By Båstad Turism & Näringsliv

By Båstad Turism & Näringsliv

Mat & dryck

från fantastiska Bjärehalvön
No data was found

Matkultur

Närproducerad kvalitet ger matglädje och ren njutning!

Lantbruket är viktigt för att behålla Båstad & Bjärehalvöns öppna landskap! Likaså är det viktigt för många av våra krögare att kunna servera närodlad och lokal mat på tallrikarna. Vi är stolta över den mycket höga kvalitet som vår närodlade svenska mat håller och hoppas att du som besökare fortsätter att efterfråga denna kvalitet. Tillsammans kan vi behålla ett öppet och mångfacetterat odlingslandskap!

Tips

Det här får du inte missa!

Primörgille

Odlare och restauranger bjuder in att fira vårens och de första primörernas ankomst. En årligt återkommande aktivitet.
Läs mer

Pärans dag

Årligt återkommande primörfest i Båstad. Matmarknad med bra mat. Restaurangtältet där krögarna från Bjäre erbjuder ett smakprov på den kommande restaurangveckan. Bjäreodlarna erbjuder provsmakning på nyupptagen potatis.
Läs mer

Birgit Nilsson bakelsen

Birgitbakelsen som endast finns att köpa i samband med Birgits födelsedag den 17 maj varje år är en fantastisk smakupplevelse. Varje lager i bakelsen har en koppling till den världsberömda operasångerskan. Bakelsen består av rabarbermousse med en flädercurd inuti på en botten gjord av färskpotatis och Earl Grey. Ovanpå blir det italiensk flädermaräng och smulad tosca.

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme

TRANSLATE

Google disclaimer