By Båstad Turism & Näringsliv

Toner av ELLINGTON, Jansson och Thornberg

När:

9 Apr
- 9 Apr
, 2023

Var:

RAVINEN Kulturhus

Musik| Konsert

Info

Jazz på Ravinen

Toner av ELLINGTON, Jansson och Thornberg

På påskdagens eftermiddag bjuds vi på sköna jazziga toner från utvalda delar ur Ellingtons Sacred Concerts samt kompositioner av Lars Jansson och Per Thornberg.

Vi hoppas ni får en skön musikalisk stund som en fin avrundning på påskhelgen!

Beatrice Sandell med trio featuring Per Thornberg bjuder på behagliga toner ur Duke Ellingtons sångskatt. Bjuds även på kompositioner av Lars Jansson, Per Thornberg med mera.

Beatrice Sandells musikaliska bana tog sin början i Adolf Fredriks musikklasser i Stockholm. Först var skolningen klassisk med operalektioner under flera år. Under musikutbildningen på folkhögskolan fick Beatrice smak för jazz och blev då såld på denna musikform och upplevde att ”det var som att hitta hem”. Beatrice har även musikalartistisk utbildning och arbetat som showartist och entertainer utomlands och i Sverige.

Framträder i olika sammanhang från duo till storband. Har bland annat uppträtt på Malmöfestivalen, H22, Örenäs slott. Som gästsolist, körsångerska och med egna musikprogram.

Musiker:
Per Thornberg: jazzmusiker, improvisationspedagog, tenorsaxofonist, föreläsare, arrangör, kompositör och mycket mer. Under 2020 släppt fem singlar inspirerade av olika konstverk. Frilansar som musiker och undervisar. År 2014 erhöll han utmärkelsen Årets jazzpedagog. Ständigt aktuell med ny musik. 

Berth Lideberg: verksam pianist i olika sammanhang, utbildad vid Musikhögskolan i Malmö. 

Robin Sandquist: kontrabasist, gitarrist, utbildad vid Musikhögskolan i Malmö. Tidigare spelat i bandet SEJD.

Välkomna på; Toner av ELLINGTON, Jansson och Thornberg.

 

Dela
Dela
dela

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme