Hus & lägenhet

Hyr fantastiska hus och lägenheter på vackra Bjärehalvön. Tänk att få hyra ett boende i ett otroligt vackert område. Bjärehalvön har alltid nära till havet och bjuder mer än ofta på makalösa vyer. Vandra på Hallandsåsen, njut av evenemang  i världsklass och så mycket mer på Sveriges skönaste halvö!

Kvinnaböske 24 är ett exklusivt semesterhus som ligger vackert beläget på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.  Här finner du magiskt vacker natu...
Mitt i centrala Båstad, en stenkast från hamnen och stranden finns Residence Perseus. Här kan du välja bland 11 unika lägenheter i olika storlek oc...

At Segelstorpsvägen is this modern and cosy flat with a big doubble bed. Close to one of the most popular beaches at the Bjäre Peninsular, and less than 2 km to Kattegattsleden and Skåneleden. Free WIFI, and garages for your bikes!

Läs mer

Inas Concierge förmedlar semesterhus på Bjärehalvön. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina semesterdrömmar och när du hyr ett hus genom oss kan du förvänta dig personlig service och engagemang. Alla våra boenden är fullt utrustade och kontrolleras och städas professionellt inför varje ankomst.

Välkommen att bo bekvämt i våra semesterhus, vi erbjuder boenden i enklare standard till hus med pool och tennisbana.

Läs mer

Ripagården

Den välbevarade fastigheten ligger i ett lugnt läge, 300 meter från havet i vackra omgivningar. Byggnaden byggdes 1929 och har tio rum, varav sex sovrum. 

Läs mer

Beläget mellan Båstad och Torekov hittar du Villa Hillarp. Lämplig för ledningsgruppen eller styrelsen med konferens och boende på samma plats. Också perfekt som semesterbostad för familj och vänner. Villa Hillarp ligger fem minuter från Båstad Golf Club, Bjäre Golf Club och Torekov Golf Club. Huvudhuset har tre sovrum, alla med balkonger. Villa Hillarp har en öppen planlösning som är byggd bara för att umgås. Här hittar du ett kök, matplats, toalett och två stora salonger med direkt tillgång till terrassen och poolområdet. På övervåningen hittar du tre sovrum och ytterligare en dusch med toalett. Sovrummet är rymligt med TV, klädkammare och en balkong som vetter mot poolen och erbjuder fantastisk utsikt. Ytterligare två sovrum med tillgång till en gemensam balkong. Bottenvåningen består av garderober, vinkällare,

Läs mer

På Bjärehalvön med utsikt mot Laholmsbukten och Båstad, i det tidigare stationshuset och området med den gamla perrongen ligger Tree Top Hill. Namnet reflekteras av dess omgivningen för att beskriva de ståtliga träd som följer Hallandsåsens sluttning. Här erbjuder vi härliga semesterbostäder vid havet och upplevelser med vacker natur i närområdet.

Läs mer

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer