Hovs Hallar

Hovs Hallar är en magisk plats som måste upplevas när du besöker Båstad & Bjärehalvön. Utsikten är magnifik från de majestätiska klipporna. Hovs Hallar bjuder på upplevelser, spännande vandring och ett rikt djurliv. Vackert så att det förslår, inte undra på att många bröllopsfoton tagits här genom åren.

Längst ut på Bjärehalvön övergår det kuperande jordbrukslandskapet i Hovs Hallar och dess dramatiska kustremsa. Är ni på besök i de här trakterna – spelar golf, är på cykelsemester, ser på tennis i Båstad, hyr en stuga eller semestrar på annat sätt – bör ni definitivt ta vägen ut till denna vackra plats.

Man kan förstå att filmskapare som Ingemar Bergman (Sjunde inseglet) och Jan Troell (Ingenjör Andrées luftfärd) har inspirerats av platsen och låtit den utgöra scener i några av sina filmer. På Hovs Hallar är det alltid vackert – när det är stilla och solen glittrar i vattnet eller när de östliga vindarna får havet att skumma när vågorna bryter mot klipporna. Det finns dessutom en hel del trevligt att besöka eller göra i omgivningarna när ni väl är där.

En dramatisk plats att upptäcka

Är ni på besök i de här trakterna – spelar golf, är på cykelsemester, ser på tennis i Båstad, hyr en stuga eller semestrar på annat sätt – bör ni definitivt ta vägen ut till denna vackra plats. Man kan förstå att filmskapare som Ingemar Bergman (Sjunde inseglet) och Jan Troell (Ingenjör Andrées luftfärd) har inspirerats av platsen och låtit den utgöra scener i några av sina filmer. På Hovs Hallar är det alltid vackert – när det är stilla och solen glittrar i vattnet eller när de östliga vindarna får havet att skumma när vågorna bryter mot klipporna. Det finns dessutom en hel del trevligt att besöka eller göra i omgivningarna när ni väl är där.

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme