Var är festen? Var är festen? Var är festen? Var är festen? Var är festen? Var är festen? Var är festen?

Båstad

[ Home of the party ]

La belle vie à Båstad

Vad vore Båstad utan fest, mingel, drinkar, champagne och välsmakande mat? Allt sedan sekelskiftet har människor som söker livsnjutning besökt Bjärehalvön. En företeelse som än idag håller i sig och är en viktig del i att beskriva atmosfären i vårt område. Här möter det jordnära sällan skådad extravagans och finess. Skepnaden förändras avsevärt under sommaren och samhället blommar upp till fullo, mingelpartyn, after-beach och sena nattklubbskvällar avlöser varandra. Under ljumma kvällar strömmar välklädda människor ledigt genom hamnarna i både Båstad & Torekov. Luften fylls av smakfulla toner från parfymer, inslag av grillat och väldoftande mat.

Pardans har verkligen fått ett uppsving, på Bjärehalvön.  Grevieparken satsar på många och bra band regelbundet. 

Den mytomspunna Tennisveckan får ses som kulmen av sommarens festlighet. Över 2 000 flaskor champagne serveras bara på Pepe’s Bodega under en Tennisvecka och över 8 000 gäster serveras. På läktarna under själva tennisturneringen Nordea (Swedish) Open förenas inte sällan nytta med nöje och många affärsuppgörelser går i hamn.

Ett av våra viktigaste evenemang Summer On som lockar flera tusen besökare till stranden i Båstad. Bland  artisterna som uppträdet här hittar ni bland andra Veronica Maggio, Jireel, Benjamin Ingrosso, Norlie & Kkv och många fler. 

I Båstad njuter du av bästa festen här vet man hur man njuter sedan över 100 år tillbaka. 

Kommande festligheter! 😍😘😎

No data was found

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer