Var är festen? Var är festen? Var är festen? Var är festen? Var är festen? Var är festen? Var är festen?

Båstad

[ Home of the party ]

La belle vie à Båstad

Vad vore Båstad utan fest, mingel, drinkar, champagne och välsmakande mat? Allt sedan sekelskiftet har människor som söker livsnjutning besökt Bjärehalvön. En företeelse som än idag håller i sig och är en viktig del i att beskriva atmosfären i vårt område. Här möter det jordnära sällan skådad extravagans och finess. Skepnaden förändras avsevärt under sommaren och samhället blommar upp till fullo, mingelpartyn, after-beach och sena nattklubbskvällar avlöser varandra. Under ljumma kvällar strömmar välklädda människor ledigt genom hamnarna i både Båstad & Torekov. Luften fylls av smakfulla toner från parfymer, inslag av grillat och väldoftande mat.

Pardans har verkligen fått ett uppsving, på Bjärehalvön spelar Sveriges absolut största dansband under året som Lasse Stefanz och Perikles för att nämna några. Grevieparken satsar på många och bra band under året. Sommaren förgylls på bästa sätt med evenemanget Sommarkväll på Norrviken där en kavalkad av riktigt bra dansband deltar, däribland Barbados och Arvingarna.

Den mytomspunna Tennisveckan som nu blivit till två får ses som kulmen av sommarens festlighet. Över 2 000 flaskor champagne serveras bara på Pepe’s Bodega under en Tennisvecka och över 8 000 gäster serveras. På läktarna under själva tennisturneringen Nordea (Swedish) Open förenas inte sällan nytta med nöje och många affärsuppgörelser går i hamn.

Ett av våra viktigaste evenemang Summer On lockade hela 16 000 personer under i fjol och biljetterna spås säljas ut snabbt under årets upplaga. Artisterna som uppträder är det heller inget fel på. Under årets upplaga deltar bland annat Veronica Maggio, Jireel, Benjamin Ingrosso och många fler. Ett evenemang ni inte vill missa.

Kommande festligheter! 😍😘😎

DJ PÅ PEPE´S TERRASS 14 juli

Fest à la Bjärehalvön
La belle vie à Båstad

DJ PÅ PEPE´S TERRASS 15 juli

Fest à la Bjärehalvön
La belle vie à Båstad

Loft Dayparty – Pepe’s Bodega 15 juli

Fest à la Bjärehalvön
La belle vie à Båstad

DJ PÅ PEPE´S TERRASS 29 juli

Fest à la Bjärehalvön
La belle vie à Båstad

DJ PÅ PEPE´S TERRASS 30 juli

Fest à la Bjärehalvön
La belle vie à Båstad

DJ PÅ PEPE´S TERRASS 31 juli

Fest à la Bjärehalvön
La belle vie à Båstad

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på pinterest
Dela på reddit
Dela på linkedin

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme