BUSINESS CLASS

Börjar

Slutar

tid

Plats

Business Class vänder sig till alla i Båstads kommun och Ängelholms kommun som har funderingar på att starta företag och som vill veta mer om grunderna. Även du, som nyligen startat ditt företag, har mycket nytta av att delta i föreläsningarna.

Business Class består av fyra föreläsningar kopplat till entreprenörskap och nyföretagande. Föreläsningarna är på startnivå med praktiska inslag vid varje tillfälle och inga förkunskaper krävs.

Deltagandet kostar 500 kr inkl moms, medtag gärna egen dator. I och med att vi ställer om till digitala föreläsningar och träffar väljer via att göra kursen kostnadsfri

Du väljer själv om du vill delta på alla eller enstaka föreläsningar. Under träffarna kommer du få inspiration och konkreta tips och råd om att driva eget. Du kommer få möjlighet att nätverka, ställa frågor och träffa likasinnade. Vi har även med oss några företagare som berättar om sin resa från dröm till verklighet.

Anmälan sker till naringsliv@bastad.com
Visa mer

Utökad information

Dela på facebook
Dela
Dela på twitter
Dela
Dela på linkedin
dela
Coordinates of this location not found

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme