Catering & festlokal

Behöver du catering eller en lokal till festligheter som bröllop, student, sommarfesten, företagsfesten eller annat festligt tillfälle? Här hittar du förslag på leverantörer av mat och lokaler till nästa fest i Båstad och på Bjärehalvön.

Mat & Dryck

Rekommenderas

Restaurang, bar och nattklubb vid stranden
i Båstad sedan 1991. Alltid sommar, alltid fest!
Det är känslomässigt riktigt. 
Glöm aldrig de’

Belägna mellan havet och tennisbanorna i Båstadhamn försöker vi skapa en sydländsk atmosfär. Hos oss kan du få dina flesta sinnen tillfredsställda.

SLUTNA SÄLLSKAP

Vi tar emot allt från 30 till 300 sittande gäster.

Ni är alltid välkomna att komma med förfrågningar om privata eller företags arrangemang.

Läs mer

I Orangeriet serverar vi vällagade luncher med inspiration av vad som är bäst för stunden. 
Till barnen har vi ekologiska pannkakor med sylt & grädde, pasta med köttfärssås utöver dom vanliga lunchrätterna.

Välkommen in på en god och vällagad lunch.
Är ni ett större sällskap och önskar gruppmeny så mejla gärna så skickar vi passande menyer till er.

För lunch och aktuella öppettider se vår hemsida. 

Organeriets matfilosofi:
”På historisk mark förvaltar vi en framtid”
Jorden, naturen, havet & människorna lever i samklang med bygdens identitet. Att förvalta detta kräver förståelse och kunskap om dess förutsättningar. Med utgångspunkt från det så skapar vi ett kök som utvecklas med bygden. Med respekt och omsorg vill vi se historia bli framtid. Ett kök som är relaterat till den unika plats där vi befinner oss. Ett kök som vi kallar ”Det platsrelaterade köket”

Läs mer

Fler aktörer inom catering och lokal för fest

Med en passion för mat och det goda livet.

Familjen Heberlein har en lång tradition av mat i vår bygd.

Vi väljer de finaste råvarorna och mycket kommer från Bjäre med omnejd. Gott kött – goda ostar och härliga delikatesser.

Välkommen in…

Lina och Marie Heberlein

Med kärlek…

Lina och Marie Heberlein

Vår Facebooksida (klicka här)

Läs mer

Boathouse

The boathouse är ett brasserie i svensk tappning, en fantastisk mötesplats i Båstad hamn. Utbudet är lika generöst som öppettiderna, från tidig morgon till sen kväll. Hos oss äter du frukost, lunch, middag och allt där i mellan!

Välkommen till oss!

Bygdegården Förslöv

Vi hyr ut lokaler till diverse ändamål som t.ex. konferens, föreläsning, kalas, kursverksamhet mm.

För att hyra måste ni ha fyllt 25 år.

För hyra av Fågelsång, max 30 personer.

Mail: gittan1952@hotmail.com Telefon: 070 788 96 60

Båstad Seafood

Båstad Seafood säljer allt det goda från havet vid handelsområdet Entré Båstad, Skåne.
Båstad Seafood består av både butik och restauraang som erbjuder Sveriges största sortiment av fisk. Vi erbjuder ett komplett sortiment av färsk fisk, skaldjur, färdiga rätter, delikatesser och mängder av andra unika produkter från havet.
Året runt serveras läckra och välsmakade rätter från vår meny och i en avslappnad och skandinavisk restaurangmiljö. Vill du hellre ta med dig något delikat hem eller dit du är på väg – så finns mer än du kan tänka dig i vår butik.

Läs mer

Drivan

Vi skickar dig en anpassad meny baserat på den information som du lämnat till oss angående en menyfråga, men du får alltid möjlighet att diskutera din meny med vår kock personligen eller på telefon. Vi vill att du ska utforska alla möjligheter i din meny och skapa idéer utifrån din smak och budget.

 

Friggin Båstad

Friggin Båstad är ett grill och eventföretaget som gör ditt event till det som spelar roll! Vi finns hela sommaren på plats nere i Båstads hamn.

Vet du hur vi jobbar? Vi tillsammans med er skräddarsyr vad som ska bli ert perfekta matevent! Vi kommer ut till er, riggar upp tält, grillar, smokers, stationer och allt som behövs för den ultimata grill, BBQ och matupplevelsen. Under tiden vi fixar maten sitter du lugnt i båten och stämmer av så att drickan är kall och gästlistan är klar.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook: frigginbastad

Läs mer

Ska ni gifta er i Båstad eller på Bjärehalvön? Letar Ni efter en lokal för middagen och festen?

Vi arrangerar stora som små bröllop i våra lokaler. Varje dag och bröllopspar är unika där vårt mål är att uppfylla era drömmar som ni har. För oss är det viktigt att ni är nöjda och vi arbetar hela tiden efter era önskemål, tankar och idéer.

När man stiger innanför dörrarna möts man av högt i tak, stora och öppna ytor som omges av en varm känsla. Ytorna är hela 430 kvm. Lokalen är en gammal lada som ger en romantisk gårdskänsla.

Letar ni efter en unik lokal har ni kommit rätt!

Läs mer

ICA-Supermarket Båstad

Oavsett vardag eller fest hittar du det du behöver i en Supermarket-butik. Handla matvaror hos ICA Supermarket Båstad. Nya erbjudanden varje vecka! Enkelt. Snabbt. Personligt.

Mat & Möten

Ulrika och Andreas som driver Mat & Möten i Båstad har två restauranger, en på Båstad Företagsby och en på Båstad Golfklubb. Mat & Möten i Båstad Företagsby serverar smakfulla luncher & stilfull catering. På Båstad Golfklubb erbjuder lunchrestaurang, Bar & Coffelounge.

Placerad mitt ute i hamnen i Torekovs gamla båtvarv bjuder  restaurang Varvet Mat & Vin in till en upplevelse utöver det vanliga. Här finner du även vårt café.

Vi har en meny med det italienska köket i fokus, baserad på lokala och färska råvaror.

Erbjuder mat till företagsarrangemang, bröllop, födelsedagar och andra festligheter. Alla arrangemang kan skräddarsys och anpassas efter förutsättningarna  på platsen.

Vi skickar dig en anpassad meny baserat på den information som du lämnat till oss angående en menyfråga, men du får alltid möjlighet att diskutera din meny med vår kock personligen eller på telefon. Vi vill att du ska utforska alla möjligheter i din meny och skapa idéer utifrån din smak och budget.

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer