Hovs Hallar

Hovs Hallar är en magisk plats som måste upplevas när du besöker Båstad & Bjärehalvön. Utsikten är magnifik från de majestätiska klipporna. Hovs Hallar bjuder på upplevelser, spännande vandring och ett rikt djurliv. Vackert så att det förslår, inte undra på att många bröllopsfoton tagits här genom åren.

Längst ut på Bjärehalvön övergår det kuperande jordbrukslandskapet i Hovs Hallar och dess dramatiska kustremsa. Är ni på besök i de här trakterna – spelar golf, är på cykelsemester, ser på tennis i Båstad, hyr en stuga eller semestrar på annat sätt – bör ni definitivt ta vägen ut till denna vackra plats.

Man kan förstå att filmskapare som Ingemar Bergman (Sjunde inseglet) och Jan Troell (Ingenjör Andrées luftfärd) har inspirerats av platsen och låtit den utgöra scener i några av sina filmer. På Hovs Hallar är det alltid vackert – när det är stilla och solen glittrar i vattnet eller när de östliga vindarna får havet att skumma när vågorna bryter mot klipporna. Det finns dessutom en hel del trevligt att besöka eller göra i omgivningarna när ni väl är där.

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer