Familjen

Båstad och Bjärehalvön erbjuder många och spännande aktiviteter för hela familjen. Bra boenden, vandring, fantastiska stränder, äventyr  och en rik evenemangskalender.  

Kvalitetstid med familjen

På Bjärehlavön finns det alltid en ny plats att upptäcka och frågar du oss är detta en riktigt bra plats att spendera kvalitetstid med familjen. 

Vi tar familjer på stort allvar. Helt seriöst kan man nog säga att vi är södra Sveriges barnsligaste hotell. Här finns ett helt poolhus med hur kul som helst för alla åldrar. Generösa rum och sviter med plats för många. Pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart. Under våra familjeveckor är även Flamingoklubben och Sportlandet igång, med massor av aktiviteter, lekar, sporter och utmaningar.

Läs mer

Öppet alla dagar 10-17!

Nu har vi världens sötaste kaninungar. Välkomna!
Vi har skapat en stor “hage” med olika sorters djur; minigrisar, dvärggetter, får & lamm, höns & kycklingar, kaniner.  Alla bor de i sina egna små röda stugor med vita knutar. Klappa, mata och kela med dem så mycket du vill. På gården finns det även katter & ibland kattungar. Vi har lekplats för lek & stoj, vår egna tipsrunda, spela schack med getterna, gå på styltor, hoppa hage, var med på vår ordjakt, rid på våra fina “trähästar”, när det är mörkt kan man leta reflexer (bu)…. Ja här kan man faktiskt tillbringa en hel dag……

Läs mer

Flip’n Fun Wakepark är en ny destination, med ett spännande, fartfyllt vattenäventyr för hela familjen, där man kan lära sig åka wakeboard och vattenskidor utan båt! 

Vi (Maria och Henning) brinner för att åka wakeboard och vill dela den glädjen den ger oss till andra. Vi vill ge fler en möjlighet till att upptäcka en rolig och meningsfull aktivitet på fritiden. 

Flip’n Fun Wakepark blir en destination likt en skidanläggning, där familjen kan spendera hela dagen tillsammans. Det kommer finnas café, restaurang och även andra aktiviteter. 

Parken kommer att ligga i Skummeslövsstrand, granne med motorvägen och förväntas öppna 2023. 

Just nu finns på sociala medier, så följ oss gärna där. 

www.instagram.com/flipnfun.se
www.facebook.com/flipnfun.se 

Läs mer

KITEKALLE Båstad är verksamheten som erbjuder kurser och uthyrning av utomhusaktiviteter på flera platser i Båstad, Torekov och Laholm. Stand up padle är en aktivitet som de allra flesta kan prova på, definitivt mer än en gång, och därför vill vi ge dig möjligheten att utforska olika miljöer och vatten på våra olika orter.

Förutom SUP kan man gå en kurs i kitesurfing eller vågsurfing. På Kalkan (Öresjön) är du varmt välkommen att prova på ett SUP-yoga-pass eller låta ditt barn paddla med andra barn under sommarens barn-SUP.

Om man planerar för en möhippa/svensexa, ett företagsevent eller en aktivitet för skolklassen/idrottsföreningen så har vi garanterat något att erbjuda. Vår vision är alltid att matcha kundens önskemål och därför skräddarsyr vi gärna en upplevelse efter alla specifika önskemål.

https://www.kitekalle.se/bastad.php

Läs mer
Saker att göra för: 
Familjen

Klappa, mata och kela med minigrisar, dvärggetter, lamm, kycklingar och kaniner.

Bästa lekplatsen i Båstad, ett stenkast från hamnen och stranden.

Njut av film tillsammans på Scala biografen i Båstad.

Finns vid Malen, Båstad Camping eller Äventyrsgolfen i Torekov.

Xbowl, vid infarten till Båstad

En favorit för skateare och bmxare i alla åldrar.

Uppvärmda saltvattenpooler utomhus.

Sommarrodelbanan vid Kungsbygget slingrar sig 935 snabba meter ner genom skog och mark.

60 meters fallhöjd i en 640 meters linbana.

Upptäck järnvägens spännande värld.

Museum och flygsimulator.

Torekov Art Center anordnar konstkurser för barn
där man får pröva på olika tekniker.

I Malenskogen i Båstad och Förslövsskogen i Förslöv finns en markerad stig som lär barn hur man gör om man går vilse.

Finns att hyra hos Spirit Event i Båstad hamn . Både för yngre såväl som äldre människor som vill utöva och prova på en rolig, annorlunda och hälsofrämjande sport i fantastiska miljöer.

Norrvikens trägårdar – Ett äventyr med musik, skattjakt och ett och annat busfrö.

Utförsskidor på vintern och downhillcykling på sommaren.

Care of Sport anordnar läger med massor av rörelseaktiviteter för åldrarna 6–14 år.

Mer att uppleva

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme