Självledarskap – Jobba smart och må bra

Börjar

  • 2020-08-27

Slutar

  • 2020-09-23

tid

  • 09:00-12:00

Plats

  • Hotel Skansen i Båstad
I den här utbildningen får du lära dig att jobba med, och inte mot, din egen hjärna. Du får verktygen för att arbeta enklare och smartare med målet att få gjort det du ska och samtidigt må bättre med mindre stress.

Du får hjälp att anpassa dina digitala verktyg (såsom Outlook, Teams och OneNote) efter hur du fungerar och vill ha det, i stället för tvärt om. Hjälp att skapa rutiner som hjälper dig att ta kontroll, få jobbet gjort på ett enklare sätt. Du lär dig hur du kan optimera din prestationsförmåga, motivation, disciplin och ditt fokus. Du får förslag på olika sätt att planera och strukturera så att du kan hitta ett sätt som passar just dig, utifrån din situation, ambition och personlighet. 50% rabatt! Gäller för anmälningar senast 30 juli

OBS! Kursen är uppdelad på två utbildningstillfälle 2020-09-27 och 2020-09-23 kl. 09:00-12:00
Visa mer
Dela på facebook
Dela
Dela på twitter
Dela
Dela på linkedin
dela

TRANSLATE

Google disclaimer

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Vi vill bli större på Instagram, hjälp oss!

Följer du oss redan så är vi väldigt tacksamma för ditt stöd och hoppas att du uppskattar de poster vi lägger upp. Klicka på knappen nedan.

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme

  • Ring SOS: 112