Hus & lägenhet

Vallåsens Värdshus är ett familjeägt vandrarhem med restaurang och utrymme för möten, utveckling, kultur, rekreation och inspiration. Vi finns mitt mellan Malmö/Köpenhamn och Göteborg vid Hallandsåsens norra sluttning, omgivna av skog och stillhet.För länge sedan var Vallåsen en jaktvilla – en plats för friluftsliv och avkoppling. Nu fyller vi samma funktion för både skidåkare, cyklister, vandrare, golfare och livsnjutare.Vi erbjuder boende i dubbelrum och familjerum hela året. Som gäst kan du välja att bo med självhushåll eller hotellpension. Restaurangen är öppen oftast på helgerna samt alltid för grupper. Sommartid kan man njuta av en fika i den stora skogsträdgården. Med generösa ytor och sällskapsrum är vi också ett populärt val för fester, konferenser och bröllop. På vår hemsida finns alltid fina erbjudanden och paketlösningar. Här kan du också läsa mer om våra årliga evenemang så som julbord, sommaropera och konstutställningar. Välkommen!
Läs mer

At Segelstorpsvägen is this modern and cosy flat with a big doubble bed. Close to one of the most popular beaches at the Bjäre Peninsular, and less than 2 km to Kattegattsleden and Skåneleden. Free WIFI, and garages for your bikes!

Läs mer

Lägenhetshotell med möjlighet till egen hushållning. Mycket naturskön miljö, med vandrings och cykelleder, golfbanor,  bokskog, fält och hav nära inpå.

Läs mer

Inas Concierge förmedlar semesterhus på Bjärehalvön. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina semesterdrömmar och när du hyr ett hus genom oss kan du förvänta dig personlig service och engagemang. Alla våra boenden är fullt utrustade och kontrolleras och städas professionellt inför varje ankomst.

Välkommen att bo bekvämt i våra semesterhus, vi erbjuder boenden i enklare standard till hus med pool och tennisbana.

Läs mer

Residence Perseus

We offer apartments for those who seek elegance, comfort and a historical vibe in their home away from home. Residence Perseus is located in central Båstad just a short walk from the harbor and the beach, and provides exclusive apartments in various sizes.

 
Läs mer

Ripagården

Den välbevarade fastigheten ligger i ett lugnt läge, 300 meter från havet i vackra omgivningar. Byggnaden byggdes 1929 och har tio rum, varav sex sovrum. Utomhus hittar du öppna utrymmen, en uppvärmd pool och en separat studio. Den nyrenoverade studion erbjuder ett stort sovrum med dubbelsäng och en rymlig och ljus sittgrupp. Fastigheten har fyra hela sovrum med bekväma dubbelsängar. Varje sovrum har anslutande toalett och dusch. De två mindre rummen har inbyggda sängar där man sover bra i bekväma sängar på 1,20 meter. Köket ligger på bottenvåningen och har direkt tillgång till både innergården och poolområdet med utemöbler. Det är fullt utrustat för vardagsliv och fest. Fastigheten har många sociala områden, där du kan umgås, tända eld, 

Läs mer

Villa Hillarp

Beläget mellan Båstad och Torekov hittar du Villa Hillarp. Lämplig för ledningsgruppen eller styrelsen med konferens och boende på samma plats. Också perfekt som semesterbostad för familj och vänner. Villa Hillarp ligger fem minuter från Båstad Golf Club, Bjäre Golf Club och Torekov Golf Club. Huvudhuset har tre sovrum, alla med balkonger. Villa Hillarp har en öppen planlösning som är byggd bara för att umgås. Här hittar du ett kök, matplats, toalett och två stora salonger med direkt tillgång till terrassen och poolområdet. På övervåningen hittar du tre sovrum och ytterligare en dusch med toalett. Sovrummet är rymligt med TV, klädkammare och en balkong som vetter mot poolen och erbjuder fantastisk utsikt. Ytterligare två sovrum med tillgång till en gemensam balkong. Bottenvåningen består av garderober, vinkällare,

Läs mer

Behovet av reflektion är större än någonsin. Villa Kungsberga erbjuder dig en exklusiv men jordnära mötesplats. Du har tillgång till ett unikt och avskilt område nära naturen. Vi tror på verklig energi blandad med kreativitet.

Läs mer

Bjärlunda är en gård som ligger i Ängelsbäck vackert belägen på Bjärehalvön med närhet till djur och hav. Här finns tre självhushållslägenheter, som är inredda i det gamla kostallet. Alla lägenheter har eget kök och badrum. Sommartid är gårdsbutik öppen där man kan handla färskpotatis, grönsaker, frukt och kryddor. Vintertid har vi försäljning av matpotatis. Sorterna är King Edward och Asterix.

Läs mer

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme