Mat & Gårdsbutiker

Handla i Båstad & på Bjärehalvön, handla lokalt.❤🥂

Det bästa inom mat och gårdsbutik i Båstad och Bjärehalvön. Från stora matbutiker till små pittoreska delikatessbutiker med ett fantastiskt läge. Maten står alltid i centrum på Bjärehalvön oavsett om det är i Torekov, Förslöv eller Grevie finns här en lokal handlare som ser till att ni får de bästa varorna. 

Hem/ Mat & dryck/ Mat & Gårdsbutiker

Mat & Dryck/Shopping

Fler aktörer

Bjärebär

Fantastiska och lokalproducerade bär till försäljning och självplock. 

Med en passion för mat och det goda livet.

Familjen Heberlein har en lång tradition av mat i vår bygd.

Vi väljer de finaste råvarorna och mycket kommer från Bjäre med omnejd. Gott kött – goda ostar och härliga delikatesser.

Välkommen in…

Lina och Marie Heberlein

Med kärlek…

Lina och Marie Heberlein

Vår Facebooksida (klicka här)

Läs mer

Butikerna på gården är en upplevelse på den skånska landsbygden mellan Båstad och Torekov. Här finns Stil och Smak under samma tak!

TANT GRÖN är en annorlunda gårdsbutik mitt på landet med ett stort sortimentet av Ost och smakligheter. Här hittar du allt från lokalt producerade  matpärlor till mer långväga godbitar! Hallonen är en självklar favorit under sommarsäsongen. Besök Tant Grön Facebook 

ELIN ARVID är en butik med kläder och skor till både honom o henne. Kvalitetsmärken med stil hittar du här som t.e.x.  Boomerang, Mos Mosh, Hansen & Jacob, Oscar of Sweden, Miss Mee, Fynch Hatton, Isay, By Jolima, Loke m.fl. Besök Elin Arvid Facebook

Läs mer

Bjärlunda är en gård som ligger i Ängelsbäck vackert belägen på Bjärehalvön med närhet till djur och hav. Här finns tre självhushållslägenheter, som är inredda i det gamla kostallet. Alla lägenheter har eget kök och badrum. Sommartid är gårdsbutik öppen där man kan handla färskpotatis, grönsaker, frukt och kryddor. Vintertid har vi försäljning av matpotatis. Sorterna är King Edward och Asterix.

Läs mer

Odlingen, Hovshalla Blåbär, ligger längst ute på Bjärehalvön, vid Hovs Hallar, på marker som sluttar ner mot havet. Här störtar Hallandsåsen ner i vattnet och skapar goda förutsättningar för odlade blåbär i sydväst läge. Marken och närheten till saltvattnet ger avtryck i blåbärens intensiva smakupplevelse och gör deras blåbär till ett unikt bär. Som självplockare har du en enastående utsikt över havet utmed hela horisonten från Halmstad till Kullen.

Läs mer

ICA Nära Torekov

På ICA i Torekov önskar Magnus med personal alla välkomna till en fräsch och välsorterad matbutik. Här möter du kunnig personal som gärna hjälper dig med dina frågor och önskemål.

Sandgårdens Skafferi

Här kan man köpa lamm, ägg, ost, chark, säsongens grönsaker mm. Man kan även köpa presentartiklar såsom 
ljus, servetter, koppar, lyktor mm.

Äpplen säljs via grossister. Kattviksmust hittar man på närliggande kaféer och restauranger. Under självplockningen, kan man även köpa deras chutney och äppelmust.

Ramsjö gård

Här säljer vi våra egna ägg och potatis. Grönsaker finns efter säsong så som sparris, morötter, lök och rödbetor.

Vi säljer även lokalt producerade varor som Rapsolja, Honung, Chips m.m

Är du sugen på en glass eller lite ost och kex finns det också under sommarmånaderna!

Precis som Ramsjögård Hotell så är även Gårdsbutiken öppen Året Runt!

Läs mer
Läs mer
Läs mer

RAVINENs Café & Bistro

RAVINENs Café & Bistro serverar härliga smakupplevelser och ger ett magiskt möte mellan kultur och hav, med en vidsträckt utsikt över Laholmsbukten.

Grönsaker från Bjäre står i fokus på menyn, som sedan lyfts av olika smaker för att skapa en upplevelse i varje tugga. Menyn byts ut i takt med vad säsongen erbjuder. Till detta finns lokalt producerade drycker i form av must, öl, kombucha och mycket mer, och vi har även spännande viner från Arilds vingård.

I våra bakverk är kärlek den viktigaste ingrediensen samtidigt som inga genvägar tas. En riktigt klassisk fika med värme och genuina smaker som kan njutas tillsammans med ett av våra goda teer eller en kopp kaffe.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Äpplelunden är en gårdsbutik som ligger i det natursköna Påarp på Bjäre.

I butiken hittar ni lammkött som kommer från gårdens egna djur, samt egenodlad vitlök.

De har också vackra lockiga Gotlands skinn och mjuka vita lammskinn från gården.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer