Familjen

Båstad och Bjärehalvön erbjuder många och spännande aktiviteter för hela familjen. Bra boenden, vandring, fantastiska stränder, äventyr  och en rik evenemangskalender.  

Kvalitetstid med familjen

På Bjärehlavön finns det alltid en ny plats att upptäcka och frågar du oss är detta en riktigt bra plats att spendera kvalitetstid med familjen. 

Öppet alla dagar 10-17! Perfekta utflyktsmålet som inkluderar fika. På Barnens Lögnäs leker/klappar och matar ni alla våra djur, klättrar på en 160 m lång ”inte nudda marken bana”, går tipsrunda/skattjakt, spelar jätteschack/luffarschack, går på styltor, hoppar hage, rider på våra fina ”trähästar” och mycket mer…
Läs mer
Flip’n Fun Wakepark är en ny destination, med ett spännande, fartfyllt vattenäventyr för hela familjen, där man kan lära sig åka wakeboard och vattenskidor utan båt! Vi (Maria och Henning) brinner för att åka wakeboard och vill dela den glädjen den ger oss till andra. Vi vill ge fler en möjlighet till att upptäcka en rolig och meningsfull aktivitet på fritiden. Flip’n Fun Wakepark blir en destination likt en skidanläggning, där familjen kan spendera hela dagen tillsammans. Det kommer finnas café, restaurang och även andra aktiviteter. Parken kommer att ligga i Skummeslövsstrand, granne med motorvägen och förväntas öppna 2023. Just nu finns på sociala medier, så följ oss gärna där. www.instagram.com/flipnfun.se www.facebook.com/flipnfun.se
Läs mer
Vi tar familjer på stort allvar. Helt seriöst kan man nog säga att vi är södra Sveriges barnsligaste hotell. Här finns ett helt poolhus med hur kul som helst för alla åldrar. Generösa rum och sviter med plats för många. Pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart. Under våra familjeveckor är även Flamingoklubben och Sportlandet igång, med massor av aktiviteter, lekar, sporter och utmaningar.
Läs mer
Kungsbygget Äventyrspark ligger vackert på Hallandsås med härliga skogsområden och en fantastisk utsikt över Halland. Här erbjuds aktiva upplevelser med sommarrodel, Zipline, Bungy Rocket, Slingshot och klättertorn. Sommarrodel är en fantastisk upplevelse för personer i alla åldrar. Man behöver inte vara rodelexpert för att åka sommarrodel, du bestämmer tempot själv. Med hastighetsreglaget kan du bromsa upp eller öka farten på kälken. Redan efter tre åk är du en proffsig rodelåkare! Zipline passar både dig som vill ha en fartfylld upplevelse och för kompisgänget som vill uppleva något annorlunda tillsammans. Med 70 meters fallhöjd och 670 + 740 meter vajer, flyger ni nerför Hallandsås vackra sluttning med fantastisk utsikt över Halland. En häftig aktivitet för både gammal som ung! Testa vår häftiga katapult! Du skjuts, med kraftiga gummiband, 25 meter upp i luften på ca 2 sekunder. Detta är den ultimata kicken och Bungy Rocket gör få besvikna!
Läs mer

18 HÅL MED HAVSUTSIKT

Välkommen till Malens nyrenoverade Minigolfbana med full havsutsikt.

Vår gamla fina träbana med anor från 50-talet har fått uppdaterade mattor, hinder och nymålade, roliga detaljer längst banans gång. Den ligger vackert belägen vid havet på Malen och är öppen varje dag under de varma månaderna om vädret tillåter. Fina dagar finns även tillgång till både glass och fika.

Hyr cykel i Båstad. Boka online. Möjlighet till utkörning av cyklar till önskad plats. Välj bland olika modeller. Personlig service. Hjälm och lås ingår alltid!
Läs mer
Aktiva sommarlovsveckor för barn 6-14 år – för 14:e året i Båstad! Sport, rörelseglädje, äventyr, dans & musik, utflykter, lek & bus, skratt, kompisar – nya som gamla och mycket mer. Vi sätter barnen i rörelse i verklighetens värld! Våra populära Dagläger för barn 6-11, år är fullspäckade med sportaktiviteter, rörelseglädje, lek, samarbetsövningar, skapande aktiviteter, utflykter samt spännande äventyr som naturligtvis vävs in med typiska sommarlovsaktiviteter. Vi erbjuder sommaren 2021, både hel- och halvdags alternativ 3 eller 5 dagar, under vecka 27-28-29-30. På vårt 5-dagars heldagsläger kan man välja spännande tillvalsämnen som ”Dans, Djur & Natur, Padelskola och Watercamp” Under ledning av professionella instruktörer erbjuder vi vårt populära Temaläger ”Äventyret & Outdoor” för barn 10 -14 år, vecka 27-29 och 30 sommaren 2021. Ett riktigt utomhusläger med utmaningar och äventyr i naturen tillsammans med välutbildade “äventyrare” och professionella instruktörer från vår lokala samarbetspartner Spirit Event och Ridge Cycling. Bjärehalvön med dess fantastiska miljö och magnifika naturupplevelser, bjuder verkligen på möjligheter för äventyr, både på land och till havs! Du kommer varje dag att leva nära naturen och vandra, klättra & repellera i berg där du utmanar sinnena nerför lodräta bergsväggar, köra mountainbike i häftig terräng och till havs fartfyllda och mindre fartfyllda vattenaktiviteter såsom att testa GoCats och SUP (stand up paddling), etc. Därutöver moment och inslag under veckan med kreativitet, spänning och lagarbete. Bli inte förvånad om instruktörerna bestämmer sig för att lägga in några extra utmanande moment under veckan, allt är möjligt! Baslägret för Sport & Äventyr Camp Båstad, där barnen börjar och avslutar dagen, är Strandängsskolans idrottshall mitt i centrala Båstad, med direkt närhet till hamn, skog, strand och hav. Anmäl dina barn- och barnbarn till en oförglömlig sommarupplevelse! För mer information och anmälan www.careofsport.se
Läs mer
Välkommen att upptäcka RAVINEN genom att ta del av vårt pedagogiska program. Vi erbjuder guidade visningar, skapande verkstäder och gruppaktiviteter, och vi samarbetar gärna kring pedagogiska projekt. RAVINENs pedagogiska verksamhet riktar sig till barn, unga och vuxna som vill lära känna kulturhusets verksamhet, utforska konsten och skapa själva. Genom att väcka nyfikenhet och experimentlusta vill vi ge mersmak för konst, kultur och skapande. Mer information om allmänna visningar, lovaktiviteter och skapande verkstäder finns i vår kalender; ravinenkultur.se
Läs mer

Älskar du fart, adrenalin och gemenskap har du kommit rätt. Hos oss på Vallåsen kommer du att uppleva en av Sveriges bästa bike parks. Här kan du vara proffs, entusiast, nybörjare, ensam eller hela familjen.

Saker att göra för: 
Familjen

Klappa, mata och kela med minigrisar, dvärggetter, lamm, kycklingar och kaniner.

Bästa lekplatsen i Båstad, ett stenkast från hamnen och stranden.

Njut av film tillsammans på Scala biografen i Båstad.

Finns vid Malen, Båstad Camping eller Äventyrsgolfen i Torekov.

Xbowl, vid infarten till Båstad

En favorit för skateare och bmxare i alla åldrar.

Uppvärmda saltvattenpooler utomhus.

Sommarrodelbanan vid Kungsbygget slingrar sig 935 snabba meter ner genom skog och mark.

60 meters fallhöjd i en 640 meters linbana.

Upptäck järnvägens spännande värld.

Museum och flygsimulator.

Torekov Art Center anordnar konstkurser för barn
där man får pröva på olika tekniker.

I Malenskogen i Båstad och Förslövsskogen i Förslöv finns en markerad stig som lär barn hur man gör om man går vilse.

Finns att hyra hos Spirit Event i Båstad hamn . Både för yngre såväl som äldre människor som vill utöva och prova på en rolig, annorlunda och hälsofrämjande sport i fantastiska miljöer.

Norrvikens trägårdar – Ett äventyr med musik, skattjakt och ett och annat busfrö.

Utförsskidor på vintern och downhillcykling på sommaren.

Care of Sport anordnar läger med massor av rörelseaktiviteter för åldrarna 6–14 år.

Mer att uppleva

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer