Bed & Breakfast

/ Vandrarhem

Ett mysigt B&B eller vandrarhem på Bjärehalvön varmt värdskap på bästa läge. Massor att se och uppleva i otroligt vacker miljö, alltid med närhet till havet. 

Välkomna till ett konstnärligt inrett B&B mitt i byn med en ljus källarlägenhet och två separata dubbelrum för uthyrning.
På 10 minuters promenad når du hamnen med många trevliga restauranger. Härliga bad vid sandstranden eller från klippor, inte minst från den kända Morgonbryggan. Morgonrockar och cyklar ingår så du kan bada som torekovborna.
Båtar går till Hallands Väderö från hamnen.
Skåneleden för vandring och Kattegattleden för cykel går här förbi.
Huset ligger i ett lugnt villaområde. I den stora insynsskyddade trädgården med flera sittgrupper kan du njuta lata stunder eller grilla. Häng i hängmattorna eller på den stora verandan.


Läs mer

Båstads GIF erbjuder boende i enkel vandrarhemsstuk och en fantastisk fin träningsträningsanläggning mitt i centrala Båstad

Läs mer

Vandrarhem centralt i Båstad med enbart fem minuters promenad till havet och stranden. Ring 0431 – 68 500 eller klicka på knappen. Varmt välkommen.

Läs mer

Här bor ni mitt i Torekov med stor insynsskyddad trädgård, fullt utrustat kök, parkering, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Lämna bilen parkerad för ni är bara ett stenkast från stranden, Hallands Väderö, hamnen, restauranger och affärer. Perfekt för familjen eller kompisgänget som vill stanna en natt eller längre. Njut av lugnet, naturen och havet i lilla byn med stort hjärta. Båda flyglarna är rök- och djurfria.

Läs mer

I närheten av vandrarhemmet finns butiker, restauranger, swimmingpool, golfbanor, tennsbanor, fiske samt cykelvägar till Laholm och Båstad som passerar precis utanför vandrarhemmet. För den som är fiskeintresserad har Lagan ett av landets bästa lax-och öringvatten.  För den som bara vill promenera och upptäcka Sveriges längsta sandstrand i Mellbystrand kan göra det i sommarparadiset!

Läs mer

Tyga Equestrian

På Tyga Gård finns en liten stuga med en familjesäng (140 säng nere och 90 säng uppe), samt en bäddsoffa. En kokvrå med kokplattor och micro. På gården finns hästar, hundar, getter och får och möjlighet till ponnyridning för barnen. Det finns också lekstuga, sandlåda och gunga, så barnen kommer att trivas. Om du vill ha med dig din häst så har vi en box för uthyrning och fin ridbana med hinder. Det finns också ett galleri med konst av Lili Skarby.

Läs mer

Välkommen till Vejbystrands vandrarhem. Med havet och naturen som granne!

Läs mer

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer