

Vi har en meny med det italienska köket i fokus, baserad på lokala och färska råvaror.

Erbjuder mat till företagsarrangemang, bröllop, födelsedagar och andra festligheter. Alla arrangemang kan skräddarsys och anpassas efter förutsättningarna  på platsen.

Vi skickar dig en anpassad meny baserat på den information som du lämnat till oss angående en menyfråga, men du får alltid möjlighet att diskutera din meny med vår kock personligen eller på telefon. Vi vill att du ska utforska alla möjligheter i din meny och skapa idéer utifrån din smak och budget.

Vallåsens Värdshus

Vår festlokal har plats för omkring 80 personer och sitter samman med ett luftigt orangeri. Utanför finns en stor trädgård och en scen. Vi har 23 hotellrum och en passionerad kökschef som dessutom bakar makalösa tårtor. Här finns med andra ord alla möjligheter att skapa festen eller bröllopet du drömmer om. 

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme