STARTA EGET – ETT HALVDAGSWEBBINARIUM OM ATT STARTA FÖRETAG

Börjar

Slutar

tid

Plats

Verksamt.se LIVE: Starta eget är ett halvdagswebbinarium om att starta företag. Under knappt tre timmar kommer myndighetsexperter att sammanfatta den allra viktigaste informationen för dig som funderar på att starta eget. Du behöver inte ha någon förkunskap – vi tar allt från början och ger dig verktygen för att påbörja resan mot ett eget företag.

Webbinariet kommer att hållas 18 november och är kostnadsfritt. Du anmäler dig på verksamt.se/live.

Efter varje programpunkt följer en chatt där du som deltar kan ställa frågor om det aktuella ämnet. Du kommer också att få möjlighet att boka ett enskilt videomöte på max 10 minuter med en myndighetsexpert om du har någon fundering som du inte har fått svar på under sändningen. Videomötena sker senare samma dag.

Upplägget är flexibelt. Du kan delta under hela sändningen för att få en bra samlad bild, eller välja att bara delta under ett specifikt ämne. Du kan också se sändningen i efterhand. Har du frågor om webbinariet? Skriv till oss på Messenger eller skicka ett mejl till verksamtlive@tillvaxtverket.se.
Visa mer

Utökad information

Dela på facebook
Dela
Dela på twitter
Dela
Dela på linkedin
dela
Coordinates of this location not found

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme