Handelscentrum

En naturlig mötesplats i en genuin miljö. Här finns ett stort och unikt utbud av varor.  Här finner man linne av exklusiv kvalitet, vackra och praktiska saker, heminteriör, snygga kläder och skor. Här handlar man närproducerat över disk på det gamla goda sättet och utbudet är brett av kött, fisk och grönt. Eller varför inte bli fin i håret eller njuta av en fika? Välkommen till Boarp!

Båstad Centrum

Tre kilometer köpcentrum – det är Köpmansgatan i Båstad. Strosa från Malen till Mariakyrkan och besök de charmerande unika, spännande och välsorterade butikerna längs vägen. Ta en paus i shoppingen sitt ner och vila fötterna och njut av nybryggt kaffe eller en härlig lunch. Här är personlig service en självklarhet. Varmt välkomna hit året runt och shoppa på ett annat sätt!

Båstad Porten

Det första handelscentrum man kommer till när man svänger av E6:an i Östra Karup. Här finner man klädesbutiker, blomster- och presentaffär, möbelbutik, butik med allt för hästen och husdjuren, massageterapeut, showrum för uterum och växthus, bilservice och bilvård. Varmt välkomna!

Båstads nyaste handelsplats vid infarten till Båstad och i närhet till Båstad järnvägsstation. Här finns bland annat matbutik, hushållsmaskiner och vitvaror, sportshop, saluhall, bilbesiktning, blomsteraffär, leksaksaffär, träning hos Friskis och Svettis, klädesaffär, pizzeria mm.  Välkommen till Entré Båstad!

Fabriken är belägen i mitten av Torekov nära matbutiken. Här finner man många kreativa företagare bla. konstnärer, barnklädesbutik, bageri, pizzeria och antikvitets och inredningsbutik mm. Välkomna!

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

TRANSLATE

Google disclaimer

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme